Jump to content

Luizianna

Membra
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Luizianna

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2011
 • Motocicleta
  F650GS

Recent Profile Visitors

317 profile views
 1. Stiu eu cateva X Challenge de vanzare, dar nu prin Ro. De ex, unul e in Olanda. Are vreo 10k si pretul cerut variaza intre 4.500 Eur si 6.500 Eur, pentru ca are multe piese high end OEM pe care le poate da sau nu, functie de ce vrea cel care va cumpara. Scrie-mi pe PM daca te intereseaza, si-ti dau detalii. Stiu si cateva WR, putem imparti, ca eu incep sa ma cam hotarasc pe care il vreau. PS. Stiu si variante ieftine de transport. Chiar am ras. Tare
 2. Multumesc de multimea de comentarii, dar nu ma ajuta nici unul prea mult. @b374: daca vrei sa vinzi, arata-mi ce ai, si apoi putem discuta si de pret. Daca nu vrei sa vinzi, ne pierdem amandoi timpul degeaba cu povesti online.
 3. Cumpar WR250R. Obligatoriu cu acte / posibilitate de inmatriculare. Bugetul variaza in functie de an-km-stare-dotari. Mersi!
 4. Pe 5 (sau 6 mai) 2 motoare vor fi incarcate in Malaga si vor fi trimise in tara (Bucuresti). Daca mai e cineva interesat de transport (chiar si doar pe o bucata de traseu), sa impartim costurile, pm.
 5. Tocmai am facut o tura prin Balcani (Serbia-Bosnia si Hertegovina-Muntenegru-Albania-(trecere prin Grecia)-Macedonia-Serbia-(trecere Bulgaria)-Calafat-Bucuresti. Daca intereseaza pe cineva detalii, pot sa dau. Am mers exclusiv cu aplicatia HERE WeGo cu harti descarcate offline, si o recomand 200% (m-a dus foarte ok si pe drumuri cunoscute, si prin orase, si pe coclauri neumblate).
 6. Bineinteles ca stiu. Este prietena mea. Trebuia sa mergem impreuna vara asta intr-o tura lunga. Asa...eu am fost. Singura, dar cu gandul la ea...
 7. Asa e Sabina, nu ne-a fost frig, desi balteam cu toate in apa...si ce-am mai ras...si ce poze misto avem...
 8. Salutare, Eu as vrea sa plec spre Muntenegru/Albania/Coatia pe 7 august, din Deva/Hunedoara. Nu am un traseu prestabilit, si am la dispozitie 2 saptamani sa ma pierd cu motorul si cortul pe oriunde (initial ma gandeam la Germania, Valea Rinului & ce mai e pe drum). Daca vreti sa ne "infratim" pe drumuri, dati un semn (putem vorbi detalii si schimba telefone pe privat).
 9. A mai fost cineva in ultima vreme pe traseul asta? S-a mai schimbat ceva? Vreau sa-l fac in iulie... Mersi!
 10. Vand cizme / ghete moto dama ICON Overlord: /index.php?/topic/745705-vand-ghete-moto-dama-icon-overloard/&do=findComment&comment=4321303
 11. Cei de la Reveline nu fac pantaloni. Am vorbit cu Franco, probabil ca voi face la el. Mersi!
 12. Cine face asa ceva? Deocamdata ma intereseaza o pereche de pantaloni. Nu conteaza neaparat orasul, intrucat imi pot trimite ce am acum (s-au invechit), ca model, si vreau ceva identic. Mersi!
×
×
 • Create New...