Sari la conținut

Hepatitu Maiorescu

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Hepatitu Maiorescu

  1. Din păcate nu mai are. Dacă mai știți alte surse de unde pot lua amortizoare de rebel sau alte amortizoare mai scurte potrivite pt Virago 535 va rog sa îmi spuneți. Weekend plăcut.
  2. Și eu caut o pereche de amortizoare de rebel 250 dar nu găsesc. Dacă aveți și mă puteți ajuta aștept oferte.
  3. Salutare, doresc sa cobor spatele viroagei mele 535 si voiam sa intreb daca exista si pe aici cineva care are amortizoare spate de Honda Rebel 250 (stiu ca acestea se potrivesc)? Sau ce alte amortizoare s-ar potrivi pentru a o putea cobori? Si daca aveti disponibile amortizoare potrivite. O zi frumoasa.
  4. Ma intereseaza cea din piele ecologica. Se potriveste pentru Virago 535 si ce dimensiuni are?
  5. Salut, doresc sa imi transform viroaga intr-un bobber dar am nevoie de cateva informatii si indrumari. De exemplu imi puteti spune unde pot gasi o sa tip bobber solo seat pentru Virago si un suport de numar lateral? Mai ales seaua ma intereseaza deoarece nu stiu exact ce dimensiuni ar trebui sa aiba si daca ce am gasit pe ebay ( in general sei de 13 inchi lungime si 10 latime) se potriveste. De asemenea cum as putea sa cobor spatele motocicletei putin, chiar si fata? Ma gandeam sa schimb telescoapele dar nu stiu ce telescoape mai scurte sunt compatibile sau daca cele stoc pot fi reglate. Furca fata imi doresc sa fie si ea coborata putin. Numai bine.
  6. Salutare, cat m-ar costa o sa stil bobber pentru o Virago 535? In genul acesta http://www.ebay.com/itm/HARLEY-CHOPPER-BOBBER-LEATHER-BLACK-FINISH-MOTORCYCLE-SEAT-SPORTY-B1-/142468757194?epid=738138513&hash=item212bccb6ca:g:iisAAOSw-K9ZNsor&vxp=mtr, fara arcuri sau alte detalii. doar o placa cu suruburi de fixare care sa se potriveasca modelului si sezutul de culoare neagra. Sper sa fie ok link-ul atasat. Astept raspunsul cu interes. Numai bine.
  7. Salutare, cat m-ar costa o sa stil bobber pentru o Virago 535? In genul acesta http://www.ebay.com/itm/HARLEY-CHOPPER-BOBBER-LEATHER-BLACK-FINISH-MOTORCYCLE-SEAT-SPORTY-B1-/142468757194?epid=738138513&hash=item212bccb6ca:g:iisAAOSw-K9ZNsor&vxp=mtr , fara arcuri sau alte detalii. doar o placa cu suruburi de fixare care sa se potriveasca modelului si sezutul de culoare neagra. Sper sa fie ok link-ul atasat. Astept raspunsul cu interes. Numai bine.
  8. Salut din nou. Doresc să îmi transform viroaga in bobber și am nevoie de informații privind șaua. Îmi puteți recomanda o sa solo potrivită pentru Virago 535? Sau măcar ce dimensiuni ar trebui sa aibă? Am văzut pe ebay diferite șei iar ca dimensiuni acestea au 13 inchi lungime și 10 lățime. Credeți că s-ar potrivi? Orice informații cu privire la subiect sunt binevenite. Numai bine.
  9. Mulțumesc pentru informații. O să verific și alternatorul. Sper sa fie ok.
  10. Salutare tuturor, am făcut rost de viroaga dorită dar acum am nevoie de un releu de încărcare deoarece cel aftermarket de pe ea nu mai este bun. Mă interesează doar releul original. Aștept oferte. O zi frumoasă.
  11. Salutare, caut sa cumpar o Yamaha Virago xv 535 functionala, inmatriculata, pentru un proiect bobber. Ca si buget as vrea sa ma incadrez in 1000 de euro.
×
×
  • Creează nouă...