Sari la conținut

mikepriest

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Honda
  • Numar Moto
    B 90 TWV

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Hornet
  • Interests
    Plimbari...

mikepriest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 2 ture jumatate nu este cam mult? La mine este de 1,75 +/- ture Dar ce este drept in momentul in care accelerez nu revine prompt si nici la accelerarea brusca nu este prompta ci mai degraba are o intarziere dar la a doua accelerare in cursa nu mai face asa... » Post actualizat in 23 Oct 2015 13:43 Dar mai bine nu imi mai bag nasu mie ca le fac de boala si iar nu o mai pornesc 2 saptamani )
  2. Am rezolvat cu pornirea motoretei ,am dat de suruburile alea de mia venit acru in gat si pana la urma am gasit o combinatie prielnica si intr-un final a pornit... De dus la tng o duc in primavara odata cu alte 2 motorete sa se uite si el ce (cuvant urat) am facut acolo ) ,ma interesa sa il pornesc cat mai repede deoarece am schimbat motorul si vroiam sa vad cum se aude saracia. oricum va multumesc mult pentru sfaturi dar in manual nu da foarte multe detalii despre reglarea combustibilului ci doar a reglajului de aer (sau nu ma uit eu unde trebuie) .
  3. Foarte frumos proiectu sper sa ne auzim pe drumuri in vara (pana atunci iarna e lunga si eu mai tresa bag o vopsitorie si niste retusuri cu fibra pentru a pica la canturi cu rezervoru si codita
  4. Salutare baieti este prima oara cand scriu pe acest forum ( pana acum am fost spectator) ;de 2 ani imi tot mananc ficatii cu o motoreta care se numeste visul meu (mi-o doresc de mic copil) si uite ce ma apucat mancarimea in fund caci am cumparato si mam luat de modificat la ea pana aproape am terminato cu un motor schimbat. Si am ajuns la final si am montat carburatoarele si ce sa vezi, mare buba ca sunt carburatoarele cele noi atat de dereglate incat nu le mai dau de cap. Imi uda bujiile intruna ,cand vrea sa porneasca imi moare si tot asa ,dar inainte mergeau jegoasele pana un bun amic zis mecanic sio bagat nasu in ele sa le regleze el si so dus si duse au fost ca de atunci nu mai dorm noptile (de 2 saptamani ) si tot caut rezolvare. Va rog dati-mi un sfat cat de pertinent sau cum o fi macar macar de se rezolva ceva! Instalatia e teava am luato fir cu fir ,nu re nimic!
  5. Salut ,am si eu o mica problema cu un bord koso db01r care inregistreaza viteza dar incorect, ce ar trebui sa ii fac ca deja de 2 saptamani ma invart degeaba pe langa ea si nu stiu ce sa ii fac si in ce mod sa o mai setez...
  6. Salut forum. Nu am scris niciodata pe acest forum da tot sticlesc ochii la discutiile voastre si m-am decis sa fac pasu de a-mi arata motocicleta la care am muncit 1 an jumate. Este o homda hornet cu multiple modificari estetice si iam refacut si motorul tot odata. Prin acest post as dori sa dau niste "sfaturi" la cine sa nu mergeti ) sa nu patiti ca mine. Daca cineva are intrebari despre cum sa realizat proiectu simtitiva liberi. Aveti o poza atasata si cum arata cand am achizitionato. Sablez.ro au reusit ca la sablare sa imi bage nisip in motor. (Bulan ca am identificat nisip pe admisie si am desfacut tot motoru sa vad ,surpiza a fost cam 4 cm de nisip pe pistoane ) 5B garaj a reusit performanta de a se caca pe ei pentru o garnitura de 1 leu drept urmare era sa iau foc in benzinarie ( bagam benzina si mam trezit cu toata benzina pe blugi) Asta dupa ce am lasato 6 saptamani la ei , dupa ce am sunat pur si simplu la durut in poponeata a zis ca el face motoreta exact cu piesa pe care io aduce clientu.(adica sa (cuvant urat) pe mine) In rest vorbim despre oameni pur si simplu ghiolbani care vor sa puna mana pe un pumn de bani stand cu cucul in directia becului din tavan. Pana una alta Multumim lu dinamita brothers (catalin) maestru pot sa zic Si Catorva ingineri de la mercedes si honda Pana atunci asta e bebelusu meu caruia ii fac rodaju.
  7. Cumpar Far yamaha MT03 Undertail Ducati Monster Sa Ducati Monster Codita Ducati Monster Cadru Ducati Monster fara acte sau bucata din spate Bord HONDA HORNET PC36 Contact 0784.414.555
  8. Salut baieti , am si eu o rugaminte mica,mare daca cunoasteti pe vre-unu care vinde o masca cu faruri streetfighter si draguta si la bani ok va rog lasati un numar de telefon sau 0784.414.555 si va sunt recunoscator cu 5 beri! Multumesc
  9. Salut, Am si eu o intrebare destul de banala... Am cumparat o motocicleta yamaha R125 ,fiind prima motocicleta pentru mine am o mica dilema in privinta schimburilor de ulei, filtre si simeringuri ... nu numai ca nu stiu ce alegere sa fac, dar nu am nici un fel de indrumare spre atingerea obiectivului dorit... Cine ma poate ajuta sa pun mobra la punct , am cateva beri care tanjesc sa fie desfacute )
  10. Buna ziua Lume , are cineva chef de o ieseala ?
  11. Buna ziua, Sunt nou pe forum si nou in ale moto ,deci nu prea cunosc multe chestii despre moto ,Conduc o Domnisoara de 125cc nu la fel de puternica si potenta ca a altor tineri motociclisti, dar are potential! Drepturi mare daca se ofera un mic grup de sanatosi sa iasa la o plimbare alaturi de prima mea iubire va astept cu mesaje , si eventual stabilirea unei ieseli !
×
×
  • Creează nouă...