Sari la conținut

cosmin05

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    HONDA VFR 800 2005
  • Numar Moto
    BV 77 FMC
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    YAMAHA TDM850 1999

Vizitatori Recenți Profil

285 citiri profil

cosmin05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am rămas dator cu ceva lui Marcel... Am avut curajul sa ii spun ca mi-am luat a doua mobra... totul e ok
  2. Am aștepta, am avut încredere și uite ce am primit. Mulțumesc pentru tot. Este un om de nota +10 și foarte fain. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult de vorba cu tine dar poate dată viitoare. Ai ce sa înveți de la el... si stie ce face si ce zice. Ma bucur ca te-am întâlnit și ca ai facut postul asta pe grup. Drumuri bune!
  3. Marcel, azi am stat si am citit toate mesajele (si cele cu "prietenul" din Galati) si nu imi vine sa cred. Ma bucur ca am dat peste anuntul tau... din greseala, serios, din greseala. O sa iti trimit un mail cu cateva link-uri pentru o moto. Sper sa fiu si eu la fel de incantat si multumit ca toti de pe aici. Toate cele bune.
  4. Salutare, ce pot sa spun despre editia de anul trecut, e ca am reusit sa cumpar ceva (ghete si o geaca) si am platit cu cardul. cred ca a fost noroc. Ca sa platesti cu cardul trebuie sa vrea si comerciantul. Asa cum spunea cineva mai sus interesul e sa se intalneasca cererea cu oferta si toti sa fie multumiti. Nu cred ca organizatorul ar trebui sa aduca bancomat in cadrul expozitiei, ci cei care comercializeaza sa gaseasca posibilitati de se a plati cu cardul. Ei ar trebui sa isi rezolve problemele legate de card si cash flow. Referitor la intrarea de mai multe ori pe baza bratarii este o idee f. buna. Sa speram ca se va rezolva. Pentru organizator un exercitiu de imaginatie: vrei sa iti cumperi un echipament complet, dar de la comerciant/expozanti diferiti. Geaca o ai intr-o punga, ghetele/cizmele intr-o alta punga, casca intr-o alta punga si vrei sa probezi o pereche de manusi... cum crezi ca se simte cumparatorul? Sta cu ochii pe trei pungi care sunt destul de voluminoase sau probeaza cu pungile in mana? am uitat ca si-a cumparat si pantaloni! Sa auzim de bine!
  5. cosmin05

    Toba moto pierduta

    Salutare Banditule, poate o găsești pe la centrele de fier vechi. Ar fi bine sa urmărești anunțurile postate pe site-urile de vânzări. Speranța moare ultima! P.S. Suna bine de tot...
  6. Felicitari! sa te bucuri de ea, fara probleme si poate ne vedem prin Brasov!
  7. Salut, săptămâna trecută am returnat o geaca textil IXS din cauza ca era foarte strânsă la încheietura, la cot și antebraț. Chiar dacă era buna pe mine foarte OK la spate, umeri, lungime și gât când îndoiam mâna să deschid inchid fermoarul sau sa îmi închid-deschid gulerul, mă strângea de îmi lasa urme de zici ca avusesem garou . Așa ca poate ai posibilitatea sa o probezi sau cel puțin sa poți sa o returnezi.
×
×
  • Creează nouă...