eggprotect Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 As vrea sa ma duc intr-o zi la bucuresti sa imi iau un scooter !! Am inteles ca ar fii unul mare pe langa vitan unde ai gasii destule scootere !! Daca e adevarat spuneti-mi si mie cand are loc asta in fiecare sambata dumina ?? cand !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 tu faci cate un topic pt fiecare intrebare ? hai man nu mai fa ! pune toate intrebarile pe unu singur, "Discutii intre noi" ar fi cel mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Ma...pt nesimtirea asta si nebagarea de seama ar trebui sa nu ti se raspunda la nimic. nu poti sa postezi la "discutii intre noi" ? NU , ai inteles gresit !! Targu este in la Satu-Mare si nu in Bucuresti si e deschis doar vinerea intre ora 8:00-8:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 pana la ce ora e targu din vitan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 pana la ce ora e targu din vitan? Pe la 13 incepe lumea sa stranga. Cel mai bine e sa te duci pe la 12, ca se apropie finalul si mai lasa lumea la pret. Oricum la 14 deja nu prea mai gasesti pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupitzu Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Pe la 13 incepe lumea sa stranga. Cel mai bine e sa te duci pe la 12, ca se apropie finalul si mai lasa lumea la pret. Oricum la 14 deja nu prea mai gasesti pe nimeni. ce vroiam sa va intreb daca si in octombrie noembrie sunt in targ scutere?cum e perioada aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 (editat) ce vroiam sa va intreb daca si in octombrie noembrie sunt in targ scutere?cum e perioada aia? pai intrebi cu 6 luni inainte daca o sa fie targ? Editat Mai 24, 2007 de redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 ce vroiam sa va intreb daca si in octombrie noembrie sunt in targ scutere?cum e perioada aia? Frate, zi exact care ti-e planu' si o sa-ti raspunda lumea. Ca ne-ai bagat in ceata rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 pai banuiesc ca omu vine din Italia cu scutere in perioada aia si intreaba daca sunt scutere de vanzare in lunile alea PS tu poti veni cu ele la vanzare..dar cine o sa se uite pe frigu ala la ele ? dar poate norocu e mai mare ca vara ! Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupitzu Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 pai banuiesc ca omu vine din Italia cu scutere in perioada aia si intreaba daca sunt scutere de vanzare in lunile alea PS tu poti veni cu ele la vanzare..dar cine o sa se uite pe frigu ala la ele ? dar poate norocu e mai mare ca vara ! Succes ! da mai baieti ca inca muncesc si mi-am luat remorco tot dar nu pot veni in vara in tara asta e nasol si am si prezuri bune la scutere offfffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 lasa ca daca sunt preturi bune si presupun ca aduci scutere bune , sigur gasesti sa le dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eggprotect Postat Mai 26, 2007 Autor Share Postat Mai 26, 2007 dar se poate gasi si scooter bun ingrijit ... cu acte ??? ca cineva mi-a zis ca scooterele bune le gasesti fara acte !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 si cine ti-a bagat prostia asta in cap? :cheers: ----------------------------------- si de acu inc-olo cand ai chef sa mai deschizi un topic aiurea, gandeste-te de 2 ori inainte de a o face :crack: exista topicul DISCUTII INTRE NOI, unde poti intreba orice :lol: nu e necesar topic nou pt fiecare idiotenie care-ti vine in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 dar se poate gasi si scooter bun ingrijit ... cu acte ??? ca cineva mi-a zis ca scooterele bune le gasesti fara acte !! Cum sa nu gasesti scutere bune cu acte man...alea sunt cele mai bune...scuterele fara acte sunt de obicei scutere forjate prin hartoape pe la tara unde nu se i-a garda de nimeni... Dar tu nu vrei sa iti iei scuter ca eu ti-am dat oferta de oferta cu SR'ul ala nou si nu ai vrut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupitzu Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Cum sa nu gasesti scutere bune cu acte man...alea sunt cele mai bune...scuterele fara acte sunt de obicei scutere forjate prin hartoape pe la tara unde nu se i-a garda de nimeni... Dar tu nu vrei sa iti iei scuter ca eu ti-am dat oferta de oferta cu SR'ul ala nou si nu ai vrut... va raspund la toti ...citestesc mereu pe peste tot si vad ca scuterele din afara care le aduc (alti) au probleme.....logic ca au le iau pe 100 de euro scuterul si il dau in romania cu 500 400.....la 100 de euro eu la 100 nu ma bag sa iau scutere sa le aduc in romania (vreau sa imi deschid firma si vreau sa imi fac un nume in romania,ca auc lucri bune.....cu e cu scuterele forjate eu prefer sa le iau din orasele mai mici dece?: ca in oraselele mai mici nu poti alerga cu ele cat vrei ca e polizie peste tot si te opresc ai trecut de 60 70 ti.a luat scuterul...(eu stau in oras mic si stiu ce inseamna am si eu un honda x8r tot modificat si mereu se uita dupa mine polizia)in orase mari sunt cu gramada scutere dar depinde de ocazie ce gasesti.....ori cum eu ma pricep sa umblu la ele si cand le iau ma uit...dar necazul e ca vara sunt la munca si vreau sa termin anu asta si sa incep cu motoare si mai sus de 49cc cu o mica firma in ploiesti ca acolo sunt si o sa vedem asa ca aveti grija ce cumparati....a uitam scutere fara acte ori is furate ori nu va dau ei actele ca in italia actele se tin mereu in scuter majoritatea le au inauntru asa ca mi se pare ciudat cum de nu le dau cu acte...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 va raspund la toti ...citestesc mereu pe peste tot si vad ca scuterele din afara care le aduc (alti) au probleme.....logic ca au le iau pe 100 de euro scuterul si il dau in romania cu 500 400.....la 100 de euro eu la 100 nu ma bag sa iau scutere sa le aduc in romania (vreau sa imi deschid firma si vreau sa imi fac un nume in romania,ca auc lucri bune.....cu e cu scuterele forjate eu prefer sa le iau din orasele mai mici dece?: ca in oraselele mai mici nu poti alerga cu ele cat vrei ca e polizie peste tot si te opresc ai trecut de 60 70 ti.a luat scuterul...(eu stau in oras mic si stiu ce inseamna am si eu un honda x8r tot modificat si mereu se uita dupa mine polizia)in orase mari sunt cu gramada scutere dar depinde de ocazie ce gasesti.....ori cum eu ma pricep sa umblu la ele si cand le iau ma uit...dar necazul e ca vara sunt la munca si vreau sa termin anu asta si sa incep cu motoare si mai sus de 49cc cu o mica firma in ploiesti ca acolo sunt si o sa vedem asa ca aveti grija ce cumparati....a uitam scutere fara acte ori is furate ori nu va dau ei actele ca in italia actele se tin mereu in scuter majoritatea le au inauntru asa ca mi se pare ciudat cum de nu le dau cu acte...... Mancatzy-asy, dhe unde le scotzy, traytzy-ar ?! Am reusit sa cistesc fix doua randuri pana sa ma ia ameteala si durerile de cap. Daca a reusit cineva sa citeasca pana la capat si sa inteleaga ceva sa-mi spuna si mie si il pun la un loc cu Shampolion (sau cum s-o scrie, ca asta n-a fost mioritic si nu prea ma pricep). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana Maria_93626 Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 am eu un kimco agility 50 cu acte si inscris la 10 mill telefon 0764002848 » Post actualizat in 23 Nov 2016 08:28poftim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 Pasarica, discutia de mai sus s-a incheiat in urma cu vreo 9 (noua) ani jumate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 23, 2016 Admin Share Postat Noiembrie 23, 2016 :-))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 Da , dar daca e un tip rabdator si acum prinde oferta vietii ? Vorba unui prieten: pana acu ala si-a luat scuter, l-a vandut, si-a luat vitezana, a facut-o praf si s-a lasat de motociclism. In cel mai fericit caz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 Acum 9 ani omu' spunea ca vine in tara cu marfa buna , ieftina sa-si faca firma cu ,,nume,, si renume . A-ti auzit ceva dealer nou pe piata in ale scuterelor ? » Post actualizat in 23 Nov 2016 20:25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate