Sari la conținut

burla.daniel92

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda CBF500
  • Numar Moto
    SV90BXP

burla.daniel92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Ar fi potrivit sa folosesc pentru schimbul de ulei Motul 5100 10W40? Honda CBF500 .
  2. Acum am vazut ca bujia era umeda si a doua oara cand ai scos. Inseamna ca benzina are dar nu ai scanteia suficient de puternica. Bujiile pe care le-ai pus sunt noi sau macar sa fie bune?? Pentru ca ce explici tu ar parea sa fie de la aprindere...dar nu neaparat bujii asa ca trebuie verificat. Eu zic nici sa nu iti mai bati capul cu alimentarea de combustibil ci sa te preocupe mai mult aprinderea. Bafta sa ne spui ce ai rezolvat!! Poti incerca si cu niste spray dar ai MARE GRIJA sa nu dai prea mult.
  3. Atunci aprinderea sau alimentarea cu benzina... Trebuie ca sistemul de injectie sa aiba o presiune in rampa comuna si poate pompa nu iti creaza suficienta presiune.
  4. Daca ar fi cel de la cric nici nu ar invarti motorul. Banuiesc ca tie iti invarte motorul dar nu porneste. Un motor cu patru pistoane cu va porni in unul singur deci ramane o posibilitate. » Post actualizat in 11 Jun 2016 16:06 Daca totusi sustii ca aprinderea este in regula ar putea fi si din alimentarea cu benzina. Daca e veche tare incearca sa o inlocuiesti. Sau sa nu fi avut apa in benzina...
  5. Salut. Tu ai verificat doar o bujie, vezi si celelalte daca au scanteie. Filtru de benzina sa fie in ordine,
  6. Salut. Eu am Pilot Road 4 pe CBF 500 si sunt foarte multumit. Despre uzura nu stiu ce sa iti spun pentru le-am montat de vreo 1000km. In rest nu am observat vreun dezavantaj nici la temperaturi scazute si nici la ploaie. Stiu pe cineva care a facut aproximativ 10000 km cu ele si nu erau foarte uzate pe mijloc gen sa fie aplatizate din cauza ca astea au o compozitie 2CT. Adica pe mijlc este mai dura tocmai pentru a nu face acea uzura, iar pe flancuri mai moale. Eu ma gandesc ca un cauziuc de asta il schimbi mai degraba atunci cand imbatraneste si nu pentru o uzura accentuata bine inteles daca se foloseste normal. La ei am gasit cel mai bun pret prin luna februarie cand le-am cumparat eu. http://www.motoemotion.ro/anvelope-moto-in-set-la-reducere/ Bafta!!
  7. salut. Eu am avut operatie si iti spun din propria experienta ca doua luni mi-au fost suficiente pentru recuperare. Dar e bine ca aproximativ 6 luni sa nu ridici lucruri foarte grele pentru ca risti foarte mult sa faci hernie. In stadiul de fata sa nu ridici lucruri foarte grele si sa mai astepti cu alergatul. Cu enduro la fel te sfatuiesc sa mai astepti cel putin o luna. Insanatosire grabnica si asta ce ti-am zis eu este un sfat personal nu lua in considerare peste ce ti-a spus medicul care stie cel mai bine ce e de facut altfel poti sa ai urmari mai grave cum ar fi o noua operatie! Bafta!!
  8. Daca citeai articlol scrie ca soferul este fara permis si i-a taiat calea motociclistului.
  9. Daca ar avea aer in instalatie frana ar fi putin elastica dar nu s-ar imbunatati daca ai face mai multe curse. Eu cred ca este pompa care scapa lichidul pe langa pistonas in interioriul pompei si nu mai face presiune care sa iti impinga placutele pe disc. Sa reglezi cursa manetei nu este o solutie. Incearca sa cauti un kit de reparatie pentru pompa. Bafta
×
×
  • Creează nouă...