Sari la conținut

dj_qveta

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Honda Transalp XL700

Vizitatori Recenți Profil

519 citiri profil

dj_qveta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din 2008. Deci exista mai multe variante înțeleg, nu doar combinat?
  2. Salutare, Am și eu o nelămurire: pentru XL700 exista mai multe variante de ABS? Sau e doar combinat fata-spate? Eu ma uit la a mea și nu are nimic pe fata, doar pe spate. Sunt curios pentru ca o am la vânzare și nu vreau sa dau teapa cuiva. Mersi
  3. Hai ca nu mai este motorul pe strada. Sper ca a fost recuperat, nu “reposedat”...
  4. Pai m-am tot gândit la variante, dar cum nu e nicio curte disponibilă, cred ca mai bine e sa stea la bulevard, unde mai sunt și camere video, decât prin spatele blocurilor pe unde o pot cheli băieții in doua ore... Eventual pot doar sa încerc sa trag de ea sa o urc mai mult pe trotuar.
  5. Dau și eu o mana de ajutor cu urcatul pe platforma dacă sunt in zona, e la colțul blocului meu....
  6. At fi atât de multe sfaturi de viața de care ai avea nevoie Jerry, dar acum cred ca cel mai bun lucru de spus este...sa se odihneasca in pace.
  7. Bunul simt nu are nimic de-a face cu ce e aici, dar poza aia chiar poate fi greu de digerat pentru unii. Ca aia e realitatea...pai realitatea e și ce se întâmpla in Siria, dar nu as vrea sa văd filmulețe cu decapitări in fiecare zi. Realitatea e și fetița aia din baia mare violată și ucisă...nu merg mai departe, you get the point. Un motociclist care și-o fura (începător, veteran, teribilist, precaut) și-o fura și dacă vede poza aia, și dacă nu o vede, mai ales dacă face brusc vreunul stânga din sensul opus... Hai noroc
  8. Salut, A încercat cineva pana acum EXO 1400 AIR CARBON? Vreau sa fac un upgrade și îmi face cu ochiul modelul asta care e nou.
  9. Salut băieți, Tocmai mi-am cumpărat si eu un XL700 (sh, evident ) ) si eram curios dacă aveți vreo recomandare despre unde as putea sa fac/găsesc un Crash bar, ca sa dorm mai liniștit când merg cu ea. Mersi de ajutor!
  10. Ciudat e ca in momentul in care il apas, se stinge LED-ul verde de la indicatorul pozitiei Neutru pentru cutia de viteze. Deci ceva face, dar nu stiu ce )
  11. Salut baieti, Ma lovesc si eu de problema de primavara: nu porneste, evident. Am tinut bateria pe redresor, deci zic ca nu e problema acolo. Functioneaza faruri, claxon, etc, dar nu misca nimic cand dau sa porneasca, nici macar "clanc". Cineva cu idei? Mersi.
  12. Cand am iesit azi de pe straduta in Sf Vineri si am vazut un BMW pe mijlocul strazii ma pregateam sa-l injur pe sofer. Apoi am vazut cum BMW-ul ala incearca sa manance o Yamaha. Ma pregateam sa-l injur si mai tare. Apoi va vad cum va luati in brate. Am zis ca sunt prea obosit sa mai inteleg ceva...
×
×
  • Creează nouă...