Sari la conținut

jugulator

Membru
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Varadero 1000

Vizitatori Recenți Profil

846 citiri profil

jugulator's Achievements

  1. Geaca este in stare impecabila, folosita 3 săptămâni pe motor in Scandinavia. Am luat-o special pt acel concediu si de atunci nu am mai purtat-o deoarece nu mai am motor. Este si călduroasă dar si foarte aerisita daca este nevoie. Am prins maxim 28° cu soare si minim 3° si lapoviță. A facut față cu brio. Este marimea L, buna pt cineva la aprox. 1.85m si peste 90 kg. Mai multe detalii: https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewAction=View&ObjectID=100214314 Pret: 800 lei Contact: Pm Predare personala in București sau curier in țară.
  2. Salut, mai este de actualitate anuntul moto?

  3. Am eu PR5 pe spate. Pe fata am PR4. Ce sa zic... Tura de 7000km spre Nordkapp si nu am avut nicio emotie. Ploaie, frig... Nimic. Se încălzesc imediat, iar cand am oprit si am pus mana, s-au lipit degetele de cauciuc )
  4. Cauta userul adam.adrian. El aduce TCX-uri
  5. Anul asta, am ajuns la Motodiscount.ro, unde 3 pers stateau la PC. Mi.am luat un spray de lant, in rest m.am invartit in voie prin magazin, fara sa ma deranjeze cineva. La mymoto am fost sa ridic o comanda online. Baietii de treaba, am mai intrebat de un articol, m.a dus si mi l.a aratat, dar nu era ce trebuie.
  6. Maine schimb si eu gumele, am luat PR4 pe fata si Road 5 pe spate.
  7. ) tururile gratis sunt numai in Cracovia si se fac la pas. Acum observ ca se intelege gresit.
  8. La Auschwitz recomand sa intri cu ghid. In Cracovia sunt localnici in piata centrala, cu pancarte (free tours). Sunt tineri care vb f bine engleza, si iti fac un tur foarte interesant, cu informatii pe care nu le-ai afla in mod normal (gen mituri si povesti urbane despre lagar, schindler, papa ioan paul, etc). Cand se aduna 15-20 pers, se pleaca in tur. E gratis, dar e de bun simt sa "arunci" 5-10€
  9. Am fost anul trecut. Costa aprox 60 lei/pers ambele lagare. Auschwitz 1 + birkenau. Trebuie doar sa te incadrezi la limba ghidului. Engleza e din 15 in 15 min, max 30 pers parca, adica daca nu intri la 12.00 la lb engleza, gasesti la 12.15. Du.tw direct acolo, nu lua prin ghizi din Cracovia. Te duci si te pui la coada. Bafta! » Post actualizat in 05 May 2018 19:07 Le. Scuze, scriu dupa multe beri » Post actualizat in 05 May 2018 19:11 In pretul biletului la primul lagar, intra si transportul cu autpcarul la birkenau si retur
  10. Frumos site-ul, cu toate ca la ziua 3 din Stelvio, e descrisa o pereche de ghete )
  11. Am scris pe fuga... In dreptul stadionului s-a intamplat.
  12. Moto B994LRT parca Inca vreo 2-3 masini implicate. Politia + smurd la fata locului. O fata intinsa pe jos, constienta zic eu. Mai multe detalii nu am. Doamne ajuta!
×
×
  • Creează nouă...