Sari la conținut

Pauldci

Membru
  • Număr conținut

    343
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pauldci

  1. In weekend a mers ca unsa, de luni merge prost. Ma gandesc sa imi mai iau unul pe care sa il nimeresc sa mearga bine in cursul saptamanii
  2. Mi-a schimbat serviciul si renovarea apartamentului putin planurile si am amanat vizita in service.
  3. Salut, Ambreiajul e schimbat de nici 1000km si nu este nicio diferenta, before and after, merge la fel. In urma unei reclamatii facute prin mesaj pe pagina de FB Dacia Romania, tocmai am fost contactat si am stabilit o programare la Meridian Vest in vederea unei noi incercari de identificare si remediere a problemei. Miercuri seara voi merge, va anunt daca reusesc sa o rezolve.
  4. Asta caut si eu, un meserias din asta cum zici tu. Poti sa imi faci o recomandare?
  5. E aiurea si ca nu face mereu asa, mi s-a intamplat sa ma duc la ei, sa le povestesc, au pus pe tester, nu a dat nicio eroare, la proba de drum nu mai prezenta simptome, or fi zis ca sunt nebun... » Post actualizat in 23 Feb 2018 07:25 Am fost de multe ori la Meridian N, nicio rezolvare.
  6. Da, de obicei fluctueaza putin relantiul, iar cu AC pornit fluctuatiile sunt mai mari. » Post actualizat in 22 Feb 2018 13:08 O sa incerc si la Dacoserv, pana acum am fost la Meridian si Automarcus.
  7. Mi-au facut si resoftare de cateva ori. Merge bine o saptamana, doua, trei, dupa care face la fel. Si nu merge prost mereu, azi merge ok, maine prost etc. Chiar daca sunt modele mai noi fata de dacia 1310, probabil au vrut sa mai pastreze ceva din traditia ei.
  8. Tind sa nu dau vina pe volanta, mai repede poate o problema de soft sau injectie. O sa incerc sa vb si la o firma de tuning, merci.
  9. Da, vorba vine ''cu putere'' Am banuit si cutia, pt ca avea un zgomot ciudat. Mi-au desfacut cutia, schimbat doi rulmenti si kit de ambreiaj complet, a disparut zgomotul din cutie dar motorul merge la fel de prost. Stii cumva sa imi recomanzi vreun meserias bun?
  10. Pai e cam cum zice in dex, cam asta face. Cand accelerez la plecarea de pe loc dar si la schimbarea in treapta a doua (dupa ce am ridicat ambreiajul), are un lag dupa care trage brusc si cu putere astfel incat da acea senzatie , asa cum spune si Fratzyka, de mers in suturi. » Post actualizat in 22 Feb 2018 09:33 Da, ma gandesc si al asta, sa schimba alarma intai, pe urma varianta cu benzina iti dai seama ca e destul de frustrant sa mergi cu o masin atata timp si sa te enerveze in continuu. Dar ce as putea face, uite intreb si eu pe toata lumea. Cei care se presupune ca ar trebui sa stie, ridica din umeri. Am sunat si la Dacia (la fabrica, nu la dealeri) si le-am povestit cat de dezamagit sunt de masina, si mi-au recomandat sa merg din nou la dealer care din nou au ridicat din umeri.
  11. Salutare, Va scriu si eu aici despre o problema ce o intampin de mult timp cu o Dacia Duster: Duster 1.6 benzina, 16 V, 4X2. Masina are acum 130.000 km, toate reviziile facute la timp si numai la reprezentanta. O conduc de la 0 km si aproape de atunci a mers si merge prost. Aceasta inseamana ca prezinta urmatoarele simptome: la plecarea de pe loc jmuceste putin, la schimbarea din treapta 1 in 2 daca o faci in mod normal jmuceste odata sau de doua ori. Daca, dupa ce am turat motorul in treapta 1 calc ambreiajul si astept f putin, pleaca in treapta 2 normal. Daca nu astept putin si merg normal, jmuceste. Are momentte cand merge normal si momente cand merge asa cum am spus. Mai are momente cand la pornire da senzatia ca porneste, nu mai tin pe electromotor, iar cateva secunde motorul da senzatia ca o sa moara, ''palpaie'' asa, astfel incat acul turometrului nici nu se misca, si deodata porneste. In alte cazuri nu porneste la prima cheie, porneste la a doua si in toata perioada cat functioneaza motorul (dupa ce a pornit la a doua cheie) nu mai functioneaza inchiderea centralizata, butonul din bord nu mai actioneaza usile si nici din alarma nu se mai inchid/deschid usile. Daca pur si simplu opresc si repornesc motorul, inchiderea functioneaza din nou normal. Tot atunci cand nu mai functioneaza inchiderea de la butonul din bord, daca cobor si vreau sa inchid din alarma, se activeaza alarma dar nu mai inchide usile, dar daca apas butonul de inchidere din cheie, atunci inchiderea functioneaza. Nu imi dau seama de unde toate anomaliile acestea. Oare toate astea (inclusiv mersul prost al motorului) pot avea legatura cu alarma masinii (este o larma de 2 lei, oferita gratis la cumpararea masinii)? Cred ca nu este doar o simpla coincidenta. Toate aceste simptome le-am reclamat la doua reprezentante Dacia din Buc, ambele imi spun ca pe tester masina nu prezinta nicio problema, dar in continuare merge prost. I-am schimbat si bujiile si bobinele (nu la sugestia service-ului ci din propria initiativa) si cu toate astea nimic nu s-a schimbat (montat numai piese de origine). A mai intalnit cineva vreo situatie asemanatoare, aveti idee cum as putea s-o remediez? Multumesc,
  12. Bine ca nu erai cu ea in blana si ai putut evita. Frumos motorul, te-am vazut si eu prin zona cu el.
  13. Cant te-ai plictisit sa te dai singur cu motorul iar de agatat cu el nu e asa de usor cum se spune...
  14. El a virat de pe 2, tu erai pe 3. In locul tau nici eu nu as fi pers pe amiabila. Bafta.
  15. Pentru partea cu autorizatia de construire, daca si-a extins casa fara o astfel de autorizatie, e pasibil de o amenda destul de mare. Dar daca pilele lui se extind pana la primarie poate scapa fara amenda. Mergi si ii pistonezi pe aia de la primarie iar daca vezi ca nu se iau masuri te duci si faci o sesizare la Inspectoratul de Stat in Constructii, care daca va constata ca ala si-a extins casa sau a construit vreo anexa, vreun gard. etc fara autoritzatie, il va arde atat pe el cat si pe responsabilul de urbanism de la primarie. De asemenea asta va fi obligat sa isi depuna documentatia pentru obtinerea autorizatiei. Iar daca va fi vreun motiv pentru care nu i se va putea elibera autorizatia, ghinion, va trebui sa darame ce a construit ilegal. Bafta multa.
  16. Salut, daca merge la un 1.83 cu 100kg as fi interesat
  17. Politie, plangere, fara sa mai stai pe ganduri.
  18. Frumoasa motoreta, sa o stapanesti sanatos!
  19. Daca ranai la ideea de a te da cu mocanita vezi ca exista doua tipuri: trenul cu locomotiva cu aburi si niste dubite, forduri transit antice adaptate la mersul pe sina, aceeasi sina pe care merge si mocanita. Cu masina pe sine nu e aceeasi senzatie ca si cu trenul dar ca distanta masina merge aproape dublu decat trebul, deci te plimbi mai mult plus ca poate sa opreasca unde vrei tu pt o poza ceva. (Si ca viteza tot dublu masina vs tren)
  20. Ai dreptate, dar crezi ca celui care primeste veste ca cel drag nu mai vine acasa ca a fost accidentat mortal de unul care nu a dat prioritate, ii va fi mai bine?
  21. Nu uita ca atunci cand imparti vanele de bou sa lasi cateva si pentru soferul autoturismului, ca si el merita cateva.
  22. Poti sa mergi pana acolo sau sa suni si te ajuta baietii.
  23. Sa o stapanesti si sa o plimbi sanatos. Tot un F3 am si eu, am mai luat piese de la redmotors sau motodiscount. Incearca pe la ei ca au preturi bune.
×
×
  • Creează nouă...