Sari la conținut

Vasile700

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vasile700

  1. Salut! Toate modelele V-Strom vin cu dotare ABS ca standard? Ma uit aici https://www.motorcyclespecs.co.za/model/suzu/suzuki_dl650 04.htm si vad ca incepand cu 2004 toate au trecut ABS in specificatii.
  2. cam lung, 2 ore si 17 minute, dupa jumatate de ora deja este plictisitor sa tot vezi impacturi
  3. Ce fac daca polițistul care se ocupa de caz încearcă sa mușamalizeze si sa dea culpa comuna sau sa ma scoată vinovat? Vine la mine la spital si începe sa imi spună sa nu ma urc pe "buldozer" daca nu stiu sa merg(buldozerul fiind un gsr 600). Vinovatul e o femeie avocat care deja a fost pe la politie si la ziarul unde s-a dat cazul. La 5 min dupa impact, eu in sant, ea tipa ca e culpa comuna, ca m-a vazut departe.
  4. Salut. Duminica pe la 7 mergeam pe E583, in apropiere de Cotu Morii imi iese o mașina in fata de pe in drum secundar si ma izbesc in spatele ei. Rezultat: fractura dubla deschisă la mana dreapta si julituri adânci pe piciorul drept. Cucoana de la volan deja si-a schimbat de vreo doua ori declarația in fata mea, bă ca nu m-a vazut, bă ca eram departe sau ca eram in localitate. Sa iau legătura cu un avocat sau sa astept raportul poliției?
  5. Vasile700

    BURSA LOCALA

    Vand anvelopa uzata Michelin Pilot Power Dot 20/13 tel: 0757 29 29 80
  6. nu prea as spune ca e de oras, din semafor in semafor, cu vitezele 1 2 3, se incalzeste rapid motorul si fierbe. ori ii dai 4 si o tii la 5000 de ture, da zbori prin/peste trafic
  7. Vasile700

    BURSA LOCALA

    cotiere marimea L https://www.louis.eu/artikel/super-shield-ne-23e-elbow-protector-pair/20019225?list=207970639&filter_article_number=20019225 nu le-am purtat niciodata 40 de lei
  8. Eu mi-am luat casca nolan n64 la 108 euro si nu are nici pe dracu, vajaie ea la 150 si la 120, dar care nu vajaie? Daca te dai prin afara orașului sa-ti iei mănuși impermeabile ca te prinde ploaia si nu ai unde sa te ascunzi, mergi murat si-ti îngheață mâinile. Recomandat ar fi sa-ti iei tot echipamentul rezistent la apa, gândește-te ca te dai in August, Septembrie...
  9. Vasile700

    Spalatorie moto Iasi

    Vizavi de Liceul Ion Holban. 15 lei+5lei bacșis.Scump!
  10. Salut! Amatori de "intins" lantul pentru maximum o zi? Dar gen amatori cu nakeduri la inceput de drum
  11. Vasile700

    BURSA LOCALA

    Salut! Caut sa inchiriez echipament de protectie moto pentru o fata (genunchiere, cotiere, casca, protectie coloana sau armura) pentru 3 zile, 1- 3 iulie.
  12. intrebare de incepator/noob: mi se aprinde intermitent lumina cu unealta de pe bord cand e oprit motorul, ce semnifica?
  13. Vasile700

    Accidente

    Am ajuns ok. Multumesc lui Silviu, era cu un chopper de la Cluj si tipului cu moto scoala din Falticeni, i-am intalnit pe drum si mi-au indicat drumul spre Iasi.
  14. Vasile700

    Accidente

    Salut! Am categ A de fix o luna, 0 km facuti si azi imi iaumotocicleta din Gherla jud.Cluj(si categ B, tot 0 km). O sa vin calare pe ea spre Iasi( echipament complet, vesta reflectorizanta, semnul de incepator, viteza 50-60-70). Postez in eventualitatea unui accident, ca sa nu cautati detalii prea mult. Moto Gsr 600 gri. Ne vedem in trafic!
  15. Salut, frati geseristi! Vreau sa achizitionez un gsr 600, an 2007, cel din anuntul asta http://motomus.ro/motociclete/motociclete-second-hand/s3800# si voiam sa va intreb: Ce parere aveti la prima vedere? E ok pretul? Vi se pare o motocicleta intretinuta(ce se vede in poze)? La ce ar trebui sa fiu atent cand o cumpar?Am multe intrebari... E primul motor pe care l-as achizitiona. Am oscilat o vreme intre hornet dupa 2007 si Gsr 600, redescoperit mai recent ca si model pe care l-as vrea fiindca sunt nakeduri asemanatoare ca putere. Hornet nu gasesc ieftin(sub 3000), gsr sunt cateva si am pus ochii pe asta. Multumesc anticipat pt toate raspunsurile prompte fiindca in cateva zile as vrea sa merg sa o cumpar (am permisul de o luna si ma mananca sa ma dau ).
  16. Vasile700

    moto sh din CJ

    Asta si vreau sa fac, ma duc cu un mecanic, o verifica el de toate buble, dar absolut toate si apoi o cumpar. Problema e mecanicul, sa gasesc pe cineva din Cluj sau din Iasi? In ambele cazuri, nu cunosc pe nimeni. Garantia e la motor si cutia de viteze, din cate stiu, in caz ca o sa crape, o trag pe dreapta, ii anunt si ei vin sa o ia la serviceul lor ca sa o repare. O sa le cer si garantie in scris.
  17. Vasile700

    moto sh din CJ

    Am gasit la Motomus acest motor http://www.motomus.ro/motociclete/motociclete-second-hand/h5422. Mai ramane sa merg cu un mecanic sa o verifice, la rece, la cald, tot ce se poate. Am citit si topicul dedicat lor, Sermoto= rau, Motomus= bun si restu' nu au ce caut eu.
  18. Vasile700

    moto sh din CJ

    Salut! Vreau sa-mi cumpar o motocicleta din Cluj, de la un dealer de moto sh. Voi ce recomandati, sa merg cu un mecanic din Iasi care sa o verifice sau sa vorbesc cu un mecanic din Cluj? As fi recunoscator daca m-ati ajuta cu niste recomandari din ambele orase pentru ca sunt nou in domeniul asta si nu stiu pe nimeni. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...