Sari la conținut

nikkon

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nikkon

  1. Salut, Am un pcx 125 și din graba am luat o toba gpr de mai jos: https://www.gprexhaustsystems.com/dettaglio-scarico/?idarticolo=15993 Problema e ca toba merge pe modele pana în 2016. Nepotrivire apare la faptul ca racordul toba - motor este prea scurt. Modele 2019 au un racord mult mai lung. Cei de la Honda sunt ok sa o monteze pentru ca e omologata insa nu se potriveste racordul. Are cineva idee cum pot face montajul? Merci frumos
  2. Pcx 125 2019 abia ajuns în garaj.
  3. nikkon

    MT Helmets

    Are cineva seria Le Mans? Cele open face pentru scooter zic eu.
  4. Salutare, Am un pcx 125 care are ~150km. Prima revizie fiind programata la 1000 km am sunat și am întrebat dacă pot monta la Honda nord o evacuare after market. Motivul fiind faptul ca trotineta n se aude efectiv în trafic și, ca și la motocicleta, asta poate deveni o problemă. Reprezentatul honda nord mi-a răspuns ca deși toba este omologata îmi voi pierde garantia la motor. A mai trecut cineva prin asta?
  5. @TROLL eram dator cu un raspuns : am cu ea 12700 km. pot spune urmatoarele: - o folosesc si in oras si afara - consider ca este extrem de manevrabila pentru greutatea pe care o are - consuma mult in oras - 8-9% - rezonabil la drum lung daca stau sunt 150km/h - sunt incantat de motor si de cuplul pe care il am de la turatii joase - imi place extrem de mult cutia in modul S - In D merg mai mereu cu ea pe autostrada, in oras e crima, schimba la 2k si face 1000 de schimbari in 10m km. - cred ca se si uzeaza si merge si subturat - mi-as fi dorit ca, coburii sa fie mai mari. nu bag prea mult in ei - am facut si 1300km intr-o zi si a fost uman. nu recomand insa am putut merge - consider ca e confortabila - suspensia fata mi se parea mult prea moala - am schimbat fata/spate cu HyperPro si sunt mult mai multimit de cum incarca si descarca fata. Sunt incantat de motor desi sunt obligat sa o folosesc des in bucuresti si stiu ca nu-i fac bine. Din aceasta cauza fiecare schimb de ulei si toate filtrele, mai ales cel de DCT la mine se face la maxim 5k + lichid de racire si ulei cardan.
  6. Merci pt reply. La wilbers m-am uitat și eu. Ce-i drept fata suferă mai rău. Revin cu update.
  7. guys a schimbat careva suspensiile cu ceva de la HyperPro? Am gasit un streetbox de la ei pentru vfr1200 care include arcuri progresive fata + ulei si rear shock + arc ma intereseaza imropesii dupa montaj si daca merita sa investesc in asta. Fata e cam instabila pe drumuri mai proaste acum si ma gandesc ca voi inbunatatii macar asta.
  8. Salutare, are coneva idee daca gasesc vreo optiune de steering dumper pentru vfr1200 ? nu gasesc nimic pe niciunde
  9. Bag numai mol Evo si e perfect. Am încercat și Rompetrol efix și e ok.
  10. nikkon

    X-LITE - Discutii Generale

    pana la urma m-am procopsit cu ea. Am primit-o cadou de la sotie fara ca macar sa banuiesc ceva. Am reusit sa o port de 2 ori. Imi place, insa am nevoie de o tura lunga pentru a emite cateva recenzii. un lucru e cert: e usoara si arata superb. a mea e 802rr ultra carbon mat
  11. Depinde mult de fiecare. Cat și ce vrea și mai ales cât e dispus sa cheltuiască. Eu am plecat de la premiza ca nu dau bani pe akrapovic și pana la urma tot akrapovic am comandat. Depinde ce vrei.
  12. poate te ajuta asta: http://www.motorcyclistonline.com/high-performance-motorcycle-exhaust-systems-explained-motorcyclist-magazine-tech#page-2
  13. Super baieti la GoRacing !!! Am fost cu NC-ul la ei la o revizie. S-au comportat superb si au lucrat impecabil Din pacate pentru ei loculesc chair la 3 minute de ei. trec pe-acolo cu tot felul de probleme si intrebari si mereu sunt foarte amabili si dispusi sa ajute. Ii recomand cu incredere.
  14. In primul rand nu a zis nimeni ca ar avea o problema. Eu întreb în urma opțiunilor venite de la mecanic. Cum nu ma pricep la asa ceva am intrebat aici. Nu știu cum funtioneaza Injectia, deci Merci pentru detalii. Momentan nu e cazul sa schimb nimic. Am abia 3300 km și voi face următoarea revizie la 6k. Nelămurirea era k&n vs stock filters. Atat.
  15. Merg cu el zilnic în București(și voi mai tot merge pana îmi cumpăr un scooter ceva pt ca nc750s ul l-am vândut) la muncă și pe cât posibil afară drumuri lungi. Cât privește filtrul și debitul de aer, chiar dacă am flux mai mare calculatorul face amestecul de aer și benzină asa ca probabil va trebui resoftata ca sa beneficieze cu adevărat de noul debit de aer.
  16. Merci de raspuns. Ma voi gândi.
  17. Merci de raspuns. Da sunt puțin maniac. Mereu schimb la timp ulei și filtre. Încerc doar sa nu fac schimbări proaste. De exemplu după achizitia evacuării akrapovic apare întrebarea următoarele : pentru un Flow corect de aer e nevoie de alt filtru? Backpressure se va mai face în aceeasi parametrii ca la evacuarea stock? Știu ca pentru cei cu mai multe mobre la activ și km în pedala suna noob dar eu întreb pentru ca nu știu lucrurile astea și încerc sa nu fac tâmpenii.
  18. Frumos. S-o stăpânești sănătos. Don ce an?
  19. Haha mereu când ies cu o manuală prin oras în prima zi mi-o fur grav așa. Ba moare printre mașini la semafor, ba gresesc o treaptă sau ceva și ajung sa ma claxoneze șoferii de matiz. Dar... Foarte Zen ma pun în mișcare la următorul verde
  20. ai uitat de cele 3 tablete, 4 telefoane arga de lumini din taxiurile de lux / pelican deci ori merg pe baterie de 100 ori se schimba la 3 luni
  21. am inteles. merci pt toatre reply-urile
  22. e o varianta... sa vad cum se comporta la vara. acum e ok. dar mi-e frica de ce vine
  23. bun deci raman pe stock OEM sau aftermarket. OEM honda e 500 roni WTF!!! hifo e 200.
  24. NC-ul s-a dat no more trotineta » Post actualizat in 31 May 2017 13:09 m-am gandit si la asta...insa in fiecare weekend sunt out of town si ii dau km cat pot
  25. man ... uite ce discutie am iscat. e clar ca nu am doare de baterie ca oricum ajung acasa si se suie pe ctek zi de zi. Ma interesa daca electromotorul crapa sau nu. Nu am ajuns cu temperatura motorului niciodata peste linia de mijloc a indicatorului...iar ventilatorul a pornit si s-a oprit de cateva ori ceea ce banui ca e ok => ca si-a facut treaba. la 35C sa vedem cum o sa fie.
×
×
  • Creează nouă...