Sari la conținut

jugulator

Membru
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de jugulator

  1. Geaca este in stare impecabila, folosita 3 săptămâni pe motor in Scandinavia. Am luat-o special pt acel concediu si de atunci nu am mai purtat-o deoarece nu mai am motor. Este si călduroasă dar si foarte aerisita daca este nevoie. Am prins maxim 28° cu soare si minim 3° si lapoviță. A facut față cu brio. Este marimea L, buna pt cineva la aprox. 1.85m si peste 90 kg. Mai multe detalii: https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewAction=View&ObjectID=100214314 Pret: 800 lei Contact: Pm Predare personala in București sau curier in țară.
  2. Am eu PR5 pe spate. Pe fata am PR4. Ce sa zic... Tura de 7000km spre Nordkapp si nu am avut nicio emotie. Ploaie, frig... Nimic. Se încălzesc imediat, iar cand am oprit si am pus mana, s-au lipit degetele de cauciuc )
  3. Cauta userul adam.adrian. El aduce TCX-uri
  4. Anul asta, am ajuns la Motodiscount.ro, unde 3 pers stateau la PC. Mi.am luat un spray de lant, in rest m.am invartit in voie prin magazin, fara sa ma deranjeze cineva. La mymoto am fost sa ridic o comanda online. Baietii de treaba, am mai intrebat de un articol, m.a dus si mi l.a aratat, dar nu era ce trebuie.
  5. Maine schimb si eu gumele, am luat PR4 pe fata si Road 5 pe spate.
  6. ) tururile gratis sunt numai in Cracovia si se fac la pas. Acum observ ca se intelege gresit.
  7. La Auschwitz recomand sa intri cu ghid. In Cracovia sunt localnici in piata centrala, cu pancarte (free tours). Sunt tineri care vb f bine engleza, si iti fac un tur foarte interesant, cu informatii pe care nu le-ai afla in mod normal (gen mituri si povesti urbane despre lagar, schindler, papa ioan paul, etc). Cand se aduna 15-20 pers, se pleaca in tur. E gratis, dar e de bun simt sa "arunci" 5-10€
  8. Am fost anul trecut. Costa aprox 60 lei/pers ambele lagare. Auschwitz 1 + birkenau. Trebuie doar sa te incadrezi la limba ghidului. Engleza e din 15 in 15 min, max 30 pers parca, adica daca nu intri la 12.00 la lb engleza, gasesti la 12.15. Du.tw direct acolo, nu lua prin ghizi din Cracovia. Te duci si te pui la coada. Bafta! » Post actualizat in 05 May 2018 19:07 Le. Scuze, scriu dupa multe beri » Post actualizat in 05 May 2018 19:11 In pretul biletului la primul lagar, intra si transportul cu autpcarul la birkenau si retur
  9. Frumos site-ul, cu toate ca la ziua 3 din Stelvio, e descrisa o pereche de ghete )
  10. Am scris pe fuga... In dreptul stadionului s-a intamplat.
  11. Moto B994LRT parca Inca vreo 2-3 masini implicate. Politia + smurd la fata locului. O fata intinsa pe jos, constienta zic eu. Mai multe detalii nu am. Doamne ajuta!
  12. Transportul e ~300€ pe sens. Avionul in momentul asta la Berlin e 80€ dus-intors in perioada in care vreau sa merg. Pt. mine ar fi un plus. » Post actualizat in 08 Apr 2018 16:32 L.e.: dintr-un calcul simplu: mers pe roti + tren = 350 €/sens. Trimis in Berlin cu transportator + avion: 680€ dus-intors Luat in calcul si oboseala si frustrarea din Ro...
  13. Ciudat... Am cautat bilet acum 2 luni, si am gasit cu 110€. Daca zici ca se invarte pe la 170-200€, clar merita mai mult sa gasesti transport pana in zona de nord a Germaniei
  14. Am de curand geaca Icon raiden dkr. Vezi ca o gasesti mai ieftin de 2000 lei (aprox. 950) Din punctul meu de vedere, face toti banii. Inca nu am testat-o pe ploaie, dar cred ca face fata.
  15. Stiu ca sunt sanse mari de ploaie, dar.... Daca nu ploua? )Atunci, mi se pare pacat sa nu am la mine un cort + saltea + sac. Plus ca, la 40-50 €/ noapte cat e o casuta, gasesc cazare pe airbnb.
  16. Asta voiam sa intreb si eu. Am vazut ca sunt cateva campinguri unde nu poti intra fara acest card. Ca si beneficii, cred ca merita cei 16€.Oricum, pentru camping recomand aplicatia NorCamp.
  17. Dragilor Xael si BWM pwlii mele, nu vreti sa faceti voi schimb de telefoane, whatsapp, mail, etc si sa vorbiti acolo? Ca prea nu mai are nimeni loc de voi pe niciun topic. Mai bine va fwteti-va voi in gura intre voi, fara sa va vada altcineva? Ca eu unul m-am cam saturat de voi. Nu va obositi sa imi raspundeti, doar puneti-va niste intrebari.
  18. Scuze de offtopic, de ce imi cere parola pe site la TNG?Multumesc.
  19. Am o intrebare pentru cei care au stat la cort: ce sac de dormit recomandati? Ma refer strict la temperatura de comfort, nu brand sau model. Sunt in dubii deoarece nu vreau nici sa tremur, nici sa mor de cald...
  20. Linisteste-te... Stiu ca iti vine sa o iei cu tine in pat, dar e ok sa stea afara )
  21. Salut! Daca are sau a avut cineva modelul de geaca mentionat in titlu, astept o parere personala despre acesta. Mi se pare ca arata foarte bine, am "pipait-o" ca sa zic asa, dar sunt curios mai mult cum se descurca pe vreme rece/calda. E intr-adevar atat de impermeabila? Multumesc. » Post actualizat in 07 Feb 2018 18:26 Buuun. Vad ca nu se inghesuie lumea. Pai sa incep eu. Nu am mai avut rabdare, si am dat comanda. Peste 3 zile, adica azi, m-a sunat curierul. Foarte frumos impachetata, infoliata, umeras inclus ), ce sa mai... Superba! Calitatea materialelor si a finisajelor este incredibila, nu ca as fi avut dubii in legatura cu Icon, dar aici parca sunt la un alt nivel. In mana se simte un pic greoaie, dar dupa ce o imbraci parca nu e ceva deranjant. Pana la urma, e o geaca de 4 sezoane. Atentie la masura! Din tabelul de marimi, imi dadea la piept masura XL, iar la maneci masura XXXl ) In urma unor review-uri, am ales masura L, si bine am facut. E loc pe dedesubt de tricou+polar. Poze nu are rost sa pun, se gasesc imediat pe Google, ca si specificatiile. Una peste alta, sunt impresionat de geaca, incat ma gandesc si la pantalonii din aceeasi gama.
  22. Din experienta mea cu baterii LiPo, LiFePo4 stiu ca sunt foarte instabile. Se foot imediat daca se incarca/descarca prea mult. Dupa ce mi s-a aprins una in mana, am aruncat-o intr-o galeata cu apa si a continuat sa fumege minute bune. Nu m-as mai atinge de asa ceva decat cu MARE grija.
×
×
  • Creează nouă...