Sari la conținut

just-me

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de just-me

  1. Ce ai propus tu am eu prima varianta, in timp te obisnuiesti cu ele dar sa stii ca nu vezi mare lucru, cel putin nu ca la cele normale. Acum tine de tine daca vrei aspect sau siguranta. Eu mai intorc capul cand nu sunt sigur de ceva. Masini si obiecte mari vezi, mai greu e cand mergi in echipa cu moto fiindca au unghi mic.
  2. just-me

    Yamaha Xj

    Salut, am in XJ6 2010 de anul trecut, am facut vreo 13.000 cu ea pana acum si cred ca iti pot da niste niste informatii relevante. Pe scurt, este primul motor si momentan nu as face o schimbare. Nu o folosesc prea des in oras, touring mai mult, si am facut plimbari de pana la maxim 650-700 km pe zi, fara nicio problema de confort. Imi poti pune intrebari aici in caz ca mai ajuta si alte persoane, sau ne mutam pe PM. Succes!
  3. Sunt pentru sa ne vedem pe acolo. 0766318877 Catalin. Lasati numere de tel
  4. Salut, da, la gretili, mai exact in Thassos. Stam in Limenaria si duminica ne intoarcem.
  5. Salut, eu plec maine dimineata la ora 6, dim OMV Sos Oltenitei, cu inca doi amici, toti cu naked. Stilul de mers o sa fie normal, nu alergam, mai ales ca ei sunt la inceput. Daca mai este interesat cineva sa plece la ora aia, ne vedem in OMV. Drum Bun!
  6. Eu nu mai plec weekendul asta, nici vremea nu arata foarte bine, sunt deschis pentru urmatoarele weekenduri.
  7. Din pacate eu doar in weekendul respectiv pot, sorry! Salut! Din ce retin Am avut un consum de 4.5, mers singur pe motor, cu genti laterale si plimbat pasager pe acolo vreo 150 km. Ca taxe platesti de doua ori 1.7 euro autostrada(dus-intors), si fery 3.5 euro de pers si 5 euro/motocicleta, tot de doua ori. In rest nu platesti pod la ruse, vigniete etc... De luat in calcul ca benzina in Grecia este destul de scumpa, parca am alimentat cu 1.5-1.6 euro depinde de zona, recomand un plin inainte de granita cu Bulgaria. Cazare gasesti pe toate gusturile si pentru orice buget pe booking. Am prins o vila cu conditii foarte bune, bike friendly, piscina, in Limenara cu 21 euro pe noapte camera cu chicineta. Recomand cazare in Limenaria in sud sau Potos, defapt oriunde e ok, doar ca in cele doua ai ce face si noaptea. Mancarea este ok, portii prea mari parerea mea, preturi bune(recomand taverna Irene-Potos), de bere nu mai zic Eu am facut in total in jur de 1400-1500 km.
  8. Eu ma gandeam sa organizez o plecare in Thassos pe 28.09-01.10 sau 29.09-02.10. Am fost si in iunie anul asta si merita! Va tin la curent daca plec, anunt cel mai probabil cu o saptamana inainte cand stiu si cum va fi vremea.
  9. Iti spun eu care e starea drumului pe Transfagarasan, drumul e ok, nu sunt gropi, insa pe portiuni sunt denivelari enervante. Este cam aceasi stare ca anul trecut. Tine cont ca in weekend este destul de aglomerat.
  10. Ciudata faza, n-am mai auzit asa ceva, mai ales ca pe aici gasesti motoreta parcata peste tot! Las niste poze din trip!
  11. In caz ca ne intalnim pe drum cei ce plecam din Bucuresti, in vama, in vreo benzinarie, eu o sa fiu cu o Yamaha Xj6N rosie, nr inmatriculare B-333-WOT, doua side case-uri textil pe lateral, Catalin ma numesc. Dati un semn, si mergem impreuna. Drum bun! P.S. Motanul, cu cea mai mare placere ne putem vedea pe insula, lasa un nr pe pm.
  12. Da, e buna ideea cu louis sau ebay, am mai luat de pe ebay in trecut, doar ca acum am nevoie din scurt ca plec la drum, si nu pot astepta un transport de 2-3 sapt, asa ca trebuie sa gasesc ceva prin Bucuresti.
  13. Salut, Aveti o sugestie pentru Bucuresti de unde pot cumpara o folie autocolanta transparenta? Vreau sa o aplic pe carenele laterale de la codita, pentru a proteja vopseaua de niste case-uri textile care probabil vor freca in mers. Am gasit distribuitori insa vand doar cantitate mare, nu o bucata mai mica, pentru ce am eu nevoie. Apreciez sugestii, Multumesc!
  14. Salut, Plec si eu spre Thassos pe 1 iunie, joi, pe la 4:30-5 dimineata din OMV Sos Oltenitei. Plec cu un grup de prieteni cu 2 masini, eu fiind singurul pe motor. Nu voi merge cu ei grupat asa ca, daca mai e cineva care pleaca la ora respectiva "in partea aia", poate mergem impreuna. Drumuri bune! » Post actualizat in 30 May 2017 09:54 Se mai pleaca? Cel putin eu sigur plec, la 5 dimineata din OMV Sos Oltenitei.
  15. just-me

    Honda NC 700 SA

    Bucura-te de ea in continuare, nu conteaza ca a fost trantita. Nu cred ca exista motocicleta sh nescapata de pe loc macar....Daca nu ai probleme la cadru si chestii de siguranta, n ai de ce sa-ti faci griji. In rest, benzina si plimbare! Bafta!
  16. Am schimbat in weekend antigelul, urmeaza lichidul de frana. Bafta!
  17. Ma declar si eu foarte multumit de serviciile si priceperea baietilor de la Grant. Aveam ceva probleme in schimbarea treptelor cand se incalzea bine motorul si s-au rezolvat dupa desfacerea si reglarea ambreiajului plus mici alte lucruri!
  18. Ok )))))))) » Post actualizat in 25 Sep 2016 08:09 Gata, am schimbat uleiul cu Silkolene 15w50, s-a simtit o inbunatatire in schimbarea treptelor insa problema s-a rezolvat prin desfacerea ambreiajului, reglaj, repozitionarea a doua placi care erau puse invers. Acum totul este ok si nu mai am probleme nici cand temp sare de 90 grade. Totul s-a rezolvat prin baietii de la Grant Service!
  19. asa este, m-am exprimat eu gresit. merg 70% extern 30% oras.
  20. Am inteles, pai o sa incep cu uleiul, ca este cea mai putin costisitoare varianta si vad apoi daca se rezolva ceva. 10w40 este recomandat la motorul meu, raman la norma asta sau pot incerca altceva?
  21. Ok, ms de raspuns, revin cu un telefon la final de sapt si daca aveti timp vin la service sa schimbam uleiul.
  22. Salut Cesar, Detin de curand o motocicleta Yamaha XJ6N 2010, care la momentul achizitionarii avea ulei nou, roz, parfumat. Tin sa cred ca e Motul. Problema este ca in momentul in care motorul este incalzit bine incepe sa intre mai greu in N, din treapta 1, am si un pic de "dragging", adica cu ambreiaju apasat in treapta 1 tot da sa plece foarte usor, iar acest lucru se intampla numai cand apa este peste 90 grade, sub aceasta temperatura totul este ok. Daca opresc motorul, intra imediat in N. Am fost in urma cu o luna la voi pentru curatare, ungere si reglare lant, era Adi la service si mi-a recomandat ca prima solutie schimbarea uleiului. Imi poti face te rog o recomandare de ulei, eventual si pret? Motoreta are 13.000 km. Multumesc!
  23. Posibil, nu zic nu, insa la doar 13.000 km cam greu sa se duca ambreiajul. Si as vrea sa vad daca se rezolva ceva prin schimbarea uleiului.
  24. Salut baieti! Va cer si eu o opinie. Detin de curand o motocicleta Yamaha XJ6N 2010, care la momentul achizitionarii avea ulei schimbat recent, roz, parfumat, nou. Tin sa cred ca e Motul. Problema este ca in momentul in care motorul este incalzit bine incepe sa intre mai greu in N, din treapta 1, am si un pic de "dragging", adica cu ambreiaju apasat in treapta 1 tot da sa plece foarte usor, iar acest lucru se intampla numai cand apa este peste 90 grade, sub aceasta temperatura totul este ok. Mi s-a spus ca uleiul ar fi de vina, oricum voiam sa-l schimb insa vreau sa fac o alegere buna, poate scap de acest efect. Va rog o recomandare, si sunt curios daca s-a mai lovit cineva de problema asta la un motor similar. Multumesc!
  25. Multumesc frumos! Au mai umblat la cablu de ambreiaj baietii de la service insa fara succes, la tija nu s-a umblat, o sa caut in manual cum se face. Am dat folia jos la casca, tocmai o luasem Multumesc, de urari. Salut, pe Bel-Ray mi s-a recomandat sa merg si cred ca asa am sa fac. Inca o chestie ciudata cand e motorul cald si intra mai greu in N, in a 1-a cu ambreiaju apasat la maxim, tot da sa plece foarte usor, sper sa se rezolve din schimbarea uleiului, la rece nu patesc asta. » Post actualizat in 11 Sep 2016 18:35 Dupa un drum mai lung in weekend, am spalat-o si i-am facut un mic detailing! » Post actualizat in 25 Sep 2016 08:12 Gata, am schimbat uleiul cu Silkolene 15w50, s-a simtit o inbunatatire in schimbarea treptelor insa problema s-a rezolvat prin desfacerea ambreiajului, reglaj, repozitionarea a doua placi care erau puse invers. Acum totul este ok si nu mai am probleme nici cand temp sare de 90 grade. Totul s-a rezolvat prin baietii de la Grant Service!
×
×
  • Creează nouă...