Sari la conținut

adriancapota

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adriancapota

  1. Salutare tuturor, este tarziu dar eu acum sunt liber...ma poate ajuta cineva cu o bucsa piston jawa 353 din 62 adica pentru bolt de 15 mm ?
  2. Saltare, si eu fac acelasi lucru dar acasa pe genunchi, intreb cuma dat comanda de tobe si cat au costat , ale mele sunt foite de ceapa ! Multumesc .
  3. adriancapota

    CZ

    Salutare Nea Ivane Frumos si relaxant sfarsit de saptamana ti-ai programat si chiar ti-a iesit . Fara oglinzi , fara scule din poze reiese ca nu erau obligatorii , cu o mica exceptie la poza nr. 7 unde se impunea si o undita si o bere rece,oricum foarte frumos sa ai pe aproape locatii cu asemenea peisaje si liniste pt. o plimbare. Am obs. ca ai schimbat toata fata(furca , roata ,frana ) si pe etrier sigla jawa , s-au potrivit ca atare , s-au au necesitat modificari ? Cert este ca ai intinerit-o si frana fata mult mai eficace. Am vrut si eu Duminica sa fac si eu o plimbare de acomodare si relaxare catre Manastirea Caldarusani , asfalt bun, drum liber , sotia cu masina in fata eu mai in urma cu moto (inca nu am facut KM-trajul) la 80 km/h mi-a scazut increderea si am ramas in urma, pe viraje sunt mai tapan si o simt si pe ea mai rigida dar am ajuns bine. La intoarcere am mersceva mai incet , cand am intrat in Stefanesti , mi-a sarit lantul, a agatat cumva partea de jos a aparatorii si a tras-o pe pinionul rotii si s-a blocat in aripa spate si in acelasi timp si roata , a mers taras cativa metri pe urma m-am chinuit sa o trag pe dreapta . Am slabit roata dar pana nu am desfacut si pinionul de la motor nu a fost chip sa pot ajunge la siguranta lantului dupa care am renuntat la aparatoare am montat totul la loc si mi-am continuat drumul. Cred ca vinovatul sunt eu pt. ca am pus lant nou ,fiind aparatoarea pusa nu l-am obs. si poate s-a intins ca alt fel nu imi explic . Deci la mine Duminica a fost si cu o mica surubareala (amintiri de de mult cand iesirile erau dese si surubarerile de asemenea). Acum am eliminat aparatoarea pt. ca nu mai poate fi folosita si eu am sa pot obs. intinderea lantului la orice plecare.
  4. Cu multa placere si spor la treaba !
  5. Salutare shashka In Bucuresti str. Ancuta Ilie nr. 1 sector 4 (Cutitul de Argint) inca functioneaza coop. Automecanica care se ocupa de rectificari ,alezari etc. E-mail :adi.ariton@gmail.com tel. 0721903338 , 0723719028 , 0724716564 , anul trecut mi-am alezat cilindri la ei si am vazut ca se lucreaza numai in domeniul auto-moto,
  6. Salut Calin Multumesc pt. sinceritate, cred ca o sa incerc eu Marea cu degetul cu ajutorul nepotilor care stapanesc mult mai bine tehnica calculatorului si daca reusesc ceva am sa postez pasii . O zi buna !
  7. Salut Calin Spune-mi te rog daca ai comandat ceva la jawashop , cum se face plata ,cat dureaza pana la primirea coletului si cam cat ar costa transportul , pt. ca vreau sa comand si eu niste maruntisuri de caucic .un stop ,ceva becuri de 6 v pt.un cz 175 / 1961 si nu stiu cum sa procedez . Multumesc anticipat !
  8. Salutare ! Cred ca o sa fie la sfarsit un super Minsk , siguranta, confort si eleganta ,iar drumurile prin padure vor fi o adevarata placere si pentru ea si pentru tine cu asemenea suspensii !
  9. Salutare Domnule supravietuitor Observ cu bucurie ca ti~ai indeplinit dorinta si vrei sa mai faci pe careva fericit, spor la treaba ! La sfarsit sa nu uiti de poze !
  10. Salutare Cornelica . am eu ''pastile '' de pluta insa sunt de CZ 250 Sport , daca se potrivesc te ajut cu placere. Cand ajung acasa (h 18.00) caut pe raft le masor si iti spun dimensiunile .Nr. meu de tel. 0729130151. » Post actualizat in 15 Jan 2018 20:21 Salutare , Cornel, uite pastilele de pluta pe care le am eu. Cred ca m-am inselat, s-ar putea sa fie chiar de Manet. Daca iti sunt de folos, contacteaza-ma sa ti le trimit.
  11. Salutare Aici , le-am gasit si mai este un MINSK mai obosit si in Sichetu Marmatiei la 500 ron. https://carzz.ro/motociclete_doar-cu-poze.html?gclid=EAIaIQobChMIqrGDlPDM1wIVDxIbCh3PXAr_EAMYAiAAEgKc0vD_BwE Sper sa iti indeplinesti dorinta ! O zi buna !
  12. Salutare Domn-le supravietuitor Am vazut 2 Minsk de vanzare , 1 in MAVRODIN TR. (restaurata,la 2200 ron) Alex Cristea tel.0753490202 si a doua tot in TR. NASTURELU , la 1000 ron. Romica tel .0765558172 , ambii au postat ca au acte in regula.
  13. adriancapota

    CZ

    Salutare Multumesc pt. felicitari,mai am de lucru mult pana o sa ajunga bijuterie . Nu sunt sigur daca erau si CZ-uri visinii in vremea aceea pt. ca s-a nascut cu 9 ani mai repede ca mine , am ales culoarea asta pt. ca mi-am dorit o JAWA dar acum incep sa fiu multumit si cu CZ-ul visiniu.
  14. adriancapota

    CZ

    Salutare, nea Ivane! Uite am gasit putin timp sa postez pozele pe care le-am facut pe parcursul restaurarii cz-ului sa babutei din 61. sper sa iti placa si in functie de cum voi avansa , voi posta si alte poze. Seara buna!
  15. adriancapota

    CZ

    Salutare Nea Ivane Cu alte scuze , mi-am reparat calculatorul de cateva zile si pot comunica si eu . Nu am reusit nimic cu reglajele la ambreiaj si mi-a fost teama sa nu mai stric si altceva , am cautat pe cineva care sa ma ajute cu reparatia motorului, si am gasit un domn Nenea NELU in Chitila care l-a facut sa se auda ca bataile inimii (inlocuit 80 la suta piese noi) Am plimbat-o cam 150/200 km si in viteza 2/3se aude un vajitit iar in a 4-a merge lejer nu se mai aude nimic, Frumusica foc si piesa matale si pare mai tinerica , mai eleganta !
  16. OK ! sper sa o readuci tu la viata , ma bucur ca o pastrezi,asta inseamna ca tii la ea , Salutare .
  17. Salutare , poti sa postezi o poza , sa ne spui un pret si daca are acte ? Daca poti multumesc anticipat .
  18. Foarte, foarte , foarte frumoasa motocicleta , daca avea si dungulitele aurii puteam spune ca a fost restaurata pe undeva afara nu la noi. Culoarea ,cromul sunt super ,este perfecta ! Sa o stapanesti sanatos si sa nu o instrainezi niciodata ,este o motocicleta cred eu , cea mai frumoasa care a circulat si cu ajutorul tau va circula prin Romania. Si eu mi-am dorit o JAWA 250 de prin anii 60 ca atatalui meu dar am avut noroc numai de CZ-uri 125-175 si in prezent unul 250 Sport proaspat readus la viata si altul de 175 din61 in curs de restaurare aceiasi culoare ca JAWA ta. Si cum a zis si Nea Ivan poate ne spui si noua pe unde ai cromat pisele si la ce preturi. Sa auzim numai de bine, seara buna !
  19. adriancapota

    CZ

    Salutare Nenea, Multumesc pt. informare in legatura cu furca , o sa mai completez cu 30/40 ml. Dar....cu ruptul motorului in doua m-ai blocat pt. ca este vara , nu prea am timp si nici nu mai sunt sigur pe mine cu mecanica lui, am sa incerc sa fac ceva reglaje la ambreaj sau sa-l schimb cu unul nou ca tot am doua, pt. ca vreau sa vad ce este si cu pinionul de la KM ca nu misca acul. Deci daca nu vrea cu reglaje am sa o fortez un pic cand ies cu ea la plimbare si cu RK -ul la cutie poate cand vin ploile ....la toamna ! Despre dansa este vorba
  20. Salutare Daca se potrivesc cele de CZ SPORT 250 sigur le am si pe langa o camera de aer si farul cu rama cromata de MANET tel. 0729130151
  21. adriancapota

    CZ

    Buna seara Azi am avut putin timp si am iesit cu CZ-ul meu de 250 la o plimbare de proba , am fost foarte multumit la inceput , a pornit fumos la a 3~a pedala direct in relanti , ne~am plimbat cam o ora la o viteza de 30<50/h dupa care la plecarea de pe loc ainceput sa sara din treapta 1 ceea ce nu s-a intimplat pana acum ! Va intreb respectuos care ar putea fi cauza ?caldura de la ora 12, sau ambreiajul, care a mai avut ceva de parca cupla in suturi in treapta 1. In rest am rezolvat cu revizia frane fata spate OK , luminite OK, asigurare pana in 02,12... Si era sa uit cat ulei hidraulic se pune intr-un amortizor fata ,eu am pus cam100ml si pe denivelari minore imi bate furca sus. Astept sfaturile dvs. pt. a remedia defectele mai sigur si mai usor.
  22. Salut Nenea Am gasit siguranta pe jos , sper sa nu fie si alte probleme . Am pornit motorasu si merge frumos , dar cred ca trebuie sa mai reglez avansul putin mai atent pentru un relanti mai mic si mai calm . Franele sunt eficace dar sa vad cum vor fi la ITP , luna viitoare cand se vor aloca fonduri si pt. asigurare .
  23. salutare Mii de scuze nu am mai spus nimic pt. ca dupa ce m-am apucat sa schimb setul am pierdut o siguranta de la bolt , si am abandonat putin lucrarea avand si alte prioritati casnice . poate ca Duminica am sa fac probe la motor si la frane pt. ca am batut ferodouri noi, jocul la bascula il las pt. la toamna si ITP-ul cred ca saptamana viitoare !
  24. adriancapota

    CZ

    Uite nea Ivane inca o schema de cz cu minusul la masa, ca am avut-o la indemana. » Post actualizat in 19 Apr 2017 16:36 Salut, Burdufele au o lungime de 200mm si diametrul interior 40mm. Grosimea cauciucului este de aprox. 3mm.
  25. Multumesc pt. incurajare , dar cred ca o sa mai dureze putin sa rezolv si cu jocul de la bascula + I.T.P.
×
×
  • Creează nouă...