Sari la conținut

Wlaad

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Wlaad

  1. Salutare, Are cineva de vanzare un set de suporti genti laterale sau ma puteti indruma catre un site de incredere? Topcase-ul cu care a venit motocicleta este Givi Trekker 52 L Monokey, as merge pe aceeasi gama, dar deocamdata imi trebuie doar suportii pentru o pereche de genti textile, asa ca nu e musai sa fie Givi. Multumesc! Salutare, Are cineva de vanzare un set de suporti genti laterale sau ma puteti indruma catre un site de incredere? Topcase-ul cu care a venit motocicleta este Givi Trekker 52 L Monokey, as merge pe aceeasi gama, dar deocamdata imi trebuie doar suportii pentru o pereche de genti textile, asa ca nu e musai sa fie Givi. Multumesc! Later edit: Am rezolvat, am comandat de aici: Suport Side Case MONOKEY Suzuki DL650 V-Strom PL3101 (motomus.ro). O zi buna!
  2. Condoleanțe familiei și celor apropiați! Transferat, MVJS.
  3. Camera Deputaţilor a adoptat marți, 19.12.2023, un proiect de lege care prevede că permisul de conducere categoria B este valabil şi în cazul anumitor tipuri de motociclete, dacă deţinătorul permisului are vârsta de 24 de ani împliniţi şi permisul eliberat pentru categoria B a fost obţinut cu cel puţin trei ani în urmă. Legea merge la promulgare. „Permisele de conducere eliberate pentru categoria B sunt valabile şi pentru motocicletele cu transmisie automată cu cilindree maximă de 125 cm3, cu puterea maximă de 11 kW şi cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kW/kg, categoria A1. Deţinătorii permiselor trebuie să aibă vârsta minimă de 24 de ani împliniţi, permisul pentru categoria B obţinut de minimum trei ani şi să facă dovada absolvirii a 10 ore de pregătire practică în cadrul unei unităţi autorizate de pregătire a conducătorilor de autovehicule”, prevede proiectul de lege reexaminat, și adoptat marţi de Camera Deputaţilor. Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/auto/permisul-de-conducere-categoria-b-va-fi-valabil-si-pentru-motociclete-cu-anumite-conditii-cine-va-avea-voie-sa-conduca-pe-doua-roti-2620679
  4. La mulți ani! Asfalt uscat și vreme buna în noul an! Sunt un începător trecut de 40 de ani, posesor de V-Strom, prin zona Turbomecanica. Bine v-am găsit!
  5. Buna ziua, copiii platesc bilet intreg? Ma intereseaza pentru varstele de 4 si respectiv 8 ani... O zi buna!
  6. Salutare, Am tot cautat, ca si alti colegi, fara succes, o macheta de suzuki v-strom, nu am gasit de niciun fel, stie cineva daca exista? M-ar mai interesa de asemenea, daca are cineva de vanzare machete de Honda Varadero, Yamaha TDM, BMW f650 gs si Honda Transalp si Africa Twin. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...