Jump to content

jugulator

Membru
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

About jugulator

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Varadero 1000

Recent Profile Visitors

495 profile views
 1. Salut, mai este de actualitate anuntul moto?

 2. Am eu PR5 pe spate. Pe fata am PR4. Ce sa zic... Tura de 7000km spre Nordkapp si nu am avut nicio emotie. Ploaie, frig... Nimic. Se încălzesc imediat, iar cand am oprit si am pus mana, s-au lipit degetele de cauciuc )
 3. Apropo de consum cu Vaca, ia de aici: 5% Carburatie, an 2000. Consum scos azi.
 4. Cauta userul adam.adrian. El aduce TCX-uri
 5. Salut. Un pret te rog pentru placute CL brakes - Honda Varadero sd01. Multumesc
 6. Anul asta, am ajuns la Motodiscount.ro, unde 3 pers stateau la PC. Mi.am luat un spray de lant, in rest m.am invartit in voie prin magazin, fara sa ma deranjeze cineva. La mymoto am fost sa ridic o comanda online. Baietii de treaba, am mai intrebat de un articol, m.a dus si mi l.a aratat, dar nu era ce trebuie.
 7. Maine schimb si eu gumele, am luat PR4 pe fata si Road 5 pe spate.
 8. ) tururile gratis sunt numai in Cracovia si se fac la pas. Acum observ ca se intelege gresit.
 9. La Auschwitz recomand sa intri cu ghid. In Cracovia sunt localnici in piata centrala, cu pancarte (free tours). Sunt tineri care vb f bine engleza, si iti fac un tur foarte interesant, cu informatii pe care nu le-ai afla in mod normal (gen mituri si povesti urbane despre lagar, schindler, papa ioan paul, etc). Cand se aduna 15-20 pers, se pleaca in tur. E gratis, dar e de bun simt sa "arunci" 5-10€
 10. Am fost anul trecut. Costa aprox 60 lei/pers ambele lagare. Auschwitz 1 + birkenau. Trebuie doar sa te incadrezi la limba ghidului. Engleza e din 15 in 15 min, max 30 pers parca, adica daca nu intri la 12.00 la lb engleza, gasesti la 12.15. Du.tw direct acolo, nu lua prin ghizi din Cracovia. Te duci si te pui la coada. Bafta! » Post actualizat in 05 May 2018 19:07 Le. Scuze, scriu dupa multe beri » Post actualizat in 05 May 2018 19:11 In pretul biletului la primul lagar, intra si transportul cu autpcarul la birkenau si retur
 11. Frumos site-ul, cu toate ca la ziua 3 din Stelvio, e descrisa o pereche de ghete )
 12. Am scris pe fuga... In dreptul stadionului s-a intamplat.
 13. Moto B994LRT parca Inca vreo 2-3 masini implicate. Politia + smurd la fata locului. O fata intinsa pe jos, constienta zic eu. Mai multe detalii nu am. Doamne ajuta!
×
×
 • Create New...