Sari la conținut

viorel_dumitru

Banned
  • Număr conținut

    301
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de viorel_dumitru

  1. Din ce an este? Km sunt reali? E cumparata de noua de tine?
  2. Ma amuza teribil expresia asta. Astia nu fac nimic cand se trag tepe de miliarde. Chiar crezi ca vor face ceva?
  3. Mi se pare periculos lantul acela. Nu a avut nici o aparatoare? Pana si chinezaria mea de FB are aparatoare la lant .... LE: Da, modelul tau avea aparatoare: Ar fi bine sa cauti si sa o montezi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca pe la 80-90 km/h iti prinde pamtalonii acel lant ...
  4. Perfect. Din pacate nu pot decat peste 2 saptamani. Ai facut drumul dintr-o bucata?
  5. Intelegeti ce doriti. am spus ca nu merg neaparat low budget. Adica chiar daca dorm la cort, nu o sa ma "abtin"de la anumite cheltuieli. Asta nu inseamna ca ce care vor merge cu mine vor trebui sa cheltuie la fel ca mine. Titlu l-am pus cum sa zic ... adica cei care vor merge nu vor cheltui mult. Desi dupa cum spuneam singur voi merge mai mult ca sigur! » Post actualizat in 04 Jun 2015 16:20 Cu preturile nu stiu ce sa zic, poate ai dreptate. Dar cu caldura cred ca te inseli. Imi e teama ca va fi apa rece. Eu vad temperaturi intre 15 si 26 de grade ceea ce nu mi se pare foarte cald. Ia uita-te mai jos: » Post actualizat in 06 Jun 2015 15:43 Deci , nu se baga nimeni? Mai sunt 2 saptamani ,.. hai ca nu e asas cald!
  6. Dormitul la cort are farmecul lui. Unii oameni (printre care si eu) il prefera celui la hotel. Cineva spunea mai sus 20 de euro la 4 pereti. Ei bine intre 4 pereti stau tot anul. Nu vreau sa stau in concediu tot intre 4 pereti. Vreau la cort. Viata la cort are mult farmec. Referitor la mancare: cine a zis ca imi iau conserve? In nici un caz. De mancat voi manca la local. Insa de dormit NUMAI la cort. Si nu din pricina neaparat low budget. Titlu era pus ca sa mai atrag pe cineva sa mearga cu mine (sincer nu imi place sa merg singur. Desi imi e teama ca tot singur voi merge.
  7. Amatori de cort nu mai sunt? Care aveti concedii dupa 20 iunie si vreti sa ajungeti in Thasos?
  8. In campingul de la Veliko a stat cineva? E cat de cat safe? » Post actualizat in 01 Jun 2015 14:54 Si inca o intrebare: in Thasos se plateste ceva de plaja? Adica plaja e gratuita, sau trebuie inchiriat sezlong ceva?
  9. Tocmai asta e ideea sa faci calculul la centima si apoi sa iti iei ceva peste. Daca nu calculezi totul la centima, de unde stii cat sa iti iei la tine? Eu personal plec cu 500 de euro, ca sa am in caz de ceva probleme. » Post actualizat in 01 Jun 2015 11:44 O sa incerc sa evit autostrada. Nu ma prea avantajeaza la 100 km/h!
  10. Bun, deci in Grecia nimic. Oricum la 100 km/h cat poate mobra mea nu ma avantajeaza prea mult autostrada. Dar in Bulgaria nu se plateste vigneta? Nu se plateste podul de la Ruse?
  11. Nu se plateste Vigneta in Bulgaria? In Grecia nu? Stiam ca se plateste ceva pe autostrada.
  12. Tura se mai poate reduce financiar. Eu am ales sa am si electricitate in cort, dar cine nu doreste mai economiseste 30 de euro. Apropo, pentru cei care ati fost in Grecia si Bulgaria, ce taxe sunt (pentru motocicleta)? De asigurare nu cred ca am nevoie (am asigurare la Euroins iar pe spatele ei - pe cartea verde - scrie ca e valabila in Grecia si Bulgaria).
  13. Da, dar transport la autocar. Acolo iesi mai ieftin. Si nu uita ca la 200 de euro ai numai transport+ cazare.
  14. In ultima saptamana din iunie vreau sa plec pentru 9 zile in Thasos. Cazare numai la cort. Traseul ar fi cam asa: 20 iunie plecarea din Campulung. Oprire la camping Veliko Tarnovo, pus cort dormit. Daca mai ramane ceva timpo vizitam orasul (sunt 325 km, sa vad in cat timp ii fac). 21 iunie Veliko Tarnovo -Thasos (camping Pefkari) 440 km. 21 iunie - 27 iunie - plaja, vizitat Thasos, etc (6 zile). 27 iunie 28 iunie - Thasos - Veliko Tarnovo (tot in camping); 28 iunie -29 iunie Veliko Tarnovo - Campulung. Preturi: In Veliko Tranovo : http://www.campingvelikotarnovo.com/en/prices/ 3,5 euro pe persoana; 3 euro cort; 3 euro motocicleta; 3 euro electricitate; Total 12,5 euro adica 25 euro doua nopti; In Camping Pefkari: http://www.camping-pefkari.gr/prices 4 euro pe persoana; 5 euro cort; 2 euro motocicleta; 4 euro electricitate Total 15 euro pe zi x 6 nopti=90 euro; Benzina. Acum fiecare cat ii consuma mobra. A mea merge cu 3 la suta (avantaj motor mic). Sa zic rotund 1800 km. Asta inseamna 18*3 = 54 litri benzina.In Bulgaria cica e 1,2 euro benzina si in grecia 1,6 http://www.travelnotes.ro/informatii/preturi-carburanti-azi-pret-benizna-motorina-diesel-si-lpg-in-europa-actualizat-la-zi/ Deci punem pretul maxim 1,6 x 54 = 86,4 euro euro. Ferry: http://www.thassos-ferries.gr/english.html persoana 3,5 euro; mobra 4 euro (ha, aici am avantaj mobra pana in 250 cmc e mai ieftina) Deci inca 15 euro; Pana acum: 25+90+86.4+15=216,4 euro. Mancare: eu sper sa ma descurc cu 200 de euro. Nu stiu cat mai sunt taxele de drum ... dar estimez ca ma voi descurca cu 450 euro. Traseul de aproape 800 km e prea lung pentru mine, de aceea l-am spart in doua. Link: https://www.google.ro/maps/dir/C%C3%A2mpulung/Veliko+T%C4%83rnovo,+Bulgaria/Camping+Pefkari,+Thasos,+Grecia/@42.942026,25.26408,7z/data=!4m11!4m10!1m2!1m1!1s0x40b329b90719bcb7:0xd4d45c5e5ba46dad!1m2!1m1!1s0x40a9214b3d9491dd:0x400a01269bf5dc0!1m2!1m1!1s0x14aee61e7d5e1c7d:0x15ec46a9a39bbdb3!3e0 Viteza va fi mica, 80 maxim 100 km/h (deci cei ca Ianachim nu pot merge cu noi). Se mai baga careva?
  15. Vezi ca ai un PM. Persoana cu platforma sta la 50 km de Moeciu.
  16. Nu stiu de ce au aparut 2 topicuri. Eu am facut doar 1. Rog un moderator sa stearga unul. Da, o camera era ideala acuma ... o sa ma gandesc.
  17. Cred ca m-au ajuns blestemele unora de pe acest forum. Azi era sa o patesc destul de urat. Deci: Mergeam frumos cu Formula cam cu 70-80 km/h. Soseaua Pitesti Campulung. O curba usoara la dreapta (deci nu intersectie). Ma aplec si intru mormal in curba. Aud in spate claxon puternic. Ma uit in oglinda nimic, apoi vad o masina culoarea maro ca trece milimetric pe langa mine prin stanga. Nu numai ca trece dar ma si atinge pe bocancul stang. Singura zona de contact intre mine si masina a fost bocancul stang. Am inghetat. Este primul "impact" de cand merg cu motocicleta. Ma asteptam ca la astfel de contacte motocicleta sa cada. Nu a cazut, doar o usoara dezechilibrare. Am mai mers cateva zeci de metrii, apoi am oprit pe dreapta sa imi revin. Sa mai spun ca dobitocul cu masina maro nici nu s-a sinchisit sa opreasca? Din pacate, datorita spaimei, panici sau nu stiu cum sa ii zic nu i-am luat nici numarul si nici marca. Sigur era o masina straina de culoare maro (deci nu Loganuri, Dacii etc). Am ajuns acasa: piciorul stang e un pic vanat (laba piciorului). Doare putin cand il pun in pamant. Sa imi fac griji sau trece singur? In picioare aveam niste bocanci de "lucru" (bocanci cu bombeu metalici care se dau de la fabrica ca echipament de protectie). Cred ca si aia m-au salvat putin ... sau nu? Nu mai stiu ce sa scriu, dar cred ca azi am avut o cumpana. Nu stiu de ce cel cu masina nu a oprit, s-a auzit o bufnitura, el m-a lovit cu aparatoarea rotii spate in piciorul stang. Ma indoiesc ca nu a auzit ... Tot datorita spaimei nu mi-a trecut prin cap sa sun la politie sau 112. Nu stiu de ce nu am facut-o ... poate pentru ca e primul meu incident de acest gen. Dupa ce m-am linistit, am inspectat mobra (nu are absolut nimic) si am plecat acasa.
  18. Se aude frumos. Intrebare: ai castigat ceva putere cu modificarea asta, sau nu prea?
  19. No offence, dar primul a fost Ianachim care m-a pus in semnatura. Si inca ma mai are acolo. Deci, da ai dreptate se poarta!
  20. Ceva preturi? Vad ca au si casute si pensiune ... cat costa cazarea?
  21. Ianachim nu ai inteles nimic. In postul acela am fost ironic. Nu pe faptul ca ai motocicleta murdara (e normal sa se murdareasca daca mergi cu ea), Nu pe faptul ca nu ti-au spalat-o la revizie. Atata lucru stiu si eu ca la o revizie nu se spala motocicleta. Eu am fost ironic pe faptul ca te-ai laudat la Motomagia ca revizia ta a costat 14 milioane (ironic am scris 14 bulioane). Credeam ca ti-ai dat seama de acest lucru ... Insa vad, ca nici tu nu ai inteles ce am vrut sa spun la (citez postul tau anterior) nivelul tau de MOTOCICLIST! De data asta ai dat cu bata in balta ...
  22. Ianachime asa arata roata dupa revizia aia de 14 bulioane? Phii, si-au batut aia joc de tine. Pai dupa paispe bulioane roata aia trebuia sa luceasca ....
  23. Spune-mi cand, si trec. E ceva consistent? Poate imi spui si mie cati neuroni are un scuter de 50 cmc ... ca eu nu stiu!
×
×
  • Creează nouă...