Sari la conținut

ovidiu radut

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    pitesti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    KTM 990 ADV.
  • Numar Moto
    ag 13 BJG

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki freewind,kawasaki er5,cagiva grand canyon,suzuki gsf650,bmw f800s,harley sportster 883,ktm 990 adv

Vizitatori Recenți Profil

451 citiri profil

ovidiu radut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare.Cumva.. Problema a disparut.A persistat 2 zile dupa ce am iesit la o tura cu foarte mult noroi si apa .Am curatat conectorii de sub scut crezand ca problema e de acolo.Am desfacut capacul de la filtru ,m am gandit ca am vreo frunza prinsa..Sincer nu stiu cauza problemei dar as vrea sa ii pun tunecu sa ii sterg erorile.
  2. Salutare domnilor.Aveti idee cat ulei intra in furca de ktm990 adv 2008?.Multzam. » Post actualizat in 28 Jun 2017 12:22 Domnilor ma confrunt cu o noua problema..poate ma puteti ajuta.Dupa ce merg cu motocicleta si s a incalzit , a ajuns la a 4 a linie imi sta relanti ul mai sus decat normal..undeva la 2000 de turatii.daca opresc motorul si il pornesc din nou relanti ul sta normal undev la 1400 ture,dupa ce plec cu el acceasi problema.Poate ma puteti ajuta.Multumesc!! » Post actualizat in 28 Jun 2017 12:22 Domnilor ma confrunt cu o noua problema..poate ma puteti ajuta.Dupa ce merg cu motocicleta si s a incalzit , a ajuns la a 4 a linie imi sta relanti ul mai sus decat normal..undeva la 2000 de turatii.daca opresc motorul si il pornesc din nou relanti ul sta normal undev la 1400 ture,dupa ce plec cu el acceasi problema.Poate ma puteti ajuta.Multumesc!!
  3. L am gasit pe Olx.ro nu stiu cum il cheama dar pe olx...are ca nume Bondarul..si acelasi pret mi a spus si el.Ok rectific am presupus ca a fost el.
  4. Salut. Cineva care vinde un crash bar pentru 990 adv sau o persoana care sa confectioneze asa ceva...aveti idee??
  5. Confectionez cutii de aluminiu din tabla de 2mm cu coltare de plastic diferite dimensiuni. Side case urile au 40 l, iar top case ul 45 (cele din poza) Pret top case 450 lei Side case-uri 900lei Telefon 0786574909 Cateva poze informative.
  6. @wawaessh Poate saptamana viitoare dau o fuga pe la bucuresti...si ne uitam putin la ea..asta daca ai timp.Am venit la munca cu ea..si vad ca e ok...nu ma galopeaza..in schimb aseara cand am umblat la clapete cu ele sincronizate..mergea prost..asa ca i am dat mai mult aer pe cilindru spate..si se simte diferenta. Multumesc pt raspunsuri...week placut. » Post actualizat in 24 Jun 2016 09:55 Problema s a rezolvat.Defectiunea a fost reparata,constand in schimbarea furtunului crapat de la senzorul map de pe cilindrul din spate. Va multunesc pentru detalii si timpul acordat.
  7. Din calculator imi spui ca nu se poate face vreun reglaj sa ii dau mai mult aer pe cilindru spate.. Am dat bujia jos..scanteia e buna si nu da la masa..daca poti sa imi spui unse gaaesc senzorii map?? Multumesc pt raspuns.Respect. » Post actualizat in 23 Jun 2016 05:05
  8. Am schimbat bujiile..cu aceste ngk iridium pentru ca le comandasem deja.La supape nu am umblat decat clapetele le am aliniat sa zic asa.Un cablu unde as putea gasi sa ii fac o diagnoza..sau daca stiti cat ar costa o mapare sau o reglare la dementor .am lasat o exact acu 15 min sa mearga la relanti..revin dupa un test drive si va spun cum sta treaba.Stiti pe cineva care are cablu sau se pricepe sa faca operatia asta in bucuresti??eu sunt din pitesti. » Post actualizat in 22 Jun 2016 20:24 Mda...problema persista...nu s a imbunatatit nimic.Am crezut la inceput ca si a revenit...dar probabil din cauza ca bujia era noua si pana a afumato...a fost ok....dupa 5 km problema a reaparut,Cred ca singura varianta este sa pun testerul pe ea...si sa ii fac reglajele .Daca stiti vreun "cetatean",care face asa ceva sau cat ar costa la dementor sa rezolv problema .. astept indrumari....eu nu prea pot sa ii mai fac ceva.
  9. Uleiul a fost schimbat acu 100 km motorex 10w 50 cross power,am desfcaut capacul de la ambreiaj placile arata bine nu sunt uzate probabil a fost schimbat inainte,dar dupa cum am spus am schimbat uleiul de la maneta am breiaj pentru ca era foarte foarte negru si avea foarte multe depuneri si acum se comporta normal,Problema care nu imi da pace e cu udatul bujiei de pe cilindru spate.Am schimbat si fisele astept bujiile noi ngk iridium DCPR8EIX.Fluctueaza putin relantiul nu sta exact pe 1500 de rotatii ,ma gandesc ca e amestecul bogat pe cilindrul spate si de aceea nu merge "ok".Multumesc de raspunsuri domnilor.
  10. Ms de raspuns.Problema vad ca s a rezolvat dupa ce am schimbat uleiul de la ambreiaj...debraiaza ok fara sa mai agate. In schimb ma confrunt cu o alta problema.Cilindrul spate nu functioneaza cum trebuie,se uda bujia si merge in suturi mai ales la trepte si turatii mici.Am inversat bujiile si ptoblema persista.Am dat injectoarele jos le am curatat..si suflat..nici o schimbare.
  11. Salutare domnilor.Sunt proaspat posesor de 990 adv 2008. Am si eu o problema cu "vaca", spre exemplu: cand apas ambreiajul si cuplez treapta fara sa ii dau drumu manetei are tendinta sa plece,adica mai pe scurt cred ca nu ar decupla "ok",si iese si foarte destul de greu din viteza atunci cand incerc de pe loc,La inceput nu mi s a intamplat cand am cumparat-o,si nu am facut mai mult de 300 km cu ea.Daca a avut cineva aceasta problema si poate sa ma ajute,Respect.
  12. Salutare.Sunt de 2 zile posesor al unui sportster 883 custom 2010.Ma intereseaza mai multe detalii de la cei care au acest model,,ce probleme au,sau ce probleme apar in timp.
  13. din pacate datele nu se potrivesc...4-8 august insula thasos -grecia,cine e doritor trebuie sa stie ca plecarea se face la ora 02:00 din pitesti
×
×
  • Creează nouă...