Sari la conținut

Don G.

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Motocicleta
    Suzuki GSX-R 600

Don G.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Don G.

    BURSA LOCALA Brasov

    Salutare, Vand Casca Moto Integrala Nolan N63 Material: Lexan EXL Greutate: approx. 1,400 g Viziera: Clear, cu PinLock Ventilatie: Barbie, frunte si partea superioara a capulu plus extractor de aer in spate Material textil: Clima Comfort, antibacterial si respirabil Fastener: Clichet cu catarama Pret: 349 Lei Detalii, poze si contact: http://olx.ro/oferta/casca-moto-integrala-nolan-n63-ID4jL2a.html Mai am o casca extra: http://olx.ro/oferta/casca-moto-rocc-marimea-m-cu-ochelari-ID4iziy.html
  2. Salutare, mersi mult pentru raspunsuri! Am sa incerc intai in parcul de sahisti sa vad daca ma rezolva baietii, iar pe urma apelez la alternative. Intre timp, e cineva care vopseste rezervoare in Brasov?
  3. Salut, As avea nevoie, de inceput de sezon, de cateva informatii pentru a-mi repune mobra in forma ei de glorie, dar nu am contactele necesare. As dori sa tapitez saua de sofer si sa vopsesc rezervorul, s-a umplut de zgarieturi. Stiti cumva la cine as putea sa apelez? Thanks.
  4. Salutare, se pare ca dim ce in ce mai des pica Suzukiurile din motive de genul asta. Astazi am ramas cu a mea Suzuki GSX-R 600 SRAD pe loc, pun contactul, se aude pompa cum isi trage benzina dar cand dau sa pornesc se aude un click si moare tot, se stinge si bordul. A venit un prieten cu cabluri, m-a pornit, dar cand dau cablurile la o parte moare din nou. Am inteles ca ar putea fi problema de releu sau de stator. Stiti pe cineva care ma poate ajuta? Momentan motorul e mort si l-am lasat aiurea prin oras, deci mi-ar prinde bine orice suport, contra cost of course. Daca poate cineva sa ma ajute, ar fi minunat, momentan nu am o solutie. Macar sa il mut de acolo pana la un service. Mersi! » Post actualizat in 17 Jun 2014 06:13 Am rezolvat, m-a ajutat din nou Vladut Fox <3
  5. Salut baieti, Stiti cumva unde pot vedea si cumpara niste modele de tank-paduri pentru Suzuki GSX-R 600 SRAD? Thanks.
  6. Salut, Am si eu de reconditionat o sa din piele, se poate o persoana de contact? Multumesc.
  7. Salut, Mersi pentru siteuri, am sa incerc la bixenon.ro si la rd-xenon.ro sa vad care ofera produse de calitate mai buna. anothergxg: daca zici ca ti-ai retapitat saua acolo in parc la somesul si ai fost multumit, o sa bag si eu o fisa . Multam fain pentru indrumari.
  8. Salutari si tie drace! Am cautat un balast in tot orasul, naiba sa il ia . Poate ca nu caut unde trebuie, de asta am zis sa intreb aici poate imi da cineva o locatie exacta de unde a mai cumparat si stie ca e ok. P.S. Stii ca imi flicarea faza scurta si facea ca un disco-ball, dupa care dupa un timp isi revenea? Acum nu se mai aprinde deloc, am zis ca trebuie in sfarsit sa iau masuri )
  9. Salutare, Am nevoie de doua informatii de la vreun binevoitor de prin zona unde pot imbraca saua in piele ? mi s-a taiat in cateva locuri, trebuie refacuta. unde se poate repara un kit xenon de faza scurta, la care probabil s-a dus balastul ? Mersi mult.
  10. M-a oprit organul astazi in drum spre casa, verificare de rutina pentru alcool, opreau pe toata lumea. A venit agentul, mi-a cerut actele, i le-am dat, m-a intrebat daca am consumat ceva bauturi alcoolice in seara asta, i-am zis ca nu (evident ca nu consumasem). Mai erau 3 masini oprite langa mine, celalalt politai mergea pe la fiecare sa sufle in fiola. Politaiul 1: "Colegu', vii cu fiola si la baiatu' de aici ?" Politaiul 2: "Nah, lasa-l, astia cu motoare nu beau, sunt intregi la cap." Politaiul 1, razand: "O seara buna sa aveti, drum bun". Imi e greu sa zic asta, dar pana la urma, not all cops are bastards
  11. Eh, deocamdata am prins o oferta buna de la un prieten si o sa raman pe 180/55 daca ziceti ca se potriveste fara probleme. In talon nu scrie nimic de gume, ceea ce mi se pare ciudat. Mersi fain pentru raspunsuri
  12. Salutare, Am pe gixxer cauciuc Michelin 190/50 si pot lua de la cineva tot un Michelin, acelasi model, dar 180/55. S-ar potrivi ? Multumesc.
  13. Buna tuturor, Apelez si eu la experienta voastra in cautarea unei solutii pentru GSX-R-ul meu SRAD din '97, 600 CMC. A inceput sa vibreze mai puternic in ultima perioada, se simte si la ghidon la viteze mai mari. Pe langa asta, motorul clancane in frana de motor intre 2500-3500 RPM. Aveti idee de la ce ar putea aparea aceste tipuri de probleme ?
×
×
  • Creează nouă...