Sari la conținut

George M.

Super Membru
  • Număr conținut

    1.362
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.farazahar.com
  • Yahoo
    george_maxim17@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    Yamaha FJR1300A
  • Numar Moto
    GMX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda NT700VA Deauville

Vizitatori Recenți Profil

2.041 citiri profil

George M.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salut! Vand casca moto Schuberth C3 Louis Edition, marimea S-54/55, in Iasi sau trimit in tara. Pret 1.149 Lei, 0729.061.054 - George. Please share! Video produs aici: video-output-B1C7528B-EBC9-4EDD-83A6-A3CC063FFA12.mov
  2. Confirm cele spuse mai sus. La mine consumurile extraurbane sunt cam asa, pentru FJR Gen 2, an 2007: - solo mers normal (accelerari normale, 20-30 peste restrictia de viteza): 5.1 - 5.2 - solo mers la consum (accelerari usoare, respectand restrictiile de viteza): putin sub 5 - pasager + bagaje mers normal (accelerari normale, 20-30 peste restrictia de viteza): 5.8 - 6 - pasager + bagaje mers la consum (accelerari usoare, respectand restrictiile de viteza): 5.4 - 5.6 - pasager + bagaje autostrada, 160 km/h constant: vreo 8 - mers sportiv solo, pe curbe la munte: vreo 8. - naveta prin oras: vreo 7-8 Parerea mea este, ca nu depinde neaparat de motocicleta consumul. Mai conteaza si cum tragi de gaz, cum citesti traficul, daca esti suplu sau obez, daca faci plimbareala cu portofelul sub sea sau daca faci touring cu partenera plus full bagaje, etc. etc. Totusi, e motor de 1.3 si 145 CP, cat sa consume? 4 litri? Nu se poate. Dar nici 10. Alea sunt povesti. Cui ii ia 10 ori trage de gaz ca apucatul (ceea ce e foarte probabil, fiindca motocicleta te indeamna), ori are vreo problema (ceea ce se intampla cam rar la motoreta asta, daca ii faci intretinerea corect si la timp). Ca idee, eu cu un plin fac lejer minimum 400 km, cu motocicleta full-full.
  3. Da. La unele filete pe stanga din ansamblul grupului conic din transmisia finala. Evident ca restul sunt filete pe dreapta, si nu se mentioneaza sensul de strangere.
  4. Cam la ce pret erau oglinzile?
  5. Canci. Si eu urmaresc internetul de prin toamna pentru o oglinda stanga de '07. O sa incerc sa o repar. Daca nu reusesc... una noua e scumpa in draci, si mi se pare ca nici nu vine la culoare. Vine data cu ceva grund pregatita pentru vopsire.
  6. Salut, iti recomand sa citesti acest topic. Aici este explicat foarte bine ce ai de facut ca sa iesi ok. Eu am folosit informatiile de aici si mi-au fost de ajutor. Tot de la Euroins am avut si eu de recuperat dauna. /index.php?/topic/704171-carpatica-despagubeete-aplicabil-tuturor-asiguratorilor/ Daca intarzie cu plata, trimite un email la sediul central din Bucuresti care sa fie formulat ca in acest model (m-am inspirat din link-ul de mai sus), cu detaliile care te privesc pe tine. La mine au intarziat cu plata aproximativ un an, au raspuns la sesizare in 3 ore si au facut plata in cont a doua zi.
  7. George M.

    Mecanic bun prin Iasi?

    Mahone, zona industriala e mare, da-ne si o adresa ca sa stim unde sa venim.
  8. George M.

    Off-topic

    Cauta si verifica. Eu cand am cumparat un Alan 52 acum 2 ani, scria clar in manualul ei ca in Austria este interzisa.
  9. Da' de ce din cauza ta? Numai masinile au voie sa opreasca la zebra? Motoarele nu? N-ai scos si tu capul pe geam sa strigi dupa el: "donatorule!!!!"?
  10. George M.

    Mecanic bun prin Iasi?

    Petre, lucrurile nu stau asa cum crezi tu, in viata normala. Aia care te amana atata timp pentru o reparatie nu respecta clientul. Ori zici ca nu te bagi, ori dai un raspuns clar privind pretul, data inceperii lucrarii si timpul de manopera. Daca nu faci lucrurile astea, esti un service neserios, motiv pentru care inteleg ghilimelele din prima postare. Ce, la doctor te duci mai intai cu o zgarietura ca sa te rezolve mai tarziu de doamne-fereste nu-sh-ce boala?
  11. George M.

    Off-topic

    In Austria este interzisa prin lege, in Germania nu stiu. Mergi fara ea, oricum nu-ti trebuie.
  12. Langa Makarska, merita sa urci pe Sveri Jure, zona e superba, se poate vedea si pe street view. E parc natural cu bilet de intrare vreo 12-15 euro/ 2 persoane. La Krka luati-va costumele de baie pe voi si mergeti la o balaceala buna. La Plitvice nu este permis scaldatul. Bilet 20 euro/ persoana, 50% reducere pentru studenti.
  13. Ai mancat un "L". E vilbrochen. https://dexonline.ro/definitie/vilbrochen
×
×
  • Creează nouă...