Jump to content

hornet60

Membru
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

About hornet60

 • Rank
  bluerider53

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti
 • Motocicleta
  honda cbf1000

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  honde...
 • Interests
  moto, calatorii, arhitectura, foto, ski

Recent Profile Visitors

635 profile views
 1. E ceva neclar in mesaj : circuli permanent cu ea ( 124 K in crestere ! ) , dar o vinzi pentruca nu ai timp sa mergi cu ea ?!? Altfel, motorul este tentant.
 2. Legile sunt : 196/2018 republicata (pt. asociatiile de proprietari) si Legea 50/1991-actualizata 2019 privind autorizarea lucrarilor de construire. Titlul tau a trimis usor in alte directii raspunsurile colegilor, mai potrivit era " termoizolare fatada" ! Daca ai nevoie de detalii in plus , putem discuta in p.m.
 3. Vei avea nevoie de o autorizatie de construire de la primaria locala.Aceasta se obtine in urma unei documentatii si a unor avize (printre altele, si aprobarea asociatiei de proprietari !). Sfatul meu este sa te dai cooperant pe langa pres. si sa incepi cu o cerere de Certificat de urbanism la aceeasi primarie. In asta, explici ce vrei sa faci si cum, iar actul obtinut (C.U.) precizeaza conditiile, avizele si documentatia necesara executarii lucrarii. Succes !
 4. Uita-te pe mesagerie sau lasa un nr. de contact ! Asta daca chiar vrei !
 5. Daca nu era SMAEB-ul , chibitam si eu de la Pescaria lui Matei, o tura.
 6. Cred ca la aceasta valoare a tichetului, programul pentru moto va avea un sfarsit lamentabil. De unde au luat informatiile complet eronate privind pretul unei motociclete noi (nivel mediu motorizare si echipare ) ? Pacat de munca si implicarea echipei de la motoADN.
 7. Vand doua jachete : oxford touring textil xl (h=1.80, 85-90 kg), clasic piele bovina masura L, ambele fara defecte sau urme de uzura.Pret 230/200 lei. Bucuresti, tel.0744357064, sau mesaj p.m. Oxford-ul are mesada,ventilatii, reglaje multiple de gabarit, protectii soft.Clasica este impecabila,rigida si doar frumoasa .
 8. La 8.00 este ceata pe orice varianta, in zonele cu padure , ai grija !
 9. Nu ai poze recente cu ea? astea facute intr-o iarna (probabil intre 2013 si 2018) nu te ajuta prea mult. Bafta !
 10. Cred ca ai vrut sa scrii " balaceala in Adriatica". Referintele sunt utile si ok. Luigi, al doi-lea reper ar trebui sa fie Split. Probabil ca ai mai fost acolo, dar eu nu as rata sa-l revad. Plitvice are doua mari bucle, practic doua trasee ce pot fi facute in doua etape(zile) diferite cu acelasi bilet. Altfel este obositor. Despre insule nu stiu decat ca sunt vreo 1300, am fost doar pe Brac doua zile.
 11. Ramanea fara baie in mare !
 12. dormi la Misha ? Daca ne lasa vremea venim si noi.
 13. Programul se stie : " de voie" . . Sigur vor fi discutiile privind situatia actuala a Clubului si programul actiunilor viitoare, sambata, undeva dupa micul dejun. Excursii moto ?! cui ii arde ? nu pe moto venim ? Sper sa ne revedem sanatosi, bucurosi si destinsi !
 14. Cred ca era in plan la " senior riders" sarbatorire Constantin ! Dar ne bucuram de coincidenta cu tura noastra traditionala de aprilie la Nufaru si bineinteles de ocazia de a ciocni impreuna un pahar in cinstea ta.
×
×
 • Create New...