Sari la conținut

versatil

Membru
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de versatil

  1. Eu le-am luat pe astea, vad ca nu mai sunt disponibile : http://m.ebay.co.uk/itm/160788140273?_mwBanner=1#vi__app-cvip-panel Avand in vedere la ce pret ai gasit extensiile, s-ar putea sa fie o afacere mai bune decat achizitia altor oglinzi. PîSî: S-o stapanesti sanatos, sa te bucuri de multi km. pe si nu alaturi sau sub ea!
  2. Fix nu! NEW FOR 2017 Gear indicator added to the instrument display provides gear position at a glance to help keep rider informed. * Revised knob design for the adjustable windscreen enhances the stylish looks. Ca vibratii cum sta? Cat costa extensiile alea pentru oglinzi? Eu i-am pus oglinzi de Aprilia (asa am citit ca au facut ăi bătrâni), ca sunt facute mai cu simt de raspundere, am redus vibratiile din ele care le faceau inutilizabile si nu imi mai vad doar umerii, ci si parte din participantii la trafic din spatele meu. L.E: Va dau si citat (imi dati o bere cei care va folositi de info) Ș "Several others have posted about using the Aprilia mirrors, and I thought I'd add a bit to the 'debate'. Prior to this, I've run stock mirrors on MotoWerk "wideners" so I could see past my arms, and I'd taken them apart to tighten up the 10mm nut inside. At several RPM ranges those stockers vibrated enough that seeing SPECIFICALLY what was behind was difficult, so I got the Aprilia mirrors, measured them up, then removed BOTH the stock mirrors AND the wideners, because the new mirrors are ALMOST as wide as the stock ones with wideners. I've now ridden several hundred miles on dirt and pavement with them and can report that they REALLY show much less effect from vibes in comparison with "Ma Kawasaki's" OEM choice! "
  3. Tourance Next am pe ea, pe strada sunt foarte bune. Daca vrei sa iesi de pe asfalt si e si ud, nu sunt ceea ce-ti trebuie.
  4. Barkbusters Storm. Poate cand virez maxim, dar n-am simtit si nici nu m-a interesat, in ultimii 5000k. Nu pot spune cu precizie, moto nu e "acasa" acu.
  5. La 1,72 am trecut prin MRA si am ramas la Givi/Kappa. Depinde cum iti place, mai aerisit sau mai ferit.
  6. Salut, Ai sa montezi la un moment dat minim crashbaruri, in Asia se gasesc mult mai usor piese pentru customizat mobra asta, asadar consider 215 kg. La 1,72, eu merg fara kit de coborire si tot ce trebuie sa fac atunci cand opresc, e sa pun un singur picior cu toata talpa pe sol, cu celelalt stau agatat ca sa zic asa. Pe langa kitul de coborire, trebuie scurtat si cricul lateral, trebuie reglata si furca fata si nu stiu daca/cat te va ajuta treaba asta pe drumuri cu denivelari. Ca si kit de coborire, cauta pe-acolo un kit genul si celelalte piese necesare pentru cricul scurtat asemanator celui de pe motowerk com. Pentru ce si cum se intampla atunci cand montezi kitul, iti recomand sa te documentezi pe versyspunctcopunctuk si kawasakiversys,com. Pe versys uk sunt destui oameni in varsta, ma gandesc ca pentru ei confortul e prioritar, ar trebui ca parerile lor despre ce se intampla dupa ce montezi kitul de coborire sa fie destul de pertinente. Spor!
  7. Drumul nuie drept, te-asigur, chiar merita sa mergi pana acolo! http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=70112897
  8. Un plin imi ajunge undeva pe la 320-340 km (650 din 2010). Nu prea bag prin oras.
  9. Eu si altii facem acelasi lucru. O fi, n-o fi OK, tu decizi. Eu ma simt la fel de bine, atat pe motoarele joase cat si pe cele inalte. Bafta!
  10. » Post actualizat in 17 Mar 2016 12:14 La orice ne-am referi, ce am zis eu e putin si sau deloc aproape de adevar, as fi preferat insa continuarea ideii, nu combaterea ei.... Nu-ti ajuta cu nimic ca te-apuci sa analizezi dpdv stiintific un text de genul dar continuarea ideii ajuta la descretirea fruntii. Sanatate maxima ( da, nici formulara asta nu e corecta ) iti doresc!
  11. Ei, cum nu! In caz de oprire de urgenta este necesar ca pasagerul sa ajute la oprirea motocicletei alaturi de pilot. Cu cat suprafata de contact e mai mare, cu atat si frecarea este mai buna, motocicleta se opreste mai repede ( sau pe scurt, daca o ai mare frecarea e mai intensa ). De talpa e vorba, da?!
  12. Sunt absolut sigur ca toti motociclistii (si poate si ceva motocicliste) aprecieaza pe deplin echipamentul fetei ( ), dar pe noi ne intereseaza echipamentul de protectie, casca, manusi, de-astea !
  13. Nici gand! Reglarea corecta a suspensiei si ajustarea presiunii din pneuri poate face diferenta intre o plimbare cu motocicleta si un antrenament de forta (in care pilotul sare de pe motocicleta in curba si trage de ghidon cat poate ca sa vireze) ! Cred ca ar fi interesant ca pe cotetul din dotare sa ajung si eu o data cu ambele talpi pe pamant ... Dar sa nu ne aruncam, pana pe 20 ale celei de-a cincea luni, mai macam o ciorba, mai bem o cafea, mai schimbam un ulei. o motocicleta. Is pe-aici, in orice caz! P.S.F.IMP. Are fata echipament?
  14. Da'... nu intreaba nimeni fata de unde trebuie luata? Ce motocicleta prefera? De ceva cote ( inaltime, latime, greutate - pentru reglarea suspensiei, bineinteles) nu e nimeni interesat?
  15. V6 e foarte OK. Testat, am conversat cu alt rider pana pe la 150-200 m cu ceva blocuri intre noi, in Bucuresti. Bateria tine vreo 7-8 ore de folosit continuu, eu mai mult ascult muzica atunci cand merg cu motorul. Pana la 120 km/h sunetul e clar, interlocutorul te aude foarte bine, dupa se impute treaba dar inca mai intelegi ceva pana pe la aprox 140. A se lua noul model de casti (2015), sunetul e mai bogat si parca se aud o idee mai bine (ca inconvenient, cablurile sunt ceva mai subtiri decat sunt cele de pe modelul 2014). Merg cu ele de vreo 1,5 ani parca, nu am probleme cu bateria. Cu ce mai dau chix prietenii nostri chinezi e cu turnarea antenei, la unele piese uita sa toarne complet partea care se imbina cu modulul si e necesara o lipire suplimentara inainte de folosire. A se verifica si rezolva problema inainte de utilizare.
  16. Poate au modificat pozitia si marimea, amortizarea suplimentara a vibratiilor se face de la modelul 2010
  17. AS25: marime de motor = ? 650 e bicilindru, 1000 e cvadri. Diferenta de aprox 50-60 cai ca si putere. Te referi la motocicleta intreaga? Uite fise : 650 si 1000 . Foarte putin la greutatea ta, totul depinde de cum e setat amortizorul. Am aceeasi inaltime si cu vreo 5 kg in plus (pare-mi-se ca eu am 81 cm sau asa ceva), cu seaua originala era destul de nasol . Dupa ce am luat o sa SH (model low) si i-am trimis-o maestrului Dan aka moto_dan din topicul asta si am mai castigat 1-1,5 cm, stau si pernitele talpii pe asfalt. Nu dispera, mai greu e cand trebuie sa intorci motocicleta pe loc, la semafor stau cu un picior pe o scarita si cu celalalt stau cu toata talpa pe asfalt, cand sunt necesare manevre pe loc ma dau jos de pe ea si o imping inainte-inapoi. Nu i-as modifica inaltimea seii mai mult de-atat nici mort.
  18. Salut AS 25, aratam doar ca mititica (vorba vine, daca-ti doresti sa ajungi cu ambele talpi pe sol, trebuie sa ai pe undeva pe la 1,75 - 1,80) poate ceva mai mult decat s-ar crede, nu trebuie desconsiderata. De altfel, cam orice motocicleta poate suficient de multe, e suficient ca pilotul sa stie cum sa puna problema (vezi turul in jurul lumii - inclusiv desert - pe o Yamaha R1). Mobra o am de noua, din toamna lui 2013, este Versys 650 ABS model 2010 (intre 2010 si 2015 s-a schimbat doar culoarea plasticelor).
  19. Cu toba sub burta : (auta forumul american al Versys 650, ca sa privesti cum merge lumea prin Alaska si prin alte parti cu motocicleta asta).Este adevarat, asa cum vine din fabrica este o motocicleta de strada, suspensia nu este una din cele mai bune (inlocuita la modelul 2015), dar te poti da decent pe un drum neasfaltat cu cauciucuri intermediare si cu presiune scazuta, atata timp cat nu te crezi Emanuel Gyenes sau la Paris-Dakar. Pentru plimbari in principal pe drumuri neasfaltate exista Continental TKC80 sau Heidenau K60 (parca), pe dimensiunea jantelor de 17.Cauciucurile cu care vine motocicleta (Dunlop nustiucum) oricum le vei inlocui la scurt timp, dupa ce-ti vor aluneca pe asfalt ud/marcaje. Diferenta dintre modelele 2007-2009<->2010-2014 o fac niste tampoane din cauciuc pe care este montat motorul (ce mai amortizeaza ceva vibratii) si frontala modificata. Daca intentionezi sa faci peste 500 km pe zi, pe strazi/autostrazi, cu consoarta si bagaje, repede => iti doresti Versys 1000 (desi avem colegul Leon care a mers pana in Grecia in concediu, cu greutate similara si s-a descurcat). De nu, Versys 650 poate zbarnai la un 125-140 la ora constant, fara probleme (Brasov - Bucuresti-Bulgaria -pasul Shipka si retur, in 2 zile), P.S. Cric central : http://shop.sw-motech.com/en/4052572029022.htm
  20. Franele de pe Versys 2010-2014 sunt destul de slabute (moi?). Pe diverse alte forumuri rezolva problema cu furtune de frana cu insertie, placute EBC HH, in cazuri mai rare cu inlocuirea etrierilor cu 2 pistonase cu altele cu 4 (operatiune destul de costisitoare, undeva la 400 euro sau lire). Am inteles ca s-au mai imbunatatit la MK3-2015 dar nu spectaculos si vorbesc mai mult din citite, n-am avut cum face o comparatie.
  21. Va salut. Incerc sa ajut un cuplu ucrainean ce motocicleste prin Romania si a dat de necaz, au ramas fara releul de incarcare la o CBF1000 din 2006. Din ce am vorbit pe la putinele mele cunostinte, pana acum nu il pot face rost decat din Polonia, in 2 zile lucratoare si mi se pare cam mult sa ii las fara mijloc de deplasare pana marti-miercuri. Daca are cineva din Brasov sau imprejurimi, sau stie pe cineva care are, sau stie pe cineva care stie pe cineva, etc in asa fel in cat sa-si poata repune in functiune motocicleta astazi sau maine de dimineata cel tarziu, il rog sa lase un mesaj aici, sa dea un bip/mesaj/telefon la 0722 279 5 3 2 (Liviu). Releul de incarcare poate fi de la urmatoarele motociclete : Va multumim anticipat, eu si ei!
  22. Salutari Lino si La Multi Ani! Multumesc pentru clipuri, sper sa ne revedem pentru o plimbare si anul asta!
  23. Salutare, se mai intampla ceva pe-aici? Un suport de topcase Givi sau Kappa (2010 - 451FZ sau KZ451) are cineva de vanzare? Poate fi cu sau fara placa.
×
×
  • Creează nouă...