Sari la conținut

massive818

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de massive818

  1. Salutare, cine mă poate ajuta cu o idee? Caut să cumpăr aripa față pentru un CB 500 din 98. Pe OLX nu am găsit.
  2. Salutare, caut o aripa fata pentru CB 500 fain din 98. Ma poate ajuta careva cu un sfat? Mulțumesc anticipat
  3. Off topic. Pentru cei care mesteresc la mobre am gasit un site interensant cu tot felul de date si scheme. Chestii utile, cred eu. https://motorcycleinfo.calsci.com/VStrom3.html
  4. Salutare. Caut o maneta de frana pe fata la GS500. Stie careva unde gasesc?
  5. Atentie!!! Motociclistilor care mergeti weekendul urmator la Gilau, nu folositi drumul J1 (pe Garbau). Sau facut reparatii la drum cu pietricele mici (1-2 cm) numa bun de zgariat vizor,far, vopsea, chrom etc, pe langa asta, pericol de viata e si mult praf. Drumuri bune!!
  6. corect..am muscat-o si eu, tineam apropae de o yamaha la viteza destul de mare, am franat de urgenta deodata cu yamaha si nu am reusit sa opresc ca si yamaha, nnoroc ca am avut loc pe marginea drumului unde am lasat sa curga usurel cu frana.
  7. Multumim Multumim de video. Gixxeru nu stie sa franeze dar stie sa sprinteze.
  8. Multumesc finu. I-am scris, acuma astept sa vad daca avem noroc!
  9. Buna ziua la toti colegii, doresc sa ajut un prieten cu o piesa element carenaj dreapta spate pentru un Fazer6 din 2004. Cine are de vanzare rog sa sunati la 07580980opt7.
  10. Si eu am patit tot asa pe la 110-120 km/h. cred ca de vina era asfaltul.sau...posibil cauciucul, De cand am schibat anvelopa nu sa mai intamplat. Dar fenomenul voblaj a fost frt micutz, am lasat acceleratia si si-a revenit rapid.
  11. Crash bar si engine guard de la Heed din PL. Sunt Foarte multumit, am scapato de vreo 2-3 ori jos, in afara ca sa dus vopseaua nu sau deformat. Vin expediate cu DHL-ul si toate accesoriile + instructiuni pt montare.
  12. Salut Lucian, felicitari pt alegerea facuta, arata frt bine Stroama, s-o stapanesti sanatos. In privinta gumelor, depinde de cum stai cu "cash-ul". Eu mi-am scimbat recent pe Pirelli Scorpion Trail II si sunt foarte multumit. Sper sa ma tina mai mult avand in vedere ca e dual compound. Asfalt uscat si toate cele bune!
  13. Intradevar si la mine decand mi-am montat crash barurile exact la 5000 rot apare vibratia asta dar nu e ceva insuportabil sau frt incomod.
  14. Multumesc gogO. cred ca aseara aveam ochii rosii ca nicicum nu reuseam. In fine, prima poza e dupa ce am terminat de montat iar restul din frumoasa plimbare.
  15. Salutare tuturor, acum 2 saptamani am primit Crash bar-ul si engine guard-ul comandate din PL de la firma Heed si sunt foarte multumit. Asa cum am promis , postez vreo 2-3 poze(nu foarte reusite ca atunci eram concentrat sa nu uit vreun surub sa pun la loc ). Acum am ajuns la partea cu cauciucurile ca dupa ultima plimbare de 950 km am terminat gumele . Inceput din Bistrita continuat Cluj-Capusu Mare-Belis-Albac-Abrud -Zlatna-Geoagiu Bai-Cugir si in ziua a 2-a Cugir-Pianu-Sebesel-Obarsia Lotrului-Brezoi-Sibiu-Medias-Sighisoara-Tg. Mure-Bistrita. A fost super fain si sper sa ma mai duc odata anul asta pe Transalpina si s-o fac in intregime. In legatura cu gumele daca stiti vreo promotie un pont etc. este bine primit. Oscilez intre Anakee2, Ankee 3 si Metzeler Tourance Next. P.S cu toata rusinea nu stiu cum sa postez pozele.
  16. Salut sulta_00, am primit crashbarul si engine guardul azi dimineata, arata super fain si sunt foarte bucuros, maine cred ca o sa le montez, o sa postez si niste poze.
  17. Nu sunt un specialist in domeniu dar din cunostintele mele, pana cineva care stie sigur, nu mai porni motorul deloc, sunt sigur ca baieti de pe forum care repare motoare te vor lamurii daca nu o sa-mi sun eu mecanicul si te ajut.
  18. Multumesc, Emi. Foarte tare, la mine insa cred ca nu o tina asa mult pt. ca nu ma abtin tot timpul sa ma dau in modul econom, vreu doar din punct de vedere technic sa fie in stare buna de functionare iar cand se uzeaza schimb si pun unul nou inpreuna cu kit-ul. Stroama (Tankul, cum ii spun eu) acuma e la 17.500 km si inca e in stare buna si sper sa tina cat mai mult ca nu am de gand s-o vand. M-am indragostit de ea. Multumesc de toate sfaturile inclusiv Andrei Belcic si Paul care mi-au spus din prima ca se poate spala cu motoruina. Asfalt uscat tuturor!
  19. Nu stiu atat de bine ca si tine dar la partea cu "similar fluids" am crezut ca e vorba si de motorina. I-mi cer scuze, greseala mea. » Post actualizat in 11 Jul 2016 06:28 Multumesc !
  20. WD 40-u cred ca acopera murdaria si o face mai lucioasa dar nu cred spala. Pt uns e ok daca nu o arunca. Eu totusi tind sa urmez recomandarile din cartea service. Multumesc de sfaturi!
  21. Multumesc Paul, dar in cartea service scrie ca e posibil sa stric oringurile cu motorina.
  22. Salutare, unde se poate cumpara Kerosen, pt spalat lantul? Am spalat lantul cu ulei lampant si nu stiu daca e acelasi cu kerosenul.
  23. Am comandat crash bar + scut motor. Astept cu nerabdare sa vina, multumesc pt pont. Daca vii vreodata spre Bistrita lasa un mesaj, ne intalnim , mergem la o tura pe coclauri. O zi faina !
×
×
  • Creează nouă...