Sari la conținut

StreetPhantom

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

StreetPhantom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am preferat sa-mi fac schimburile, intrucat abia am prins o portita libera si n-am mai avut timp sa merg.
  2. Salutare! As dori sa-mi achizitionez o geaca Alpinestars Andes si nu prea stiu ce marime sa-mi iau. M-am masurat si am consultat tabelul lor cu marimi. Concluzia a fost ca ma incadrez la marimea S, cu exceptia lungimii bratelor si a inaltimii, aici in ma incadrez cam la M. Inaltimea mea este 1.82 m, iar greutatea 65 kg. Voi ce marime mi-ati recomanda? Va multumesc frumos!
  3. Salut! Am reusit pana la urma si l-am luat pe cel recomandat de voi, de la autokarma. Va multumesc frumos pentru ajutor! Totusi am o curiozitate, care este diferenta intre g11 si g12?
  4. Va multumesc frumos pentru raspunsuri si ajutor! Asfalt uscat tuturor!
  5. Salutare tuturor! As dori sa-mi recomandati si mie o baterie cat de cat ok, am un BMW F650 St. Va multumesc anticipat pentru ajutor!
  6. Multumesc frumos pentru raspuns! O sa ma uit, sa vad ce gasesc . Edit: Am gasit ceva, antigel albastru, este cumva acesta?
  7. Salut! Ce antigel ati recomanda pt un BMW f650 ST din '98? In carte scrie BMW Antifreeze, dar nu am gasit pe nicaieri. Va multumesc anticipat!
  8. Ok, mersi frumos pentru raspuns! Eu il ungeam la 200 km si aveam senzatia ca o fac mult prea des. Am vazut intr-un tutorial ca ii dadea pe toate partile si nu eram lamurit cum e corect.
  9. Salut! Voi la ce interval de km ungeti lantul? Iar atunci cand o faceti, il ungeti doar pe interior sau pe toate partile?
  10. Inteleg, dar in cazul in care ii pun si stabilizator in benzina, mai este nevoie sa ii opresc alimitarea si sa o lasa pornita pana se opreste?
  11. Iti multumesc frumos pentru raspuns! Din pacate da, stau in Fagaras si deja este exagerat de frig pentru perioada asta, in plus nici cu echipamentul nu prea stau "super" asa ca prefer sa o bag la caldurica .
  12. Salut baieti! Anul acesta mi-am achizitionat un BMW F650 ST si din pacate a venit timpul sa o pregatesc pentru iarna . M-am documentat asupra modului cum se realizeaza pregatirea unei motociclete pentru iarna, dar am o nelamurire. Am citit intr-un articol cum ca daca ai avea motocilcleta pe carburatie este bine sa-i inchizi robinetul de la combustibil si sa o lasi pornita pana cand se opreste pentru a nu mai ramane benzina in carburator. Chiar este bine sa faci asa ceva sau ... ? Adica acea benzina nu proteja impotriva ruginii? Multumesc anticipat! PS: Sunt incepator!
  13. Multumesc inca o data de raspunsuri! Motorul o sa-l folosesc cat timp permite temperatura si in mare parte pe strada.
  14. Va multumesc frumos de raspunsuri! O sa optez intre https://m.emag.ro/ulei-castrol-act-evo-4t-20w40-4l-castrol-act-evo-4t-20w40/pd/D39FSMBBM/ Ulei Castrol, Act-Evo 4T, 20W40, 4L - eMAG.ro , https://m.emag.ro/ulei-motul-3000-20w50-4l-3000-20w50/pd/DGXFSMBBM/ Ulei Motul, 3000, 20W50, 4L - eMAG.ro si https://m.emag.ro/ulei-motul-5100-15w50-4l-5100-15w50/pd/DHFFSMBBM/ Ulei Motul, 5100, 15W50, 4L - eMAG.ro Dintre acestea pe care ati merge mai bine?
×
×
  • Creează nouă...