Sari la conținut

Alexandru Trandafiridis

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    fara

Vizitatori Recenți Profil

470 citiri profil

Alexandru Trandafiridis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! O am din octombrie si sunt multumit de ea ( HJC IS-17). Nu prea am gasit minusuri pana acum
  2. Si ce-ai zice daca are si el 9 vieti ca pisica?
  3. Am inteles ca omul s-a ales doar cu mana rupta... norocos as putea spune
  4. Facut. Sunt curios de rezultate. Bafta!
  5. In primul rand, iti multumesc pentru sfaturi si sugestii. In al doilea rand, ai banuit bine, anul acesta urmand sa dau de A2. Referitor la anunt, parca imi face cu ochiul.
  6. Am mers putin cu motorul unui prieten si am capatat putina experienta, eu neavand motor . Desi ai dreptate in legatura cu schimbatul vitezelor de-mi vine rau, prefer un motor in locul unui scuter datorita aspectului. Nu ma uit la motoare de cilindree mai mare din cauza bugetului.
  7. Echipamentul il am aproape complet. Banii de echipament nu intra in bugetul pt mobra
  8. Salutare tuturor, Momentan strang bani pentru ca as vrea ca in vara sa imi iau un motor de 125. Il voi folosi 99% din timp prin oras. Mi-ar placea ceva fiabil si ieftin, pe care as putea invata mai bine si mai repede tainele motociclismului. Ca buget, ma gandeam ca ar fi bine sa fie pana in 4000 lei, dar daca as gasi ceva foarte bun, as mai putea adauga ceva bugetului. Am 1.75 si 65 kg. Imi puteti da sfaturi cu privire la ce modele m-as putea orienta (cu plusurile si minusurile lor), va rog? Multumesc
  9. Mi-am luat acum o luna si putin un HJC IS17 si am mers foarte putin cu el, dar mi-a placut. Cand mi l-am luat, le-am avut ca optiuni si pe Nolan si Scorpion, dar l-am ales pe asta dupa ce le-am probat pe toate. La mine, "batalia" s-a dat intre Scorpion Exo 510 si IS17 si mi s-a parut mai solid HJC-ul. Din auzite spun ca 510-le ar fi mai zgomotos. Baiatul din magazin mi-a spus ca a avut accident cu HJC-ul si a fost multumit de protectia oferita. Bafta!
  10. Cica ar avea ambele maini rupte si starea in care se afla acum nu e prea buna....
×
×
  • Creează nouă...