Sari la conținut

bonepeeler

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Suzuki B-King

Vizitatori Recenți Profil

198 citiri profil

bonepeeler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mersi. El este. Am trimis suspensiile mele la ei fiind reprezentati Bitubo. Sper sa iasa chiar ok ca am probleme cu suspensiile din fata si in Grecia unde locuesc nu au rezolvat nimic.
  2. Salut. Lsl sa rupt partea dreapta la mobra mea fara sa cad sau ceva. R&G Racing propun.
  3. Scuze, nu mam exprimat bine. La modelul 600 k2 probabil ca iti arata treptele la bord. Totusi incearca ce ti am zis. Pe B-King care am aveam exact aceasi problema. In mers imi arata viteza 0 si becu de neutru aprins. Dupa ce miscam un pic cricu in mers isi revenea si arata normal. Am schimbat senzoru de la cric si asta a fost.
  4. Salut, incearca in mers sa misti un pic cricu. Daca iti arata iar viteza, e de la senzoru cricului. Am patit o. Se poate curata pt inceput sau schimbat.
  5. Da. Din pacate inca eram cu schimbarile la mobra si nu eram hotarat ce o sa fac despre oglinzi.
  6. Am fost la un trackday de 3 zile in 2010 inainte de a fii turnat noul asfalt. Am zis ca daca vin cu mobra in Romania, e o sansa sa vad si circuitu asta. Cel mai bun organizator la Serres era trackbike dar nu mai exista.
  7. Asta a fost o intamplare. Si pt mine era o mare surpriza cand am vazut ca a fost vopsita mov dar noaptea se vede chiar bestiala culoarea asta. » Post actualizat in 12 Jun 2016 01:40 Mersi
  8. Salut. Ca nou membru vroiam sa va prezint mobra mea. Am un Suzuki B-King din 2008,cumparat nou in 2009. Momentan are 42000km si 185 de cai putere la roata. Cred ca am modificat mobra destul dar nu ma opresc Roti PVM Y10 Suspensii fata Bitubo ECH29 Spate Bitubo XXF31 Suspensie ghidon Bitubo YSS PLX Wideband Vibranators Modificata ECU Modificata cutie de filtru Flitru de aer Pipercross Tobe Two Brothers Headers Arata Frane fata,spate,discuri si pompa de frana ISR Brakes Pompa de ambreiaj ISR Brakes Scarite Gilles Tooling Reglaj de lant Gilles Tooling Oglinzi Rizoma Diferite bucati carbon Suzuki (Aripi fata,pate,laterale,seaua din spate) Toate suruburile care sunt sub suspensie din titan. La fel si la capacele de la motor si surubu de ulei) Speedohealer Vopsita mov cu perla Cred ca cam aici se termina lista. O sa pun si poze.
  9. +100 Am un B-King si casca e incredibila. Dupa ce am avut X-Lite 901, AGV GP-Tech, OGK FF5, HJC RPHA 10+ si AGV Pista, asta e chiar cea mai tare din toate. Ma bucur ca am scapat de Pista si ca am luat asta. Extrem de bine gandita.
  10. Salut. Care e parerea voastra despre goracing? Cetatean Grec sunt dar cand vin in Romania locuesc in zona si vreau sa fac un servis la suspensiile mele la ei.
  11. Perfect. Acum am probleme cu suspensiile dar o sa le trimit la baietii de la goracing si sper sa le faca ca noi. In Grecia mi le au distrus... Sper sa faca o treaba buna si sa fie gata motorasu.
  12. Mersi mult. Cel mai probabil ca ne vedem acolo in August atunci. Nu am mai intrat pe circuit de 3-4 ani. Sper sa fie ok si sa fie chiar distractiv. Se fac grupuri corect? Ca cel mai probabil o sa intru la incepatori pt inceput.
  13. Salut si bine vam gasit. Vroiam sa va fac niste intrebari despre trackdayurile de de motorpark. In primu rand sa imi scuzati scrisu gresit ca nu sunt cetatean Roman dar Grec. In vara asta vreau sa vin pentru a treia oara cu motoru in Romania (Suzuki B-King) si doresc sa fac vreo tura la motorpark. Mam uitat la programu lor dar in Iulie si August nu au nici o zi pentru motoare in afara de niste scoli. Celelalte zile care nu sunt scrise pe calendar, sunt cu intrare libera pt masini si motoare? Stiti cand o sa fie urmatoarele trackday pt motoare intre Iulie si August? Mersi frumos pt raspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...