Sari la conținut

220v

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 220v

  1. Daca e aia cu numar de TL o stiu si eu. Am avut ocazia sa o vad/analizez mai bine anul trecut la baiatul care o luase din Austria. Mecanic 10/10, destul de inchegata iar estetic incredibil de bine conservata, nu avea scurgeri, nimic. Nu stiu cum se prezinta acum.
  2. Si eu am avut la inceput problema cu carburatoarele dar dupa ce le-am curatat si sincronizat totul a fost ok
  3. Am avut asa ceva si am fost foarte multumit de ea. Avea 20 + ani, peste 60.000 km dar mergea motorul ala de minune. Toata lumea se mira de cat de bine merge. Intr-adevar nu e racheta ( tocmai de asta vad ca pentru unii e jaf, gunoi, petarda etc...dar la ce sa te astepti cand prima intrebare care ti se adreseaza in trafic sau cand esti in preajma ei e urmatoarea : "Cat prinde? " ) E perfecta pentru incepatori sau pentru cei care sunt cumpatati si nu fac liniute la fiecare semafor. Sa nu iti imaginezi ca e totusi melc, nu. Piese gasesti, pe multe site-uri le gasesti la 600F, multi neavand modelul asta in baza de date pentru ca s-a comercializat in putine tari ( daca nu ma insel in Europa a fost doar Austria). La carene poti intampina probleme daca le spargi, nu prea gasesti modelul asta pe la noi. Consumul e mic, e usor de condus. Nu stiu cat de bine te vei aseza pe ea ( la peste 1.85) nu e atat de masiva pe cat crezi, mi s-a parut chiar mititica. Cel mai bine e sa o vezi personal si apoi te decizi.
  4. Geaca s-a vandut! Sa o poarte sanatoasa si fara probleme!
  5. 220v

    Mambo nr...14

    Arata foarte bine pentru varsta ei, sa te bucuri de ea multi km de acum inainte
  6. Link cu anuntul de mai sus : /index.php?/topic/711188-vand-geaca-dama-probiker-passion-din-piele-de-capra-marimea-34-xs-s/&do=findComment&comment=3723628 Pret nou : 200lei.
  7. Adevarat...mai ales ca informatia transmisa de la unul la altul sufera transformari semnificative
  8. Geaca Probiker Passion piele de capra, marimea 34 XS 250lei
  9. O minima educatie rutiera au primit toti la scoala de soferi, indiferent de categorie. Cine a tinut cont de ea, a evoluat pe parcurs si circula in continuare, cine nu apare la stiri. Ce educatie sa fi avut baiatul asta daca prin comuna mergea cu viteza excesiva? Peste tot e nisip sau pietre, oricand apare o caruta, o vaca, un caine sau copii pe strada. Degeaba vezi accidente in fiecare zi.....sunt unii care nu invata nimic din asta, nici macar sa ii tempereze putin. Pacat!
  10. dap mika hakkinen, pe celalalt nu il recunosc. De incalzire..
  11. 220v

    gsxf 600

    arata bine pentru varsta ei dar sincer sa fiu e prima care o vad inmatriculata pe bulgaria. asfalt uscat!
  12. La voluntari am fost si eu. Nu a zis nimeni nimic, totul a durat 2 min. Am intrat, facut poze la serii si afara.
×
×
  • Creează nouă...