Sari la conținut

adrian_whp

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    GSR600

Vizitatori Recenți Profil

295 citiri profil

adrian_whp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Il recomand pe Marius. Eu numai la el imi fac reviziile. Foarte serios si bun mecanic. Am auzit numai de bine si de cei de la TES. Referitor la TNG... l-am sunat acum vreo 2 ani si m-a expediat foarte arogant ca nu are timp. Am auzit ca este profi, dar atitudinea lasa mult de dorit. Feriti-va de Autocover, eu am avut numai probleme cu ei: /index.php?/topic/744401-service-moto-autocover/?hl=autocover Asfalt uscat.
  2. Salut. De curiozitate.... ce service? Tot astia? Daca nu vrei sa scrii aici, da-mi PM, chiar sunt curios, desi e bine sa stie toti colegii de cine sa se fereasca. Zi buna si asfalt uscat.
  3. Pai nu erau ambele înfundate. Numai una era. Cealaltă cam jumătate. Si pe acolo pufnea esapamentul.
  4. Salutare, As vrea sa va povestesc despre experienta mea cu service-ul Auto Cover (Parcul Industrial) anul trecut, prin vara. De ceva timp aveam o vibratie destul de deranjanta, initial am crezut ca e vreun surub desprins, etc. Dupa ce am strans tot ce puteam strange in fata blocului am decis sa apelez la un service. Service-ul la care ma duceam de obicei in Bucuresti era full, deci am apelat la Auto Cover. Prima data mi-au umblat la furca si mi-au zis ca "au reparat oglinda de la far, care avea niste cleme rupte si ca au strans niste suruburi, au fixat bordul (care intr-adevar vibra putin)". Mi se parea de ceva timp ca distributia cam "clantane", mai ales cand este motorul rece, le-am zis, dar tipul de acolo a zis ca nu e de la distributie. Pentru toate acestea am platit undeva la 180 RON. Nu am comentat. Am dat banu si am plecat. Motorul vibra la fel. M-am intors la ei si le-am zis ca plec doua saptamani in concediu si ca voi veni sa o iau dupa aceea, intr-o sambata, sa nu se grabeasca, sa o repare cum trebuie. Dupa cele doua saptamani, sun cu o zi inaine, "stiti... maine vin sa iau si eu motorul..." Doamna de la celalalt capat mirata: "Aaaa, pai baietii nici nu s-au apucat de ea... dar veniti sambata". Zis si facut, ma duc sambata, doamna foarte incantata: "Au rezolvat baietii, nu mai vibreaza, au lipit toba cu scotch". Cand imi aduc mobra avea ambele evacuari (Leo Vince Carbon) bandajate cu banda din aceea de se pune la zugravit sa nu manjesti intrerupatoarele cand dai cu lavabil. Una din evacuari era astupata integral cu banda iar cealalta cam 70%. O porneste si incepe sa pufaie prin gaurica lasata libera. Nu am mai avut cuvinte, am rupt tigania pe care o facusera ei si am plecat. Acesta este service-ul Auto Cover. Imi pare rau ca nu am facut fotografii. Pentru banii platiti m-am ales totusi cu o gentuta termica pe care o folosesc si acum si un incarcator de masina pe care l-am aruncat (nu era bun) primite cadou de la ei. PS: Am fost cu mobra (Suzuki GSR600) la un prieten mecanic, m-a intrebat din prima "Cum dreacu poti ba sa mergi cu distributia in halu' asta?". Am schimbat distributia la el si totul este ok acum. Postez acestea deoarece se apropie sezonul si ar fi pacat sa isi mai ia si altii tepe de genul acesta. Toate cele bune.
  5. Felicitari, drumuri multe si uscate. Sa te bucuri de ea.
  6. Arata ca noua. Sa o stapanesti sanatos. Km multi si drumuri uscate
  7. adrian_whp

    Plimbari 2015

    O sa vin si eu maine pe la sala. Sper sa ajung pana in 11.
  8. adrian_whp

    Plimbari 2015

    Pe 13 as merge, pe 14 nu am cum ca sunt de munca.
  9. adrian_whp

    Plimbari 2015

    Cred ca in jur de 11 plecam spre Bucuresti.
  10. adrian_whp

    Plimbari 2015

    Sambata 10.30 Sala Sporturilor. Ne intalnim mai multi.
  11. adrian_whp

    Plimbari 2015

    Merge cineva sambata la SAM? http://www.sam.ro/Informatii-generale
  12. Salut, In data 7 August as vrea sa merg la Sibiu pentru Artmania. Daca mai sunt doritori, plecarea ar fi Joi, 7 August si intoarcere Duminica. Eu sunt din Ploiesti. Legat de drum, pot spune ca sunt incepator, desi am A de 4 ani, acesta este primul sezon pt. mine, deci cu viteza ar fi mai subtire . Link festival: http://artmaniafestival.ro/en/ » Post actualizat in 14 Jul 2014 18:02 Nimeni?
  13. Salutare, Sunt Adrian, 28 ani, din Ploiesti. Am cat. A de vreo 4 ani, dar abia anul asta am inceput sa merg pe doua roti. Detin un Suzuki GSR600, cu care ma impac foarte bine. Desi citesc forumul de mai mult timp, abia de curand mi-am facut cont si pe aceasta cale salut pe toti cei de aici si va doresc asfalt uscat.
  14. Salutare, Stie cineva un service/persoana care sa monteze o alarma in Ploiesti sau inprejurimi? Alarma nu am cumparat-o inca si mi-ar prinde bine si niste sfaturi.
×
×
  • Creează nouă...