Jump to content

®azvan

Super Membru
 • Content Count

  3,009
 • Joined

 • Last visited

About ®azvan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj-Napoca
 • Carnet moto din
  plastic
 • Motocicleta
  Yamaha FZ1R '09
 • Numar Moto
  69YIN
 • Club
  4some (o mai aparut una)

Recent Profile Visitors

2,100 profile views
 1. Nu contestam nimic. Este adevarat! Este hilar dealtfel ca intr-o lume plina de motociclete, singura care corespunde cerintelor este doar urmatoarea pe linia ei. Si logic ar fi dupa k1300... k1600s, cand l-or proiecta, nu? :))
 2. asta vroiam sa spun si eu... viata de dupa K1200 e K1300? :)))
 3. Sunt urate rau fazerele cu parbriz touring... prea lungi. Deflectorul o arunca putin spre adventure. Cu parbrizul pe care-l am acum imi place cum arata. . S-a rezolvat, nu se poate... Am listat scara 1:1 sablonul pt dat gauri, l-am intins pe parbriz iar gaurile pica exact in cutele parbrizului. Iar suportii pe acele cute nu vor calca cum trebuie.
 4. Daca nici la 200 nu pot sa urc cu ea, nu-l mai cumpar :)))
 5. Evident, ai dreptate! Insa si in jur de 200/h, cel cu 2 puncte de prindere mi se pare mult mai stabil decat cel cu unul. Am inaltimea calotei de 56mm la deflector. Am sa ma duc acasa sa vad cat este de inalta la mine umflatura (bula).
 6. @ovi_ice parbrizul tau este destul de plat in partea de sus. Asta pe care vreau sa il montez are o bula, vazut de sus. @ivan pedala merci frumos! Nu arata rau, singurele obiectii ar fi: 1. intr-unul din anunturi scrie ca disponibil doar transparent, eu vreau fumuriu (ramane sa-l sun daca ma hotarasc) 2. nu stiu la viteza cat este de stabil cu prindere intr-un punct si nu in 2 (nu uita ca fazerul stie 285 si chiar un pic peste... aveam doar 11k la 285 si mai mergea pana in 13k rpm, dar s-a terminat pista) 3. nu stiu cat este de testat acel design intr-un tunel aerodinamic 4. nu stiu cat este de reglabil
 7. Stie cineva daca se poate monta deflectorul de vant de la MRA pe parbrizul Racingscreen de la acelasi producator? In general am vazut montate spoilere pe parbrize stock... Practic asta pe asta
 8. Nu mai vorbim de trafic cand este targul.
 9. ®azvan

  BURSA LOCALA

  S20 EVO fata 120/70 R17 58W, Dot 1214, rulata cam 5000 km, montata acum 4 ani - 150 lei Cauciucul este inca aderent, motivul pt care l-am dat jos este ca imi trebuiau gume pt 10000 km si nu se incadreaza, altfel l-as fi tinut pana la uzura maxima, mai merge linistit un sezon. Tel 0742926107
 10. Ai perfecta dreptate! Problema este ca Yamalube nu il produce, si am nevoie de 50-ul din coada. Alternativa este sa trec la alt brand.
 11. Eu o zic asa: stupid mode, respectiv ca ala de stie doar ce-i zice marketingul, Yamaha recomanda in manualul de folosire, la ulei, Yamalube. La tip, in functie de temperatura ambientala la care operezi, ai un tabel. Cum stiu clar ca o folosesc doar vara la peste 20 grade, vascozitatea la rece va fi 15W, si stiind ca am imbracat-o sa nu-i fie frig, respectiv merg cu ea in jur de 30-50 grade temperatura exterioara, vascozitatea la cald va fi maxima: 50. Atata timp cat il schimb anual sau pana in 10000 km, mai e si uleiul recomandat, mi se frange daca o dau in bara. Cumpar alta motocicleta :)) PLM Asta nu inseamna ca @superbec n-o fi avand dreptate. Dar nu inseamna nici ca folosit corect, Yamalube FS 15W50 nu e ok (doar este uleiul recomandat). Eu il folosesc de 4 ani si motorul merge perfect. Mai ales ca punandu-i carene si protectia de aluminiu la radiator, temperatura la apa a crescut cu cateva grade, iar in oras intra ventilatorul destul de des. cand era semicarenata, era alta discutie si puteam folosi 10W40.
 12. Atunci suntem in loja. La cei 1247.38 km pe care i-am facut eu anul trecut, caci atunci cand i-am facut schimbul avea inclusiv aceeasi culoare cu ala de-l turnam de nou, hai sa zic ca parca era un 10% mai negru, dar totusi... Nu mai vorbesc ca la ce motociclist de duminica sunt, iesind numa pe soare si cu peste 30 grade afara, 15W50 pt mine e optim :)) Iar anul nu-l prinde niciodata in motor ca sa devina slanina.
 13. @superbec de acord cu tine, dar Yamalube in varianta FS, cel putin la dealerul Cluj, nu vine decat in 10W40 sau in 15W50.
 14. @Robbie222 Si eu tot Yamalube bag in ea din primul an (2012). Primii 3 ani am bagat 10W40, iar in ultimii 4 am trecut la 15W50, ca oricum nu merg decat vara cu ea si am imbracat-o (nu mai este asa ventilata) cu carene de GT, respectiv am acoperit radiatorul cu capacul de aluminiu de-l are Yamaha in catalogul lor de accesorii. Am incercat sa trec si la Motul, Yamalube fiind de fapt Motul reambalat (lucram cu reprezentantul de vanzari Motul pe Cluj si mi-a aratat poze cu butoaiele de "Yamalube"), dar nu m-am putut decide si am ramas la ce recomanda producatorul.
×
×
 • Create New...