Sari la conținut

Finetty

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2015

Finetty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Octavia 2 are claxon bitonal...si din cate stiu, are 2 claxoane, tocmai de aceea se si aude asa tare... Mergi la un parc de dezmembrari si vezi cam ce s-ar potrivi... sigur au cateva pe acolo...
  2. nu este nici moral...daca in locul motociclistului era tramvaiul ce facea ? zambea la el ? cunosc zona si ai voie sa mergi pe linia de tramvai. nu iti niterzice nimeni asta. deci, ar trebui sa o lase moale cu gura aia mare si sa se gandeasca la posibilitatea intalnirii cu tramvaiul de 46T..
  3. avand in vedere ca motoru ala are o turatie la relantii de 1500 de ture...la 3500 abea iese din "amorteala" ... nu vreau sa fiu nesimtit, dar cred ca daca ti'ai luat R1 sti cam cu ce se mananca un motor...si cand trage bine..in ce ture etc...ai aceleasi simtome ca mine la masina mea cu motor de 1.6 la sub 1500 de ture...bag picioru in ea, huruie ca dreacu si o simt cum tremura...numai sta la ture dalea mici sau daca mergi asa incet nu da in gaz tare...i'al mai incet si aia e nu trebuie sa fie o problema...pur si simplu tu nu ai cuplu la turatia aia...intalneste'te cu cineva care are R1 an similar cu al tau si da'te o tura cu el intr'o parcare si vezi diferenta (daca este una)...
  4. Finetty

    yamaha r1

    adevaru e ca stabilitatea este aceeasi da... ai vazut de aproape latimea gumelor de la un miar ? si cele de 600? doar la gume sa te gandesti si greutatea unui miar pe langa un 600 iar dupaia mai vorbim. iar despre frane, nici macar nu are rost sa vorbesc...daca imi spui de un 636 ca are etrieri de hayabusa poate daca mai inveti si ceva fizica poate ajungi la un raspuns mai apropiat de adevar...pana atunci lasa-te de caterinca pentru ca o fac altii de tine daca nu-ti dai seama. Daca ma iau dupa spusele tale "si mai pun pariu ca tu cu r1 nu scapi de mine cu 636 pe ce vrei tu pe ce drum vrei tu." cel mai probabil este unul din acei "motociclisti" care merg cu motoru prin cartier/oras, si nu faci mai mult de 5 km la o plimbare. sincer...ma bufneste rasu..compari un 636 cu un R1 !!! =))))))
  5. Finetty

    yamaha r1

    De ce de la 600 la 1000...pai este destul de simplu si omul a specificat clar ! 1. incep printr-o comparatie...este ca si cum ai spune de ce de la seria 3 la M3 ? Pai, performante mult mia bune, o stabilitate mai mare, timpul/distanta de franare muuult peste cea a modelului precedent... ziceai de saracu baiat care a murit in accidentul ala...pai avea un F3 sau F4 din cate imi amintesc eu...pai compara tu franele de pe F3/4 cu franele de pe R1 si cred ca o sa'ti dea alte raspunsuri... 2. poate omul l-a luat doar pentru ca ii este drag modelul...nu ca vrea sa ii rupa aderenta la fiecare accelerare si sa intre in viraje precum Rossi... poate i se pare mai comod sa stai in trepte mai mici si sa nu schimbi prea des, la un drum mai lung (sau mai liber prin oras)... Chiar nu pot sa-mi dau seama de ce va atacati atata pentru ce isi cumpara fiecare...sunt bani lui, este mintea lui, ei bine face ce vrea...poate este mai calculat ca tine de 10 ori cand este in sa...poate merge de 2 ori mai tare ca tine dar de 5 ori mai atent... Mai bine va rezumati la ai ura fiecare Asfalt Uscat si sa se bucure de ea !
  6. Dar daca nu te duci deloc, ea de unde poate scoate probele ca tu ai fost cel care a acrosat'o ?
  7. In primul rand, condoleante familiei si Dumnezeu sa-L ierte ! in al doilea rand, sincer, sunt mai mult decat convins ca pur si simplu ii spargeam capu si il bagam in volan idiotului..II URASC imi vine sa ii UCID la propriu pe astia care iti risca viata TA si tot ei sunt cu gura mare. Dupa achizitionarea unui motor si iesirea cu el in jungla bucuresteana, sigur imi voi experimenta lovirea cu pumnul.
  8. Sa invete ? iti garantez ca nu au ce sa invete...singura problema este ca pe ei, nu ii apara legea iar dupa ce trag 1 singur glont, fie el si de avertizare, urmeaza o ancheta interna prin care trebuie sa justifice de ce a tras si cum si sa declare absolut tot...asta necesitand timp pe care il pierzi aiurea, iar daca in urma anchetei se concluzioneaza ca putea rezolva si altfel acel incident, risca si puscarie...nu se pune problema de destituire din functie...numai spun ca se traga in cineva in legitima aparare...eu ca cetatean ce detin o arma, legal, am mai multe drepturi si nu ma ancheteaza atata cat ii ancheteaza pe ei daca trag in cineva in legitima aparare. nu o spun din auzite, ci din cunostinta de cauza. Deci, noua ne trebuie doar legea.
×
×
  • Creează nouă...