Sari la conținut

unaetnumitsirc

Super Membru
  • Număr conținut

    725
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de unaetnumitsirc

  1. Ce asteptari aveti de la aceasta lege propusa de un ghertoi in parlament, cand la ora actuala motoretele sunt considerate autovehicule si legal este necesara dotarea lor cu extinctor si triunghiuri reflectorizante? In curand vom fii nevoiti sa ne insurubam numere de inmatriculare si pe carena din fata ori pe far. Un lucru e cert, vremurile de cocalarie din bucuresti sunt pe sfarsite.
  2. Ce ti-e si cu taximetristii astia, si cand nu sunt in totalitate de vina sau deloc, ei tot fug de la fata accidentului
  3. Cand trag ambreiajul, cel mai adesea pe inferioare si doar din treptele 4 in jos, parca este o piedica la jumatatea cursei. Iim decupleazsa fara probleme dar e putin ingrijoratoare problema.
  4. Salut. Sub ce conditii la un mt09 din 2019 cu 8000 km reali (eu fiind primul si singurul proprietar si utilizator), se poate strica oala de ambreiaj sau ansamblul ambreiajului? De anul trecut am simtit ca ambreiajul imi agata cand il folosesc atat pe trepte superioare cat si pe inferioare. Mecanicul suspecteaza acest ansamblu al ambreiajului, dar mie imi vine greu sa cred ca se poate strica o motoreta cu atat de putini km. E o problema comuna? asa face ea? Poate aveti un raspuns mai credibil.
  5. Salut, Eu nu sunt posesor de tracer dar vin cu o intrebare pt mt9 2019, cred ca se aplica la toti de fapt. In treptele 5 si 6, imi agata ambreiajul undeva la maneta. Mentionez ca se intampla atat cu manetele stock cat si cu cele aftermarket, deci exclus sa fie din cauza manetelor aftermarket. Am ajustat ambreiajul din rotita de langa maneta in fel si schip si la fel face. Are doar 7000 km in bord, doar nu se rupe cablul atat de repede. Alte idei?
  6. A facut unu poc acilisea pe grivitei, la 200m de gara de nord. Habar nu am cum s-a intamplat.
  7. Multumesc. Am facut rost de la Clavi pana la urma, sper sa nu mai cada de acolo surubul.
  8. Salut, are cineva un surub de m6, lungime 55 mm, prin bucuresti? Spalam cazanul zilele trecute si am observat ca lipseste unul de aici: Am cautat pe la dedeman si bricostore, dar nu am gasit.
  9. Salutari din Uganda, Astazi am fost sa fac resoftarea cea de toate zilele la TNG. Nu o s-o lalaiesc cu minutiozitatea, calmul si grija cu care a lucrat George pentru ca se stie deja asta . In alta ordine de idei, am vrut de la cazanul meu sa nu mai fie acceleratia in modul A de tip ON/OFF si frana de motor sa nu mai fie atat de agresiva. Au fost rezolvate si sunt tare fericit ca ma pot bucura de modul A atat la iesirea din curbe cat si la mersul in oras. Pe langa cele de mai sus, am observat in cele doua ore de plimbare ca motoreta este mai liniara in acceleratie desi accelereaza mai rapid acum fara sa ai senzatia ca vrea sa te omoare, poti sa te tii de ea fara a te simti calare pe un taur. Probabil in urmatoarea perioada o sa descopar si alte beneficii de care am uitat, dar cele mai importante s-au dus, ori s-au diminuat destul de mult incat te bucuri cu adevarat de ce ofera motoreta. Recomand din toata inima o resoftare. Seara faina!
  10. Al meu e din 2019, 6000 km si deja sa faca asa?
  11. Salut, am observat ca atunci cand trag ambreiajul, acesta are un feeling de agatat. Face asa din prima zi cand am luat-o de noua. Asa e la toate sau e pe duca cablul?
  12. Folie cu adeziv pe ea. Dar nu recomand sa o faci din urmatoarele motive: - Folia aftermarket nu are si o suprafata mata, si astfel se reflecta multe chestii in bord in timp ce mergi si nu prea distingi ce e pe display, mai ales daca esti in soare. - Pe timp de noapte se vede ALbastru displayul in loc de negru, si nu stiu daca la modelul SP e la fel. - E migaloasa treaba cu rotirea foliei si nimerirea unghiului ideal pt displayul negru. - Nu se vede mai bine pe timp de zi. - Daca totusi de decizi sa o faci, nu iti recomand sa folosesti alcool izopropilic, pt ca ajunge sub displayul principal si apoi raman niste pete pe sub LCD ca atunci cand raman pete de apa pe pahar (se vor vedea doar noaptea cand e displayul albastru). Una peste alta, mi-as cumpara un display nou care e vreo 550 de euro, sau sa gasesc din dezmembrari unul ca sa nu ma usture buzunarul. De un an de zile de cand cochetez cu schimbarea asta nu am gasit partile negative mentionate de mine mai sus, ca altfel nu ma mai apucam sa o fac. Pun o poza cu displayul pe timp de noapte (Mai poti seta luminozitatea displayului pe nivel intens, si o sa fie mai clar pe timp de zi dar o sa aiba tenta albastruie si se vad acele urme de care iti ziceam mai sus). Sper ca te ajuta informatiile. Daca totusi te hotarasti sa o faci, ma poti contacta si te pot ajuta cu niste sfaturi ce ar putea sa fie utile pt tine ca sa iasa macar ceva mai bine decat a iesit la mine.
  13. Azi ma plictiseam, asa ca am facut inversie de display la mt-09. Am avut nevoie o folie Polarizanta, doua surubelnite si un imbus, o lama de cutter in stare perfecta, un card de RATB, mult alcool izopropilic si mult mai multa rabdare. Inainte: In timpul Procesului: Apoi a urmat o serie se rotire a foliei polarizante pana am gasit unghiul care mi s-a parut mie ca e cel mai negru, am trasat niste linii, am decupat si apoi am lipit noua folie pe display. Dupa 2 ore: Din pacate acum cu fundalul negru, se vad zgarieturile pisicilor pe acel plastic de proasta calitate. Acum parca imi placea mai mult ca inainte, dar imi e prea lene sa fac conversia inapoi.
  14. https://www.yamaha-motor.eu/ro/ro/products/motorcycles/hyper-naked/mt-09-2021/ Pareri despre noul mt-09 ? Mie personal mi se pare foarte urat. Pe partea de electronica si mecanica, este o evolutie clara.
  15. Am mai retapitat in trecut sei si mereu au iesit cu o forma rotunda, ca de balon, ceea ce e foarte oribil.
  16. Are cineva saua confort pe mt9 si ar vrea sa ne vedem 5 minute undeva in bucuresti sa o incerc si eu? Nu sunt convins daca merita banii.
  17. https://www.motorcycle.com/mini-features/2021-yamaha-mt-09-getting-larger-engine-to-meet-euro-5-standards.html Yamaha‘s MT-09 is getting a larger engine for 2021, as part of an update to allow the “Master of Torque” Triple to meet Euro 5 standards. The new engine will increase from the current 847cc to close to 890cc and increase its maximum power by 4 hp to a claimed 118 hp while reducing its emission output. At the moment, we can only confirm the MT-09 will receive the updated engine, but we expect other Yamaha models that share the three-cylinder engine, such as the Tracer 900, XSR900 and Niken to receive the new powerplant as well.
  18. Crede-ma e prima data cand mi se intampla si mie. Am citit ca aceste cauciucuri cu care vine motoreta sunt o versiune mult mai slab calitativa decat acelasi model cumparat de la un dealer autorizat. M-am dat si pe circuit vreo 3 zile cu ele, poate de la franare mai puternica se duce mai repede, alta explicatie nu am. Deci habar nu am.
  19. La mine a venit cu S20 din fabrica. Am 4600 km pe motoreta, si pot zice ca aceste gume sunt bune si proaste in acelasi timp. Cateodata se incalzesc super repede si cateodata stau reci chiar si dupa 50 km parcursi, nu le inteleg deloc. Si da, am presiunea corecta facuta la ele mereu. Revenind la nr de kilometrii, guma spate mai duce lejer inca 4500 km, iar fata e terminata, deja am ajuns la marker. Probabil le voi schimba cat mai curand posibil sau la inceputul sezonului viitor cu niste sportsmart 2 max, gume cu care am facut in trecut pe un z750 cam 15k km si inca mai mergeau nitel, fara sa ajung la sarma.
  20. Nu atinge ghidonul in rezervorul cand il brachezi la maxim ?
  21. @TNG Te salut cu respect. Am o intrebare si anume, exista vreo posibilitate de a muta releul de sub sa astfel incat sa nu ma mai arda la fundulet ? Multumesc.
  22. Curiozitate intrebatoare, resoftarea asta a fost facuta pentru modul A, sau pentru toate 3 ? Feedbackul este pentru modul A ?
  23. Faza ciudata azi. Plec de la semafor, si 100 de metrii mai incolo se opreste motorul, bordul absolut tot, era ca si cand eram pe neutru si mergea din inertie. Opresc pe dreapta, ma uit verific ce dracu o avea. Cheia era pe OFF, practic contactul nu era pus. Cum s-ar putea intoarce singura cheia, ca nu inteleg. Une explication porfavor ?
  24. Salut, am MT-09 de un an. Recent mi-a sarit un trotinetist in fata si am reusit sa fac o evitare si sa-mi intre ABS-ul. De atunci am impresia ca ABS-ul nu mai intra la franari foarte puternice. Pot verifica cumva asta fara sa ma duc la reprezentanta si sa ma stoarca de bani ?
  25. Mie imi place ca e mititel asa, insa puteau totusi la consumul instant sa scrie si INSTANT, ca are loc destul pe display.
×
×
  • Creează nouă...