Sari la conținut

danieltase

INACTIV
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    danieltase

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    b-paispe
  • Club
    astept invitatii

Informații profil

  • Motociclete detinute
    scuter manet,suzuki intruder, yamaha thundercat, yamaha dragstar 1100

danieltase's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Felicitari pentru traseu si succes cu jurnalul !
  2. Poti sa dezvolti : ' veteranilor ' ? Thnx
  3. Ofer tratament gratis http://www.murdzplace.com/CNN.htm
  4. Decat biker sur la vanatoare mai bine in Eforie, lang-un Lup de Mare...... ( sa mai ziceti ca romanul nu s-a nascut poet ). La Multi Asfalti Uscati Lupilor ! I'll be there !
  5. Felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de 'bebe' Baietii, eu nu sforai deobicei da dupa 700 de borne mai stii..... Acu serios, daca planificati o intalnire de pregatire a excursiei ( adica un joc de glezne pt calificari ) nu ma uitati pls !! ( date de contact la profil ) ( Deobicei nu incurc lumea ) Thanks !
  6. Hey, Ma bag si eu, biletele la Formula si le ia fiecare asa-i ? Era bine sa stabilim in ce zona a circuitului luam bilete ca sa stam impreuna. AS25 iti faci pomana cu un PM daca ai noutati ? Thanks
  7. Noua mea Dragsterita de 1100 sigur ma asteapta pe-acolo, see you soon baby !
  8. danieltase

    Grupul Plimbaretilor

    De asta duc si eu lipsa, toata vara m-am plimbat singur ( cu saua ocupata din cand in cand ), cand coace-ti ceva d-ati un bip si mie, las tot si vin ! Thanks ! 0723.200.671 Daniel
  9. danieltase

    Nou Venit

    Inceputul e cel mai greu dar e bine ca incepi. Te asteptam pe sosele si succes !
  10. Ai dreptate am fost cam badaran, n-am vrut sa jignesc pe nimeni, imi pare rau de amandoi asa ceva nu trebuie sa se intample......................
  11. UN DUCATI GALBEN, N-AM VAZUT NUMARUL, GEACA DE PIELE CU MOTOMOBIL, A OMORAT O BABA PE TRECEREA DE LA POD, BIKER FIZIC OK, PSIHIC ??? VITEZA UCIDE, NU E GLUMA !
  12. Salut, Merci pt poza 5 ( cu Intruderul negru ) e motorul meu, din pacate mi-am uitat aparatul acasa, a fost beton, felicitari la toata lumea !!!
  13. Atunci ce atatea discutii, va fi ZIUA MOTOCICLISTILOR DIN BUCURESTI ! Sa traiasca !!!!
  14. Ciao, Ma bag si eu, va suparati ? ( si ce daca ) Daca e sa fie ziua noastra, atunci trebuie sa sarbatorim ca existam si cu atat mai mult sa ne cunoastem la nivel national. Meetinguri contra tembelilor avem timp sa facem in fiecare week-end, la Ziua noastra se impune sampanie ( de fructe bineinteles ) voie buna, speachuri ale liderilor de cluburi sau reviste, poze multe si nu in ultimul rand artificii. Mediatizarea e simpla, trimitem invitatii la toate televiziunile si revistele, eventual ai mai destepti pot face declaratii de presa. Strangem mana de la mana si dam cateva anunturi in ziarele de mare tiraj, ca sa afle lumea ca e mare bal mare, unde ? Eu zic undeva in centrul tarii ( Brasov poate avem cluburi acolo care pot ajuta cu logistica ) sa poate venii tot romanul oriunde s-ar afla el ....... Concluzii ale randurilor mele: Locatie: Centru tarii Media: anunturi in ziare Scopul: Sarbatoare si nu uaaaa ! Data: in week-end oricum Fonduri: Facem invitatii si cumparam fiecare una, s-ar putea ocupa una din organizatii LA MULTI ANI MOTOCICLISTI !
  15. danieltase

    New Chopper In Town

    E beton, sa te stapaneasca sanatos ! Daca vii la Bucale da un mesaj inainte si poate le plimbam un pic ! Ciao
×
×
  • Creează nouă...