Sari la conținut

pit bull

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pit bull

  1. Vand o Suzuki (Intruder 750 cc), o lady buna la suflet, putin pretentioasa, fara nevoi urgente. E in floarea varstei (63850 km), partile esentiale sunt intr-o stare perfecta de sanatate, medicii spun ca o mai duce inca pe atata. Doritorii vor primi alte detalii si/sau poze sexi, in privat.
  2. pit bull

    BURSA LOCALA

    Vand o Suzuki (Intruder 750 cc), o lady buna la suflet, putin pretentioasa, fara nevoi urgente. E in floarea varstei (63850 km), partile esentiale sunt intr-o stare perfecta de sanatate, medicii spun ca o mai duce inca pe atata. Doritorii vor primi alte detalii si/sau poze sexi, in privat.
  3. Mi-am refacut electrica motorului. Din neglijenta, nu mi-am notat iesirile din CDI spre cele 2 bobine de aprindere. In manual, nu am gasit info referitoare la acest aspect si nici altele, ca sa-mi fac o idee. Asadar, iesirea din CDI pentru cele 2 bobine are un comun (portocaliu) si cate unul pt. fiecare bobina (alb, respectiv negru/galben). Rog frumos un posesor de Intruder 750 sau un cunoscator sa-mi spuna care-l conectez la bobina stanga si care la cea dreapta ? Multumesc.
  4. pit bull

    BURSA LOCALA

    De vanzare multifunctionala Leatherman Wave, Made in USA. Nou-nouta. Pret: 350 Ron (http://www.shopmania.ro/camping-si-drumetii/p-leatherman-wave-34744076)
  5. pit bull

    Cu si despre accidente

    CJ-42-LEV, motociclesti cocalareste. Pe deasupra, esti si prost facut gramada, daca esti atentionat de un biet claxon, sicanezi si arati degetul mijlociu in loc sa-ti bagi capu' ala prost in pamant. Daca se mai intampla, promit sa ti-l rup !! Degetul !
  6. pit bull

    Cu si despre accidente

    Din fericire, cocalaru' n-a nenorocit pe nimeni.
  7. Foarte tare ! Candva, imi trecuse prin capatzana sa deschid o rubrica in care sa-i atentionez pe cei pe care ii cam doare la basca de reguli. Sunt destui, probabil multi chiar dintre competentii care-si dau cu parerea la rubrica accidente. Am renuntat, desi cred ca ar fi o idee buna, poate li s-ar deschide ochii sau i-ar prinde rusinea...
  8. pit bull

    BURSA LOCALA

    Vand anvelope de iarna, 4 bucati Marca Continental ContiWinterContact 205/55/R16 91T M+S, fabricate in 2010. Folosite, inca ok, nici o pana, daca e important aspectu' asta ! Tel: 0752.409.292
  9. pit bull

    BURSA LOCALA

    Procentul de ''credinciosi'' este mai mic... 23.000 km in 16 ani = 1400 km/an. Cam putintel....stim toti cum sta treaba cu km, atat la motoare cat si la masini. Luam ceva fiindca vrem si/sau fiindca ne atrage ceva. Asta cu km reali e bullshit cata vreme nu poti dovedi cu ceva concret, dupa cum bine spunea cuki... Indiferent daca cunosti sau nu proprietarul !
  10. pit bull

    BURSA LOCALA

    Vand acvariu, 60 litri, cu toate accesoriile functionale. Nu am timp de curatat/ schimbat apa, a.i. mai este populat de (doar) 4 pesti, cei mai rezistenti din lume, judecand dupa cum arata apa ! Pret: 150 Ron.
  11. Faina poza ! Ma refer la cea de sus, evident !
  12. pit bull

    Suzuki Intruder

    Hello all, Am un Intruder 750 din '91 si am impresia ca e NOK consumul (din socotelile mele, ia cam 7 l/100 km). Presupun ca are nevoie de un schimb de consumabile carburatoare + un reglaj. Insa nu gasesc de unde sa achizitionez kit-urile de reparatie carburator, de preferat originale, adica Made in Japan. Multumiri anticipate.
  13. pit bull

    Sa mai si radem.

    Nu-i de ras ! Albert Einstein: "I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of IDIOTS." - Doua semidrepte avand aceeasi origine...Din 5 litere, incepe cu "U", imi zise prietena mea blonda, incercand sa dezlege cuvinte incrucisate. - Unghiul...i-am raspuns. Nearticulat, bineinteles. - Doamne, ce prost esti! imi zise ea. "Ghiul" incepe cu "G"!.. Mama gravida isi intreaba copilul de 3,5 anisori: - Ce vrei sa iti aduca barza, un fratior sau o surioara? - Mamica, daca nu te doare prea tare pasarica as dori un calut de lemn ... O pustoaica intra la frizerie cu tac'su. Sta langa scaunul frizerului, mancand o gogosica, in timp ce tac'su se tunde. Frizerul ii zambeste si-i spune cu amabilitate: - Draguta, o sa ai par pe gogosica. - Stiu, raspunde ea. O sa-mi creasca si tatele... Judecătoarea către prostituată: - Când v-aţi dat seama că aţi fost violată? Prostituata, ştergându-şi lacrimile: - Când am constatat că banii erau falşi. Intr-o firma, in timpul unui control al parolelor s-a descoperit ca o angajata blonda avea urmatoarea parola: "MickeyMinniePlutoHueyLouieDeweyDonaldGoofy". Intrebata de ce are o parola asa lunga aceasta a raspuns: - Pai, mi s-a spus ca parola trebuie sa aiba minim 8 caractere! Un studiu recent al cercetatorilor romani arata ca 100% din accidentele de circulatie sunt din vina femeilor: - 55% cand sunt la volan; - 45% cand se plimba pe strada imbracate provocator. Barbatul,gol pusca se uita fericit in oglinda: -Daca ar fi cu cinci cm mai mare,as fi rege! Sotia: -Daca ar fi cu cinci cm mai mica ai fi regina! Statusul unei fete pe Facebook: 'Un tip a venit la mine si mi-a spus ca daca ma culc cu el imi da un Blackberry. Ce nesimtit!' Posted 2 hours ago via Blackberry La o reuniune de femei din toata lumea, se ridica nemtoaica si spune: " Eu iam spus barbatului meu... Hans, de maine tu gatesti. Prima zi nu am vazut nimic, a doua la fel, a treia l-am vazut pe Hans ca se duce in bucatarie si pregateste mancarea, pune masa, eu m-am pus numai la masa si am mancat". Celalalte femei: "BRAVO, BRAVO!". Se ridica frantuzoaica si zice: "eu i-am spus barbatului meu... Jean, de maine tu speli hainele. Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nimic, a treia zi l-am vazut pe Jean cum scotea hainele din masina de spalat si le intindea la uscat". Celalalte femei: "BRAVO, BRAVO". Se ridica romanca: " Eu iam zis barbatului meu... Ioane, de maine tu iti calci camasile. Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nu am vazut nimic, a treia zi am inceput sa vad putin cu ochiu stang".
  14. pit bull

    Sa mai si radem.

    Tipul e dus, se vede pe moaca lui. Si prostanac, nu stiu cine-l plateste pentru scrierile lui In plus, cred ca era cam tinerel in anii '80, asadar povesteste ce i s-a transmis pe cale orala Asta se vede si din crasa lui lipsa de preocupare pentru "detalii". Exemple: "argoul din Manastur" (hai no, ma lasi ?); "caramida de BCA" (ori una ori alta ! , nu mai vorbesc de faptul ca BCA nu prea se folosea pe vremea aceea); "luceagurile" (adica nunchaku) ,etc. Iar ceovesii erau inarmati pana in dinti cu "tevi de ebonita luate de la instalatiile electrice prin care suflau gloante de sarma, un fel de piscarice...". hihihihihi ! Iar aia cu "Noi românii din Manastur..." m-a dat pe spate
  15. Merci fain. Andi n-a gresit, yzulka a inteles ! Pace !
  16. Ziua buna tuturor ! Cu un plus pentru "deschizatorul" topicului ! Pace !
×
×
  • Creează nouă...