Sari la conținut

tourist1

Super Membru
  • Număr conținut

    713
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tourist1

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    da

Vizitatori Recenți Profil

1.257 citiri profil

tourist1's Achievements

  1. Si o sa acorde Trofeul Romano Fenati pentru cel mai bun tragator.
  2. Eu ma refeream sa vina BMW+Echipa VR46, nu BMW+pilotul Valentino Rossi. Dar ramane sa vedem. E o varianta pe care am dat-o si eu ca fiind interesanta. Daca se intampla sau nu, habar n-am. Nu mi se pare asa SF sa vina BMW in MotoGP asa cum a venit Aprilia alaturi de Gresini. Cel putin la nivel de imagine mi s-ar parea ceva foarte interesant. Cat despre Ezpeleta tatal sau fiul, important este ce isi doreste Liberty, iar eu nu le stiu rolul pe care il vor avea in viitorul apropiat, mediu si lung. Ca sa concluzionez, cand sunt investitori americani la butoane nimic nu este imposibil. Cu bune si cu rele.
  3. Nu stim unde o sa fie Ezpeleta in 2027. Poate o sa fie cu Stoner la pescuit.
  4. Probabil Borsoi pariaza puternic si pe banii Yamaha, nu doar pe performanta. Este ce cercetat in caz ca datele sunt publice, dar cu scopurile deja atinse de catre Ducati s-ar putea sa fi umblat pe ici-colo si pe la bani, costuri samd. Eu va dau alta tema de gandire. BMW vine in MotoGP intr-un parteneriat cu VR46. Rossi este pilot (de) BMW in cursele de anduranta. Cum ar fi asta? Eu zic ca interesant. Sa fim sanatosi pana in 2027 si sa vedem rezultatul.
  5. Ii asteptam in MotoGP dupa schimbarea regulamentului tehnic.
  6. In manualul Minskului de 125 trebuia sa scrie sa ai grija sa nu-ti topesti talpa la incaltaminte si sa nu iei bataie de la cetateanul care se asigura sa mearga doar prost, nu foarte prost. Ce zic eu in legatura cu perioada anilor '90-'00 mi se intampla de fapt mie in 2008 la scoala moto de la Podul Baneasa. Imi scapa numele acum. Daca trebuia sa dau si trafic in ziua de exemen, dar am scapat de el, nu stiu. Tind sa cred ca se dadea doar poligon.
  7. Pachetul Anii '90-'00: esti lasat de capul tau in poligonul (care prezinta gropi) pe un Minsk 125 sau un First Bike Formula, iar daca se strica ceva incepe instructorul sa urle la tine ca i-ai stricat cotetul. Bonus: vezi echipament din partea scolii la examen, iar tot atunci ti se spune ca de fapt la traseu trebuie sa impingi motocicleta cativa metri inainte de a inceput traseul, nu te urci direct si ii dai coxxx (oricum merge singura. Sau nu. Ca motorul nu functioneaza rotund). Pachetul Anii '10: te dai pe un Kawasaki ER6, iar cineva te urmareste ce faci prin poligon pentru ca s-a introdus si traseul in trafic, iar asfaltul sau bara de masina peste fizic doare la fel de tare si pentru instructorul din spate ca si pentru conducator. Treapta a doua la relanti asigura 10km/h constant. Bonus 1: primesti cagula cadou la inscriere si intarirea sistemului imunitar dupa purtarea echipamentelor transpirate de mii de ori inainte de a fi spalate (de prima ploaie). Bonus 2: chiar faci acele ore de teorie la sediul scolii, nu doar le platesti si pas. Pachetul Anii '20: Ramane ce avem in Pachetul Anii '10, dar adaugam postari social media, cursantii incep sa vina cu echipametul lor dupa ce si-au dat seama ca imunitatea din anii '10 nu a ajutat la corona, dar apare si necesarul pachet pentru cei care chiar au nevoie de atentie suplimentara. Bonus: ajungi in episodul saptamanal de pe fail army (pentru cunoscatori). Intr-o nota serioasa, chiar e bine ca au gasit o solutie pentru cei care au nevoie de mai multa supraveghere. Nu prea sunt refuzati la inscriere, dar nici instructorii nu le pot aloca timp foarte mult pentru un cost al scolii minim si cvasi standard. Stie cineva daca mai au toate motocicletele relantiul pentru treapta a doua cat sa tina viteza fixa la 10km/h fara a actiona aceleratia? Asta mi se pare foarte gresit din partea scolilor.
  8. Hai ca pana la urma LM10 a iesit pe locul 16. L-a depasit AM73 care la un moment dat era ultimul dupa ce cazuse, dar in final a reusit sa ajunga pe 15. Complicata situatie pentru HRC.
  9. Hai ca avem si imnul in ton cu ce se intampla in social media https://www.instagram.com/reel/C5wEtEHtWe9/
  10. Printre altele https://motorcyclesports.net/brad-binder-fractured-bone-in-foot-before-the-americas-gp/
  11. Hai ca a zis MV12 ca a avut probleme cu ambreiajul la plecare :)) Clasic.
  12. Bestia are sclipiri de 2022. Recuperare pe ultimele tururi. Foarte frumoasa atmosfera in boxa Aprilia. MV12 s-a trecut pe lista pentru hall of fame dupa victoria asta.
  13. Hai ca are sansa LM10 sa puncteze la cat s-a cazut.
  14. Ah... Pacat, pacat, pacat. Bine ca nu a luat iar pe cineva cu el.
  15. Cursa asta o sa devina o clasica. Facem pariurile, o sa-l saboteze Gigi de la KTM pe Acosta? Ca asa am auzit ca patesc cei din echipele client cand fac performanta.
×
×
  • Creează nouă...