Sari la conținut

onylui

Membru
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

onylui's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu zbura mai repede decat poate zbura ingerul tau pazitor!

  2. Vand carene originale yamaha R6 2003 2004 2005, (defecte au cele de pe partea dreapta restul sunt perfecte) - 500 Ron (4 buc.), semnalizari led - 50 Ron , parbriz - 100 Ron , undertail - 100 Ron. Relatii la tel. 0757070094 Attached Thumbnails
  3. nu mai ai cuvinte cand vezi si auzi asa ceva, unde mai pui ca este taxirahatist cum spune colegu' mai sus, acesti "soferi" ar fi trebuit sa fie mai atenti de o mie de ori, daca era cu client in drepta si din spate nu vinea un motor ci un tir. nici carnati nu merita sa faci din ei poate in cel mai fericit caz sapun. mama lor de nenorociti. asta din cauza ca nu i-a umflat nimeni botu' f***** rasa lor
  4. stii nu stii despre ce e vorba hai sa postam ca este la moda.
  5. am inteles ce vrei, dar gandeste la plecarile de pe loc mai ales cand ai si pasager.
  6. transmisia este calculata in functie de raportul de transmitere al cutiei de viteze. crezi ca producatorul l-a facut asa ca asa a vrut el sau a reiesit din calcule? ok e buna ideea ta dar gandestete si la viata motorului.
  7. la inceputul primaverii i-am schimbat: -lichid frana fata spate -antigel -simeringurile furca -lichid furca -schimbat tot carenajul si mai am de schimbat uleiul de motor, filtru de ulei si cauciucurile, dar deocamdata nu mai am putere
  8. A pățit un prieten la un atv dupa ce a pus bornele invers la baterie sa nu mai indice viteza si turatia corect. Am intrat in modul de reglaj la bord si avea un coeficient care trebuia marit sau micșorat nu mai stiu sigur. Încearcă și tu sa intri in menu daca sw poate ținând apăsat pe ambele butoane de la bord.
  9. iti multumesc dar nu ma intereseaza, tot ce vreau sa stiu este daca pot sa pun toba de la modelele de dupa 2006 si ce modificari implica. multumesc foarte mult!
  10. salutare, am o yamaha r6 din 2005 si as fi curios sa ii montez o toba de r6 2006-2009 se poate asa ceva? ce modificari implica? va multumesc!
  11. se potriveste pe un r6 din 2005 suportul de bord de pe un r6 din 2003 sau 2004?
  12. incearca sa verifici tot cablajul de alimentare al pompei sa vezi daca vine current sau este intrerupt cablul pe undeva.
×
×
  • Creează nouă...