Jump to content

alex.burlacu

Membru
 • Posts

  188
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://alex.burlacu.org
 • Yahoo
  alex.burlacu@ymail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Numar Moto
  B 243

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Mobra Hoinar, Aprilia SR50, Honda NX650

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alex.burlacu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

 1. Pe o bicla de oraș am folosit. Un cauciuc ok, probabil că mult peste ce-mi trebuia mie. Nu am spart cu el, nu am avut probleme... l-am rulat vreo 500km probabil până am dat bicla.
 2. Prețuri bunicele aveau (pe vremuri) cei de la https://megabikes.ie Erau acolo niste băieți faini.
 3. Pe 28C ai sincer două opțiuni majore:- Michelin Pro4 Endurance și/sau Specialized Roubaix Pro Am folosit Specialized Roubaix de 25 acum ceva vreme, este o gumă impecabilă. Nu sunt cele mai ieftine, dar își fac treaba. Versiunea de buget ar fi Schwalbe Durano. Pe d-astea am mers o bună perioadă, singura pană am împușcat-o ca prostu' la o linie de tramvai.
 4. Păi dacă s-or găsi suficient de mulți proști cu bani de dat pe scule inteligente... de ce nu? Pe același subiect: https://www.popsci.com/riderless-motorcycle#page-2
 5. "Been there, done that" cum zice vorba aia a dacilor liberi Soluția a fost salvarea (push forțat) în contul găgâl, apoi descărcat de acolo un .vcf ca să nu am surprize. Pasul următor dat un reset la telefon și schimbat parola contului de google. După schimbarea parolei au început să țipe diferite aplicații gen calendar, thunderbird și ceva chrome că nu (mai) au acces la date. Asta m-a ajutat să mă prind că mi se trăgea de la un calculator mai vechi pe care-l folosisem să intru pe Gmail și căruia i se bușise ceva-n mațele lui de nu mai era în stare să-și sincronizeze datele (deși nu-l rugase nimeni să facă asta) cumbinat (cum altfel) cu ceva versiune de TrueCaller care ținea neapărat să citească agenda la intervale de timp de ea știute. Principiul ăla din bătrâni că atunci când e să ai ghinion găsești cuie și-n... s-a aplicat bineînțeles, șansele în mod normal să se întâmple asta sunt la fel de mici ca cele pe care le are dracnea să ajungă sef la NATO. Pentru început fă-ți un back-up, eventual descarcă-l în Drive sau local iar apoi poate merită să încerci să schimbi parola. Cel puțin elimini varianta vreunui dispozitiv legat la cont care face fițe și figuri. Dacă se întâmplă în conitnuare dă-i un reset to factory settings. Sporuri multiple!
 6. @gn77b, să vezi vitejii dă' Strava cum doboară KOM-urili pe Dichiu cu bicla pe (sau pe lângă) mașină...
 7. Salut, La ghișeul pentru programări online nu știu prea bine, însă am avut parte săptămâna trecută de vizite acolo și pot spune că pentru București nu stai mai mult de 40-45 de minute la orice ghișeu. Am "prins" maxim 30 de numere de ordine înaintea mea. În orice caz, înainte să te duci la ei, trage o tură pe la tantile alea de peste drum să te asiguri că nu-ți lipsește mai știu eu ce copie/cerere/etc. Sporuri nebănuite, Alex
 8. Salutare colegi dominatoristi (dominatori ar suna parcă mai bine) A venit vremea să mă despart de căluțul credincios luat acum aproximativ 6 ani. Așadar, de azi, Domi cuminte disponibil - /index.php?/topic/749565-honda-nx650-dominator/ Dacă știți pe cineva interesat, berea e din partea mea Mulțam.
 9. Salut, Da, "papucul" unul d-ăla negru ca aici (http://www.f64.ro/sony-vct-am1-suport-aderent-pentru-sony-action-cam.html). Mulțam mult de tot.
 10. Salutare lume. Printre posesorii de camere Sony de pe threadul acesta, este cinevare care să aibă un suport de prindere pentru cască în plus și să fie dispus să o vândă? Multam mult.
 11. Care va să zică n-ai vrut să reîntregești famelia, coburili + mobra .
 12. 1200 pana acasa? Pai... ale noastre-s permanent (cu bucle) pregatite
 13. Și noi care voiam sa te întrebăm același lucru
 14. Ăla de-o fost al tău încă merge... și merge foarte bine Cât despre consumul său... https://www.spritmonitor.de/en/detail/543737.html de când l-am luat de la tine până acuma.
×
×
 • Create New...