KawaSUSHI Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 R.I.P !!! nu am cuvinte ! credeam ca numai la noi sunt soferii neatenti !!! http://www.protv.ro/stiri/social/destin-sp...autostrada.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Ma luat cu fiori. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Am vazut si eu reportajul la TV acum cateva zile, si ce sa mai spun, sa intampla si afara nu numai pe la noi. O femeie i-a luat viata, probabil sunt misogin, insa si la noi femeile in trafic sunt extrem de periculoase, sa nu spun "proaste" ... RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Odihneasca-se in pace !! Condoleante familiei! P.S. Macar aia e condamnata pentru omor! La noi scapa cu o spaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 P.S. Macar aia e condamnata pentru omor! La noi scapa cu o spaga Bine spus...... R.I.P si sa se odihneasca in pace....Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 (editat) Condamnata, necondamnata...el tot dus este... R.I.P. Editat Mai 17, 2007 de psy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 R.I.P. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 R.I.P Am inceput sa-mi doresc macar o zi in care pe acest topic sa nu mai apara nimik, nici un accident, nici un coleg plecat dintre noi. E trist ca astfel de zile sunt tot mai rare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 NU pot sa cred.. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cekilumeu Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Groaznic. Ce nu a observat initiatorul postului este ca fix pe aceeasi pagina de stiri de la ProTV mai sunt doua accidente , tot de motocicleta , de data asta din vina motociclistilor sugereaza ei. Eu cred ca vina a fost impartita , in ambele cazuri ,dar stiti cum e cu schimbarea mentalitatii maselor ... http://www.protv.ro/stiri/social/doua-viet...otocicleta.html http://www.protv.ro/stiri/social/accident-...itestiului.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 (editat) ""Âşoferița vinovată a fost arestată Âşi condamnată pentru crimă. "" la noi cand o fi asa ? R.I.P. Editat Mai 17, 2007 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 La noi o sa fie asa cand o sa se aplice legea. Adica... niciodata ! Legile apar peste noapte sau chiar daca exista, gasesc "alesii" ordonante rapid, portitze, ca deh, cu bani se rezolva toate. Imi cer scuze daca nu am postat la subiect. Pt saracul baiat.. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 (editat) RIP ....oare gresim chiar atat de mult cand ne dorim sa iesim pe 2 roti? Editat Mai 17, 2007 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Man_with_Kawa Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 R.I.P. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 R.I.P.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man19403 Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 R.I.P. Condoleante familiei indurerate! Cineva spunea "sa nu mergi cu o viteza prea mare ca Ingerul tau pazitor sa nu poata fi cu tine" se pare ca aici acea femeie neatenta a omarat si ingerul si pe bietul motociclist! Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate