Sari la conținut

Todo69

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    Cbr f4i
  • Numar Moto
    in fata
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    f4i,hornet

Todo69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://imageshack.us/photo/my-images/542/dxwd.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/690/6mo7.jpg/ Se vinde cbr 600 f4i Pret negociabil 3200 Km reali 50 k Pregatita de asfalt.. tel 0720662866 Timisoara
  2. Vand compresmetru benzina nou. pret 150 ron 0720662866 TM
  3. Salutare,arunca o privire la autocom pro.. se conectezal a moto,unitatea ramane sub sa. Dezavantaj sunt cablurile,dar eu m-am obisnuit.
  4. Salutare...http://www.cyclewareables.com/pages/mikuni_tmseries_images/tm_mikuni_parts_view.gif Ce avem noi aici?? Pozitia 17,18,19/ Pilot reglaj aer. Cuiul pozitia din mijloc..restul reglaje aer/benzina. Plutitor 14 mm Sfatul meu ar fi sa cauti specificatii exacte sau sa mergi la un specialist in domeniu..sunt mai multe variabile de luat in calcul. Spor la surubarit!
  5. Ba da..ar misca cativa cate un deget pe tragaci..ca se vad noaptea cate 3 ore in filme western,ce pacat..toata lumea ar impusca,bate cu parul,otravi.. dar nimeni nu se vrea in civilizatie.. Care mizerie..
  6. Ce avem noi aici.. http://www.antirozatoare.ro/produse_anticaine.html
  7. Salutare,daca nu ai alta varianta si ai drum la Tm te pot ajuta.
  8. Salutare,m-am gandit sa vin si eu cu upgrade-uri..de iarna:mexicanwave: -kit xenon -stop spate led -semnalizari led -leduri bord(alb rosu) -indicator temp ulei -voltmetru -alarma Viper -masurat curatat fiecare senzor-mufa electrica -baterie noua -intercom -rulmenti fata-spate -ulei telescoape -lichid de frana -rulmenti jug -gresat cabluri acceleratie,ambreiaj -curatat sincronizat injectia-seafoam -intinzator lant distributie -kit ambreiaj nou -curatat sorb ulei(atentie magnetic se strang chestii dubioase pe acolo..) -verificat supapa elibeare presiune ulei -buson magnetic -ulei,filtru -filtru aer K^n -kit lant transmisie -polishat codita -revopsit cadru/bascula -aparatoare lant roate spate carbon
  9. Hristos a inviat!! Curatati carburatoarele,suflate bine,dupa care sincronizate... Asfalt uscat!
  10. Ma intreb oare de ce nu au proiectat japonezii un intinzator mecanic fix pentru intinderea lantului de la distributie... Dar asta e, fiecare are experienta si parerea lui cu si despre aceste intinzatoare. Sunt atatea variante.. #1 Altul NOU!!Daca vrei garantia ca nu sunt si patinele stricate de la vibratiile lantului care si el poate fi intins..Atunci se inlocuieste tot KIT-ul la fel ca distributiile masinilor.. nu auzi pe nimeni sa schimbe doar cureaua la masina ci TOT KIT-ul. #2 Se demonteza intinzatorul de pe moto,se prinde in menghina fixa de banc..se scoate siguranta,grija mare la toate piesele si la pozitia lor sa nu mai vb de ordinea lor..se curata se inspecteza de uzuri vizibile,se dau piesele in ulei curat si se monteaza in ordine inversa avand grija sa tensionezi arcul cu 2-3 ture mai mult. Se foloseste o surubelnita dreapta de 3 mm pentru comprimarea arcului inainte de montaj. se monteaza intinzatorul cu arcul comprimat dupa care se elibereza. Oare cat tine?? Mai apare zgomotul?? Parerile sunt impartite.. #3 Intinzator fix ,care inseamna ca tija care actioneza patina este la randul ei actionata de un surub reglabil din exterior.. La montare se strange pana la contact si se incep masuratorile empirice..cat de tare se intinde lantul?? Toti stim cat trebuie sa avem toleranta lantului de transmisie..dar distributia?? Turatia motorului conteaza?? Unii spun ca DA..altii ca NU.. In fond intrebarea e.. suntem dispusi sa investim ce trebuie unde trebuie pentru siguranta?? Oricine e pasionat de mecanica poate descarca de pe internet cartea de service a oricarei motociclete si sa inceapa sa mestereasca.. Conditia de baza e sa inteleaga ce face fiecare piesa de acolo si ce importanta are.. si nu in ultimul rand sa inteleaga cotele si parametri in care mobra merge BINE. Mult succes!
  11. Teoretic.. Scoti siguranta,rotesti tija intinzatorului o tura doua in asa fel incat sa presese arcul mai tare,pui siguranta inapoi,cu o surubelnita comprimi intinzatorul,il montezi inapoi dupa care il eliberezi. Parerea mea in schimb ramane sa-l inlocuiesti..
  12. Salut,cel mai probabil e intinzatorul de lant distributie.. Un intinzator OEM costa uneva pana in 40 Ron. De curand l-am inlocuit si eu din acelesi motive. Succes scuze 400 ron am vrut sa scriu..
  13. Felicitari,din pacate prea multi incepatori sunt interesati de cum sa dea wheelie in detrimentul cunostiintelor cu adevarat importante despre pilotaj.. Inca o data BRAVO!!
×
×
  • Creează nouă...