Sari la conținut

Bogdan.MRA

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bogdan.MRA

  1. Ai ajuns sa iti expui frustrarile inclusiv si aici pe site? Pana la urma care e numele tau real, Razvan sau Lorena? De ce nu le spui oamenilor cum ti-ai expus ieri, toata ziua, printr-un post pe grupul de facebook al comunitatii moto din Cluj, ascuns in spatele unui profil fals cu nume de fata, printr-un limbaj de scuipator de seminte si bautor de bere la coltul blocului, exact aceiasi parere prin acelasi text? Te-ai mai si legat de unii ca sa demonstrezi ca ce? Ca ai cojones? Pana la urma ai sau nu ai? Iar legat de postul tau, eu zic sa o lasi mai usor cu aerele de superioritate. Faptul ca omul ala a facut ce a facut iti da tot dreptul sa apelezi la politie sau la ce sau cine consideri tu ca e nevoie sa fie tras la raspundere. De unde stii tu cum sunt cumparate lucrurile altora? Ca sunt in rate sau cash e fix problema lor, unde lucreaza, la fel, e fix problema lor, dar tu cum esti un mic "razboinic din tastatura", foarte frustrat din cate am vazut si axat pe total alte chestii decat esenta problemei, ai dat-o in alte filme.
  2. Ceva joburi pe timp de weekend stie cineva?
  3. http://www.trafictube.ro/ceva-oribil-dupa-accident/ Sanatate motociclistului!
  4. Bogdan.MRA

    BURSA LOCALA

    Se vinde una bucata parcela de teren, 335 metri patrati, localizata in satul de vacanta Calatele Padure, la aproximativ 10 km de Belis. http://olx.ro/oferta/parcela-teren-sat-vacanta-calatele-padure-ID6jRu2.html#3d54e57154
  5. Kza, prietene, ce ai fumat? Vreau si eu!!!
  6. Stie cineva ceva joburi part time pentru studenti?
  7. Bogdan.MRA

    Util

    Uitasem, mersi!
  8. Bogdan.MRA

    Util

    Ceva joburi part time pentru studenti stie cineva?
  9. Oare asta sa fie singurul motiv? Sau poate pentru nu vrei sa iti dai salariul de pe o luna pe o singura amenda?
  10. Programe? Educare? Poti sa faci din alea pana ti se acreste ca in Romania tot la fel se va conduce. Da, e drept ca nu avem autostrazi si drumurile sunt praf, dar de ce cand iesim din tara putem respecta regulile si putem conduce ok?
  11. Bogdan.MRA

    Util

    Am inteles. Mersi oricum de ponturi!
  12. Bogdan.MRA

    Util

    Chirie in Cluj? Cunoaste sau stie cineva?
  13. Bogdan.MRA

    Hai La O Plimbare !

    Iese cineva maine la o tura?
  14. Bogdan.MRA

    Hai La O Plimbare !

    Iese cineva azi la o tura?
  15. Lucuta Vasile - parcare Polus. Recomand cu incredere!
  16. Margau-Rachitele, e destul de rau drumul, iar in Rachitele este o portiune neasfaltata cu niste gropi foarte mari.
  17. Bogdan.MRA

    Accident

    sunt de acord ca in unele cazuri soferii merita legati dupa motor si tarati cu fundu pe asfalt, dar nu cred ca cea mai buna solutie cand te supara careva e asta sau sa-i "redecorezi figura" si sa-i faci zob caruta
  18. Bogdan.MRA

    Accident

    "si ma rog sa ma supere vreunu in trafic sa am de ce-i redecora figura si face caruta zob..." vrei sa zici ca-ti faci singur dreptate?
  19. Bogdan.MRA

    Accident

    VIdeoul a fost scos de pe site. Detalii sunt in descrierea videoului de pe youtube: "Accidentul s-a intamplat astazi, 11 aprilie 2015 in jurul ore . Din ce am inteles, au fost un grup de motociclisti, unul dintre ei a intrat in curba cu viteza mare, a pierdut controlul motocicletei si a derapat. Pe astfalt era o urma de frana destul de mare, aproape ca a lovit un logan care circula regulamentar pe B1. Starea motociclistului era foarte grava (am auzit o discutie din ambulanta, in care cineva zicea ca are leziuni cerebrale) Din ce am discutat cu prietenii lui, are 22 de ani si este din Arad. Nr motocicletei este AR 27 FELLocalizare: E671, drumul Timisoara-Arad "
×
×
  • Creează nouă...