Sari la conținut

Luizianna

Membra
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    F650GS, WR250R

Vizitatori Recenți Profil

742 citiri profil

Luizianna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pe 5 (sau 6 mai) 2 motoare vor fi incarcate in Malaga si vor fi trimise in tara (Bucuresti). Daca mai e cineva interesat de transport (chiar si doar pe o bucata de traseu), sa impartim costurile, pm.
  2. Tocmai am facut o tura prin Balcani (Serbia-Bosnia si Hertegovina-Muntenegru-Albania-(trecere prin Grecia)-Macedonia-Serbia-(trecere Bulgaria)-Calafat-Bucuresti. Daca intereseaza pe cineva detalii, pot sa dau. Am mers exclusiv cu aplicatia HERE WeGo cu harti descarcate offline, si o recomand 200% (m-a dus foarte ok si pe drumuri cunoscute, si prin orase, si pe coclauri neumblate).
  3. Salutare, Eu as vrea sa plec spre Muntenegru/Albania/Coatia pe 7 august, din Deva/Hunedoara. Nu am un traseu prestabilit, si am la dispozitie 2 saptamani sa ma pierd cu motorul si cortul pe oriunde (initial ma gandeam la Germania, Valea Rinului & ce mai e pe drum). Daca vreti sa ne "infratim" pe drumuri, dati un semn (putem vorbi detalii si schimba telefone pe privat).
  4. A mai fost cineva in ultima vreme pe traseul asta? S-a mai schimbat ceva? Vreau sa-l fac in iulie... Mersi!
  5. Vand cizme / ghete moto dama ICON Overlord: /index.php?/topic/745705-vand-ghete-moto-dama-icon-overloard/&do=findComment&comment=4321303
  6. Cei de la Reveline nu fac pantaloni. Am vorbit cu Franco, probabil ca voi face la el. Mersi!
  7. Cine face asa ceva? Deocamdata ma intereseaza o pereche de pantaloni. Nu conteaza neaparat orasul, intrucat imi pot trimite ce am acum (s-au invechit), ca model, si vreau ceva identic. Mersi!
  8. Eu am SLR. Si tocmai trebuie sa schimb amortizorul spate (mi-ar trebui doar amortizorul, fara piese) si o jamba pe fata. Aveti idee unde gasesc? Inteleg ca merg si de pe Dominator...
  9. Am rezolvat, multumesc tuturor. Mai ales cui s-a chinuit ceva cu reparatul...se stie
  10. Multumesc. Am sunat, dar din pacate nu poate...
  11. Ma poate ajuta cineva sa-mi repare cablul, de preferat azi? Mi s-a rupt in trafic si-am lasat-o...Motorul (Honda SLR) e in zona Doamna Ghica. Nu am cablu, insa pot lua un kit de reparatie de urgenta...daca nu am alta varianta. Mersi!
×
×
  • Creează nouă...