zomahar Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 am nevoie: -de un arc de la schimbatoru de viteza ...(am pus si o poza cum arata),aripa de la roata din fata , capac de la rezervor si segmenti dak se poate cu tot cu piston de diametru 40 ......platesc dak e nevoie ...numai plsss ajutati`ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vetruvius Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 am nevoie: -de un arc de la schimbatoru de viteza ...(am pus si o poza cum arata),aripa de la roata din fata , capac de la rezervor si segmenti dak se poate cu tot cu piston de diametru 40 ......platesc dak e nevoie ...numai plsss ajutati`ma Daca nu te grabesti foarte tare s-ar putea sa ai noroc. Caut la mine in garaj am piese de la toate motoarele care le-am avut. Dupa cum arata este idem cu cea de mobra 50. Cred ca fiinteaza undeva, cind am umblat pe-acolo ultima data cred ca am vazut una sau doua arcuri, sper sa nu lipseasca bucati din ele. Cind ajung acolo ma uit si-ti postez. sa ai bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Daca nu te grabesti foarte tare s-ar putea sa ai noroc. Caut la mine in garaj am piese de la toate motoarele care le-am avut. Dupa cum arata este idem cu cea de mobra 50. Cred ca fiinteaza undeva, cind am umblat pe-acolo ultima data cred ca am vazut una sau doua arcuri, sper sa nu lipseasca bucati din ele. Cind ajung acolo ma uit si-ti postez. sa ai bafta. Da,arcul seamana cu cel de mobra,atat k are un capat mai lung decat celalalt la mobra si lui zomahar iar trebui de hoinar care are capetele egale, ce ar trebui sa polizeze un capat daca e arc de mobra!In rest e beton de bun se potriveste de minune!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin_Hoinaru' Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Avetzi shi voi piesa din fotografia urmatoare, pe bani, nu oricum ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Man_with_Kawa Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 @zomahar,daca inca nu ai gasit arcul cu pricina da-mi PM,99% sa mai am eu unul.La ora asta nu mai caut,dar dimineata ma uit si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Avetzi shi voi piesa din fotografia urmatoare, pe bani, nu oricum ??? auzi,,piesa aia e de hoinar sau de alta motocicleta?nu stiu cum arata un motor de hoinar pe dinauntru ,asa ca nu ii stiu nici piesele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Eu arcul ala l-am facut din sarma aia sau ce este de pe spatele capacelor de la masina si merge perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Se pot face manual din sarma oteloasa DA !!!!! shi tin mult shi bine un meserias comunist trebe sa se descurce (daca e un baiat destept) nb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate