Sari la conținut

pit bull

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Motocicleta
    Suzuki Intruder
  • Club
    Cucu's Klan

Informații profil

  • Interests
    Pasiuni nimicitoare sau nimicuri pasionale !

pit bull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vand o Suzuki (Intruder 750 cc), o lady buna la suflet, putin pretentioasa, fara nevoi urgente. E in floarea varstei (63850 km), partile esentiale sunt intr-o stare perfecta de sanatate, medicii spun ca o mai duce inca pe atata. Doritorii vor primi alte detalii si/sau poze sexi, in privat.
  2. pit bull

    BURSA LOCALA

    Vand o Suzuki (Intruder 750 cc), o lady buna la suflet, putin pretentioasa, fara nevoi urgente. E in floarea varstei (63850 km), partile esentiale sunt intr-o stare perfecta de sanatate, medicii spun ca o mai duce inca pe atata. Doritorii vor primi alte detalii si/sau poze sexi, in privat.
  3. Mi-am refacut electrica motorului. Din neglijenta, nu mi-am notat iesirile din CDI spre cele 2 bobine de aprindere. In manual, nu am gasit info referitoare la acest aspect si nici altele, ca sa-mi fac o idee. Asadar, iesirea din CDI pentru cele 2 bobine are un comun (portocaliu) si cate unul pt. fiecare bobina (alb, respectiv negru/galben). Rog frumos un posesor de Intruder 750 sau un cunoscator sa-mi spuna care-l conectez la bobina stanga si care la cea dreapta ? Multumesc.
  4. pit bull

    BURSA LOCALA

    De vanzare multifunctionala Leatherman Wave, Made in USA. Nou-nouta. Pret: 350 Ron (http://www.shopmania.ro/camping-si-drumetii/p-leatherman-wave-34744076)
  5. pit bull

    Cu si despre accidente

    CJ-42-LEV, motociclesti cocalareste. Pe deasupra, esti si prost facut gramada, daca esti atentionat de un biet claxon, sicanezi si arati degetul mijlociu in loc sa-ti bagi capu' ala prost in pamant. Daca se mai intampla, promit sa ti-l rup !! Degetul !
  6. pit bull

    Cu si despre accidente

    Din fericire, cocalaru' n-a nenorocit pe nimeni.
  7. Foarte tare ! Candva, imi trecuse prin capatzana sa deschid o rubrica in care sa-i atentionez pe cei pe care ii cam doare la basca de reguli. Sunt destui, probabil multi chiar dintre competentii care-si dau cu parerea la rubrica accidente. Am renuntat, desi cred ca ar fi o idee buna, poate li s-ar deschide ochii sau i-ar prinde rusinea...
  8. pit bull

    BURSA LOCALA

    Vand anvelope de iarna, 4 bucati Marca Continental ContiWinterContact 205/55/R16 91T M+S, fabricate in 2010. Folosite, inca ok, nici o pana, daca e important aspectu' asta ! Tel: 0752.409.292
  9. pit bull

    BURSA LOCALA

    Procentul de ''credinciosi'' este mai mic... 23.000 km in 16 ani = 1400 km/an. Cam putintel....stim toti cum sta treaba cu km, atat la motoare cat si la masini. Luam ceva fiindca vrem si/sau fiindca ne atrage ceva. Asta cu km reali e bullshit cata vreme nu poti dovedi cu ceva concret, dupa cum bine spunea cuki... Indiferent daca cunosti sau nu proprietarul !
  10. pit bull

    BURSA LOCALA

    Vand acvariu, 60 litri, cu toate accesoriile functionale. Nu am timp de curatat/ schimbat apa, a.i. mai este populat de (doar) 4 pesti, cei mai rezistenti din lume, judecand dupa cum arata apa ! Pret: 150 Ron.
  11. Faina poza ! Ma refer la cea de sus, evident !
×
×
  • Creează nouă...