Sari la conținut

rtrazvan

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rtrazvan

  1. Nu am fost prezent cand s-a întâmplat accidentul asta, sa nu se înțeleagă greșit. Am fost la mai multe track day uri la care organizatorii puteau sa se implice mai mult. Din fericire nu au fost incidente majore. Acum insa s-a întâmplat asta. Asta e situația... Important e sa se ia masuri preventiv. La noi din păcate se iau masuri dupa ce se întâmplă nenorocirea...
  2. Man, nu e nicio specula. Am fost acolo si "instructajul" era facut de un copil de 14 ani. Hai sa nu ne kkm pe noi. Asta e situația. Unii cunosc regulile, unii vin pt prima data, altii sunt melteni. Ca organizator tb sa iei masuri ca sa nu se întâmple rahaturi...
  3. Urat ce s-a întâmplat, insa mai trebuie lucrat la organizarea track day urilor pe Adancata. Sunt de acord ca mereu vor exista oameni care vor ignora constient/inconstient regulile, insa intrebarea e ce faci ca sa ii identifici pe respectivii, sa ii sanctionezi sau sa ii faci conștienți de riscurile la care se expun si la care ii expun și pe ceilalți. Am fost pe Adâncata si la cursuri si la track day uri. S-a întâmplat si nu doar o data, sa nu se faca briefing deloc, motociclete nu erau verificate, iar la intratea pe circuit era un puști care nu cred ca avea mai mult de 14 ani. Stiu ca trăim in Romania, stiu la ce nivel suntem in motorsport, insa la cum stau lucrurile la ora actuala, genul asta de accidente se pot intampla oricând. Sa speram ca situația se va îmbunătăți...
  4. https://www.opiniatimisoarei.ro/accident-de-infarct-in-timis-un-motociclist-se-izbeste-violent-de-un-camion-momentul-impactului-surprins-live-video/17/06/2018 Cap spart si un picior rupt. Greu de crezut, cu toate ca a avut un noroc incredibil sa nimereasca cu capul in spatiul ala gol.
  5. Eu am renuntat la cel stock si acum cumparat de aici: https://evotech-performance.com/products/honda-cbr600rr-2007-2012-tail-tidy E foarte misto ca si design, mai finut. Are si lumina pt numar integrata. Din pacate la scurt timp dupa ce l-am montat 3 LED-uri au inceput sa fac figuri...ba se aprind, ba se sting. Dar oamenii au fost suficient de amabili si mi-au trimis un replacement ...moca. Inca nu l-am montat
  6. Ar fi trebuit sa mergi la Politie sa declari accidentul. Daca sunt camere in zona mentionezi asta in declaratie si va face Politia cercetari.
  7. Eu? Ma retrag. Nu vreau sa deranjez mintile luminate. Discutia a plecat de la lejeritatea cu care aruncati vorbe, dar a deviat mult. N-a zis nimeni sa le ridicam oamenilor statuie. Ce s-a intamplat acolo este revoltator. La fel ca si unele discutii de aici. Pace!
  8. Mea culpa. Daca stiam nici nu mai intram in discutie.
  9. Sunt suficiente argumente. Zic sa mergem la spital si sa o deconectam de la aparate. Pesemne merita sa moara. PS. Data viitoare cand cineva o sa imi aduca injurii o sa incerc sa gasesc "inteligenta" din spatele vorbelor. Penibile argumente si ilogice.
  10. "mai da-i in pwla mea si pe el si pe pasagera, se numeste selectie naturala moderna. eu cel putin nu le doresc sanatate niciunuia" ...daca asa va manifestati voi "detasarea" mi-e foarte clar de ce suntem la nivelul asta ca si societate. Limbaj academic, ce sa zic. La Medicina, 7 ani, inveti multe.
  11. Risti aiurea si s-ar putea sa ramai cu paguma mare. Du-te la poliție/asigurator sa iti faca o constatare. Procesul ala verbal e egal cu zero. Parerea mea ca genul asta de soferi nu ar trebui iertati. Mult prea senin iti dau RCA-ul si se spala pe mâini.
  12. @bigFatAss: exemplul tau este irelevant si nu contest ce ai scris acolo. Competentele nu le putem evalua noi, pt ca nu suntem in masura. Dar, in anumite profesii parerile personale ar trebui sa ramana personale. E cam de (cuvant urat) sa afirmi ca nu doresti sanatate unui om, indiferent de situatie, tu medic fiind. Nu-ti trebuie competente in nici un domeniu ca sa simti ura pe care o au unii fata de semenii lor! Sper ca in viata ta sa nu ai parte de medici care isi urasc semenii si pretind ca isi fac datoria exemplar.
  13. Sunt unii pe aici care dau dovada de un cinism greu de inteles. "Vorbiti" aiurea doar pt ca tastatura are butoane. Daca era vorba despre o cunostinta de-a vostra sau ruda, v-ati fi inghitit cuvintele. Faptul ca o persoana este inconstienta sau a gresit in viata nu inseamna ca merita sa moara, sau alte dorinte macabre de-ale voastre. Iar faptul ca o persoana de profesie medic (se mai si mandreste) isi permite sa afirme pe acest forum asa ceva, este de-a dreptul scarbos. Daca afirmi asa ceva cand ai mainile pe tastatura, nici nu vreau sa ma gandesc cum iti tratezi pacientii atunci cand viata lor se afla in mainile tale. Si lasa textele de genul "pacientul e pacient, are dreptul la maximul de efort posibil din partea mea indiferent cum mi-a ajuns in cabinet, si il primeste intotdeauna", pt ca ne-am dat seama ce fel de om esti. Am intalnit medici ca tine si am plecat din spital impacat cu gandul ca mai bine mor acasa decat sa fiu tratat intr-un sistem "mai bolnav" decat mine.
  14. @Dan Ny: chill omule...momentan sunt la serviciu, cum scap direct la Politie ma duc.
  15. @marianv: nu m-am simtit ranit in orgoliu si nici nu i-am intrat "iar" in fata. Am trecut pe langa el pt ca individul se blocase in trafic. Pe mine sincer ma deranjeaza cand un dobitoc merge in spatele meu la 20cm de roata. Poate tu te simti confortabil. @danny_nt: ma astept ca politia sa ma trimita la plimbare, dar macar declar incidentul...cine stie ce imaginatie are respectivul.
  16. Clar o sa reclam la politie. Am zgarieturi pe manson, probabil i-au ramas si lui cva urme pe tabla. Din pacate camera mea sta bine mersi acasa.
  17. Salut, In dimineata asta, venind spre serviciu, in zona Floreasca un dobitoc a incercat sa ma dea jos de pe mobra, ofticat probabil ca m-am strecurat pe langa el la semafor. M-a sicanat in trafic, mers in spate la o palma distanta. Ma depeseste intr-un final... trec din nou pe langa el... ii atrag atentia sa tina distanta...ma depaseste pe contrasens... franeaza brusc si trage de volan lovindu-ma in ghidon si in genunchi. Avand viteza mica am reusit sa raman pe doua roti. Masina: Ford Mondeo rosu (OT03TXO) Sofer: meltean de Olt.
  18. Ca sa il citez pe un mare campion "the most important thing is the passion for the bike". Este greu sa descrii in cuvinte aceasta pasiune..pentru mine, acel fior pe care il am cand sunt in sa, ma face sa nu renunt niciodata in a fi motociclist.
  19. Salut. Stiu ce zici. Treaba cu nr de km conteaza pentru mine in primul rand din principiu. De fel, sunt un om corect si imi place sa stiu ce cumpar din banii munciti de mine. Daca are 100k km, fie, vinde-mi-o ca atare si vedem daca se califica, dar nu incerca sa imi prezinti o epava ca fiind o bijuterie. Am exagearat putin, dar cred ca ai inteles la ce ma refer. Oricum, stiu in ce tara traim si ca probabilitatea sa imi iau teapa este mare. N-am spus ca vreau Monster ca mai apoi sa o dau pe Honda. In primul rand vreau sa ma bucur de mersul pe 2 roti, pt ca m-am "imbolnavit". 600rr-ul e un vis, nu stiu daca se va indeplini sau nu. E dreptul nostru sa visam... Deci, motocicleta nu iau ca sa o vand imediat. Nu sunt genul. Stiu sa apreciez si sa pretuiesc ceea ce detin, fie masina, motocicleta, bicicleta... Multumesc pt pareri, apreciez orice sfat.
  20. @PzKpfW: Multam' pentru sugestii. M-am documentat cat de cat inainte, dar stii cum e pe net... e plin de "experti" si e cam greu sa iti faci o idee care sa aiba cat de cat legatura cu realitatea. Sunt nou in domeniu, nu cunosc oameni intr-adevar avizati si pana acum mi-a fost greu sa imi fac o parere. Multumesc oricum.
  21. Salut. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste pareri/sfaturi. In noiembrie 2014 am obtinut categoria A si in primavara-vara ma gandesc sa imi cumpar un motor. Ma tenteaza un Monster 620ie. Ca si experienta pe 2 roti pana acum, am 10mii de km facuti cu un Yamaha Aerox (scooter) prin Bucuresti, fara incidente. Imi place M620-ul, e relativ ieftin ca si pret de achizitie si am observat ca este recomandat pentru incepatori. M-ar interesa de la posesori sau cei care au avut modelul asta, cat de costisitoare este intretinerea, eventual comparativ cu alte motoare. Din cate am vazut parerile sunt impartite. Majoritatea mi-au spus sa nu cumpar Ducati pentru ca este scump cam la "tot", altii spun ca nu ar fi chiar asa. Este mit sau realitate, chestia asta cu intretinerea la Ducati? In alta ordine de idei, am observat ca majoritatea M620-urilor pe piata second au in jur de 30mii de km, chiar si mai putin. Asa sa fie? Pt un M620 din 2002 de exemplu, mi se pare cam putin. De asemenea, la modelul asta sunt ceva probleme cunoscute? La ce ar trebui sa fiu atent daca ma hotarasc sa il cumpar? Recunosc, initial visam la CBR 600rr (stiu, bad idea) visez la el si acum si intr-o zi o sa il am. Dar pana atunci, merita un M620ie pentru inceput? Voi l-ati mai cumpara ca si prima mobra? Multumesc in avans pentru sfaturi.
×
×
  • Creează nouă...