Sari la conținut

Hai-Hui

Membru
  • Număr conținut

    451
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Hai-Hui

  1. Intrebare de 100 de puncte si o bila rosie: are cineva idee daca se potriveste butonul de pornire, cu cablajul aferent, de pe un sc57 pe un sc59? In poze, la prima vedere arata la fel.
  2. Hai-Hui

    Ajutor&asistenta moto!

    Am inteles. Se pare a sunt mai drastici acum. In cazul asta sinura optiune e sa gasesti pe cineva aici care sa te ajute. Singurul din Cluj pe care il cunosc eu, cu Dragstar 1100, e Zoran (daca nu cumva l-a vandut intre timp). Numai ca nu cred ca mai intra pe aici. Poti sa incerci sa ii trimiti un PM sa il rogi sa te ajute. cj86har e username-ul lui.
  3. Hai-Hui

    Ajutor&asistenta moto!

    Parerea mea e ca poti merge asa cu ea. Acum cativa ani, cand am fost ultima data pe acolo, s-au uitat doar sa corespunda seria de sasiu, franele, luminile si semnalizatoarele. Nici macar nu m-a pus sa-l pornesc. Posibil sa se mai fi schimbat procedurile de atunci, dar nu cred.
  4. Hai-Hui

    Sa mai si radem.

    Nici asta n-are toti dintii la grebla... http://www.youtube.com/watch?v=FtWeonSnALc&feature=related
  5. Hai-Hui

    BURSA LOCALA

    Vand geaca de piele Vanucci Montigo. Noua, nepurtata, cu etichetele pe ea. Protectii hard la coate si umeri, plus protectie soft la spate. O gasiti aici http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/1551 Am cumparat-o de la KronauMoto, insa desi scrie pe ea ca e marimea 48, tind sa cred ca e totusi un 50+. Asadar o vand pt ca mi-e mare. Se poate vedea si proba la magazinul Motoland de pe strada Bucuresti nr 10. Pretul e 100 Euro.
  6. Hai-Hui

    Sa mai si radem.

    Macar omu a fost corect...stia ca nu o foloseste asa ca de ce sa mai ocupe inutil spatiu din banda ...?
  7. Hai-Hui

    Util

    Nu este nici pe ebay...cel putin eu n-am gasit. Multumesc!
  8. Hai-Hui

    Util

    Le-am vazut si eu pe alea Dane, dar nu e ce imi trebuie mie ca nu se potriveste filetul pe buteliile de scufundari, iar cu improvizatii parca n-as umbla cand lucrez la presiuni de 200-230 bari. As vrea sa vad daca gasesc la noi exact acelasi model, altfel o sa le comand in Olanda...Multumesc oricum!
  9. Hai-Hui

    Util

    Salutare, am nevoie de asa ceva...e un regulator de presiune pt aer. Am fost pe la Practiker/Baumax/Mafcom si nu au Poate stit voi pe undeva...nu neaparat in Cluj. Multumesc!
  10. Hai-Hui

    Ajutor&asistenta moto!

    Nu esti offtopic. Aici ai incercat sa gasesti? http://www.piata-az.ro/Inchirieri/Garsoniere/Anunturi.aspx
  11. Hai-Hui

    Sa mai si radem.

    Se pare ca toti masculii au aceleasi probleme cu femelele
  12. Hai-Hui

    Cu si despre accidente

    Stai linistit, daca ia cativa ani cu suspendare e bine... Sunt multe de spus, dar ce rost are? Nici soferii nu vor conduce mai atent si nici motociclistii nu vor purta mai mult echipament... Dumnezeu sa-l odihneasca! RIP :rose:
  13. /index.php?/topic/661038-cluj-napoca-responsabil-magazin/
  14. Hai-Hui

    Sa mai si radem.

    Aventurile lui Vladutz.... ) !
  15. Hai-Hui

    Util

    Da, exista...se numesc CocMotors, daca sunt aia de care stiu eu.. Eu din pacate nu sunt momentan in tara iar de explicat cum sa ajungi nu ma pricep. Ii gasesti undeva pe stanga cum intrii de pe Turzii pe Buna Ziua, la cateva sute de metri intr-un garaj de sub un bloc. Nu au nici o firma afara...sau cel putin nu aveau. Cel mai bine e sa il cauti pe Dragos de la Mechatronics...cu el am fost ultima data acolo si are nr. de tel. al tipului care se ocupa de afacere. Cheers!
  16. Hai-Hui

    Sa mai si radem.

    - "Ai facut armata ?"! - "Da, raspunde omul. Am fost in Afganistan timp de 2 ani". - "Bun, asta iti va aduce niste puncte suplimentare", zice angajatorul. - "Ai fost ranit sau ceva de genul asta ?" - "Da, zice omul, o grenada a cazut langa mine si mi-a smuls testiculele" - "Foarte bine, zice angajatorul. Esti angajat. Vino maine dimineata pe la 10". Omul intreaba surprins: - "Dar daca programul este de la 8 la 16, de ce trebuie sa vin eu de la 10 ?" - "Pai, zice angajatorul, asta e o slujba la Banca , primele doua ore stam degeaba si ne scarpinam la c**ie. N-are rost sa vii de la 8 ...
  17. Hai-Hui

    BURSA LOCALA

    Baai, nu s'aude? Puneti mana de mergeti la concert lu' tanti Madonna ca azi-maine da sh'asta coltzu' si-ti zice ca ati ramas cu buzele umflate ca la Maical... Reatz'ai ai dreaq de satanisti, daca era vreo trupa rock faceati coada...
  18. Hai-Hui

    BURSA LOCALA

    Vand 2 bilete la concertul Madonna(26 august). Din motive obiective eu nu mai pot ajunge Pret 160 de lei bucata (exact cat am dat pe ele) Gazon A
  19. Bine-ai venit AadaA... ce vreti bah...io mi-s ardelean si pe deasupra ma mai si plictisesc, care-i problema?
  20. Hai-Hui

    Poze Plimbari Cluj!

    deci tin sa se precizeze ca in timpul sedintei foto nici un animal nu a fost agresat sau molestat ...din contra
  21. Hai-Hui

    Sa mai si radem.

    http://www.youtube.com/watch?v=BBHqZ1py8rY...re=channel_page
  22. Azi, in drum spre Cluj, am trecut impreuna cu Dan si pe la Rontz. Am aprins lumanari, am pus niste flori si i-am aprins si lui o tigara. Era totul acoperit de zapada. Apoi am stat acolo si discutat o vreme cu Dan. E ciudat cum n-am mai avut acel sentiment de tristete si revolta ci mai degraba de liniste si impacare. Sunt sigur ca acolo unde a ajuns e bine si, atat cat ii va ingadui Dumnezeu, va avea grija si de noi. Te salut Rontzule si asteapta-ne ca, asa pe rand, venim si noi. Iar pe voi cei care ati fost aseara va imbratisez cu drag...nici nu stiti ce bine mi-a facut sa va revad
  23. A fost una din cele mai frumoase si totodata cele mai triste zile din viata mea. Calda si luminoasa ca zambetul lui Rontz. Multumim JJ pt poze...sper sa ne ajute sa ne aducem aminte de aceasta zi pt ca eu unul nu vreau sa o uit niciodata. Nu am simtit in viata mea o asemenea unitate intre atatia oameni. S-a confirmat inca odata ca suferinta uneste oamenii mai tare decat bucuria...sper doar ca aceasta unitate sa dureze. Ramas bun Rontzule...ai vazut ce-ai reusit sa faci?
×
×
  • Creează nouă...