Sari la conținut

arsenal

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Kawasaki Z1000 2014
  • Numar Moto
    CJ-07-GUN

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSR600 Yoshimura 2008

Vizitatori Recenți Profil

514 citiri profil

arsenal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Am avut un accident in octombrie si s-a cam strambat furca, asadar trebuie sa fac rost de alta. Ma gandeam, pt a adaugat ceva nou, sa pun o furca upside-down. Are cineva asa ceva pe gsr-ul lui? Sau stiti de la ce modele s-ar potrivi cu minimul de customizare? Merci
  2. pe la vre 12 am sa fiu prin gura humorului, incerc sa evit ploaia sau macar intunericul. Merci de invitatie, data viitoare;)
  3. merci @andutzu_85 de intentie, cam departe totusi. Dar trec maine pe acolo in drum spre casa:)
  4. Salut, Sunt in trecere pe la ei mei pe acasa In Botosani, venit de la Cluj si as avea nevoie de o casca moto pentru cateva ore in seara asta. Daca e cineva dispus sa ma ajute ii multumesc anticipat si fac o bere la prima ocazie. Numai bine, Silviu
  5. Salut, M-ar interesa daca puteti vopsi electrostatic o foaie spate. Si daca puteti lua cod de culoare pentru a o vopsi, in caz contrar e ok si pe negru. Un pret si duarata aproximativa daca se poate pentru cele mentionate. Multumesc.
  6. arsenal

    Kit lant GSR

    Salut, Reinvii topicul deoarece se apropie cu pasi repezi inceputul de sezon (pentru unii deja a inceput). Vorbisem aici pe forum cu userul lordofchoppers si cazusem de acord la un kit de lant si alte consumabile, pe care urma sa le achizitionez la inceputul sezonului, adica aproximativ prin aceasta perioada. Insa din pacate nu mai raspunde la mesaje private de prin decembrie, sper ca nu s-a intamplat nimic rau, doar ca e preocupat de alte lucruri. Revenind, in urma faptului ca nu mai pot achizitiona kitul de la el, as fi interesat de cine si la ce pret poate face rost de urmatoarele: - lant AFAM 525 xhr3 red 114 zale - foaie otel negru supersprox 47 dinti - pinion jt 15 dinti Merci anticipat!
  7. arsenal

    Kit lant GSR

    Ms @Cristian1, @Cesar. Stiti ceva despre lanturile afam? cum sunt comparativ cu did/ek? De asemenea, ma gandeam la pinion supersprox.
  8. arsenal

    Kit lant GSR

    Ms de sfaturi. Probabil voi merge pe demaraj mai accentuat, nu strica niciodata, top speed pe naked oricum nu spune prea multe.
  9. arsenal

    Kit lant GSR

    Salut, Dupa cum sugereaza si titlul a venit momentul schimbarii kitului de lant pe un gsr600. Se merita schimbat raportul intre pinioane? niste sugestii de rapoarte? As vrea sa stiu daca aveti ceva recomandari, preferabil kit did. In plus, dar nu obligatoriu as prefera pinionul spate, si poate lantul sa fie rosii, sa semene cu jantele. Merci.
  10. Transfagarasanul e foarte fain, merita mers, dar pt mine transalpina a fost o dezamagire. Santuri de scurgere a apei din 300 in 300 de metri pe o distanta considerabila, portiuni in care crezi ca treci albia unui rau cu pietre, noroi, nisip, dar peisaj fain deasupra. Am fost acum o saptamana pe ambele, si din punctul meu de vedere nu incape comparatie intre cele doua. Spor la dat daca mergeti oricum!
  11. Merci Zimbrutza pt feedback! Despre Metzeler m7 rr stie cineva ceva? Vad ca sunt tare laudate chiar daca sunt noi.
  12. Salut, As avea nevoie de niste sfaturi pt achizitie gume pt moto naked, regim de mers oras 60%, 40% afara-sportiv. Ca variante: dunlop q2 conti sport attack 2 pirelli diablo rosso 2 michelin pp3 sau alte recomandari. Merci
×
×
  • Creează nouă...