Sari la conținut

emilvef

Membru
  • Număr conținut

    311
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de emilvef

  1. Bine punctat! Poate nu stie cum . Pai se baga fisa pe o bujie pe care o lipeste de chiulasa pt. masa si se da la automat urmarind daca face scanteie.
  2. Salut! Pai in primul rand scoti bujia si verifica scanteia cand dai la automat daca nu e scanteie ,problema e pe parte electrica daca nu e uda verifica daca ai presiune la amorsarea pompei prin scoarerea furtunului ce iasa din rezervor, poti pune cateva picaturi de benzina in chiuloasa sa vezi daca da sa porneasca.
  3. Salut ! A mea nu face ... Esti sigur ca in ECU e intreruperea, incearca sa bati cu o coada de surubelnita de sus dar verifica bine cablajul si mufa.
  4. Confirm , cea cu 2500 din Alba a fost a mea si s a vandut cu 1700 e , dar acu ca a facut revizia si a pus gume noi , a reevaluat o ,in rest km reali iar cand a plecat de la mine era perfect functionala!
  5. Din pacate marfa rara in RO ,de aceea trebuie acordata atentie sporita mai ales la umezeala.
  6. A expirat dar a fost reactivat cu aceleasi poze!
  7. Daca stie cineva care a schimbat, ce cod are bucsa sau rulment ace ce o fi din capul telesccopului spate partea de jos.La mine are putin joc si in genuine catalog parts nu apare pe OEM.
  8. Vanzator neserios! In anunt sunt 2 mobre diferite...
  9. Confirm si eu fiabilitatea motorului si nu numai avand in dotare un M4 si un Alp4.0!
  10. https://www.youtube.com/channel/UCbHBMzYhOMhizQsaEyN-mtg?view_as=subscriber Azi am inceput endureala,,,, Saptamana viitoare urmeaza strada!
  11. Mno, te asteptam cu bratele deschise sa revii in Mica familie Aprilia! PS: Cu ocazia zilei de nastere al sotiei lui Cristian1 ,Mirela,un calduros La multi ani! Si multi Km pe doo roti!
  12. Am probat-o si eu si se simte ca e mai usoara ca Pegaso Strada ,are zvac mai mare desi au acelasi propulsor Minareli.
  13. Daca sistemul de racire e ok ,cand ajunge la 90 grade cupleaza electroventilatorul si in doo min. scade temperatura..Chiar se vede totul in bord...
  14. Si eu am aceeasi motor cu aprox 10000 km mai putin si deocamdata nu am avut nici una din problemele pe care le-ai avut tu,mai putin pompa de benzina, iar prin UK stiu cateva care au trecut de 100000 km fara consum de ulei si probleme grave la motor ...Poate depinde putin si de noroc.
  15. https://www.olx.ro/oferta/aprilia-pegaso-strada-ID9f7f7.html Daca ne-am intelege poate as fi tentat s-o dau ... 0722726242
  16. Aceasi pompa am si eu de un an jumate schimbata, la peste 55K si functioneaza foarte bine! Iar pretul nu-l mai discut...
  17. Multumesc pentru urari! Si ca sa completez,pe langa Aprilia sunt mandru posesor si de doo Bete . Dintre care una ,Beta M4, e a fiicei mele.
×
×
  • Creează nouă...