c3h2o Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 (editat) poftim, papusel... papusel n-ai pus poza ... Editat Septembrie 6, 2010 de c3h2o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 papusel n-ai pus poza ... papusel,mura in gura asa?... cauta in profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 papusel n-ai pus poza ... papusel,mura in gura asa?... cauta in profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 papusel,mura in gura asa?... cauta in profil pai bine mai.... majoritatea suntem loviti de miopie , nu prea distingem mare lucru acolo... pune si tu o poza maaare si frumoasa .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 ete...eu...ete...eaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 ete...eu...ete...eaaaaaaaaaaaaaa Buna, Andreea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Buna, Andreea si tu Brutus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 si tu Brutus Tiranspider? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Buna, Andreea Buna,Trans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 puteti sa ma numarati si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Si eu.CLuata joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Si eu.CLuata joi. Sa o stapanesti sanatos fara incidente si la cat mai multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Si eu.CLuata joi. Bun venit in randul nostru! Ti-am vazut motocicleta azi la stadion... SUPEEEEEER! Sa o stapanesti sanatos, fara tavaliri. Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 SALUT,mersi de urari.V-am vazut si eu cand ați plecat,veneam spre ea,dar eram destul de departe si pana am ajuns voi deja erati departe.Ați mers pe Vîlcea ?.Eu trebuie sa-i schimb semeringurile la furca,uleiul,etc dar nu am rezistat sa dau o tura cu ea.Multumesc înca o data pentru urari.Codrut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nurrof3n Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 (editat) Salut ! Ma puneti si pe mine la socoteala ? Nu am motor inca Editat Decembrie 3, 2010 de Nurrof3n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 (editat) si daca te punem la socoteala ce rezolvam ) chiar daca ai motor sau nu. Editat Decembrie 4, 2010 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nurrof3n Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Daca am citit eu bine titlul topicului zice asa "Cati bikeri sunt in Arges "....... In fine ! Bine vam gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 te punem la socoteala asa ca vino si da si tu p mana de ajutor la actiunea de Moto Mos Craciun ca sa pasesti cu dreptul in comunitate Valabil pentru toti motoristii care vor sa ne ajute si anul acesta sa continuam editia de Moto Mos Craciun care vrem sa devina o traditie pentru motocilistii argeseni! mai multe detalii gasiti la topicul creat special: /index.php?showtopic=609365 HAIDETI SA NE UNIM !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniac0man Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 salut nu stiu daca intru in categorie cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 aici nu exista categorii,esti bine venit cu orice motor,si chiar si fara,conteaza spiritul muuult mai mult decat ceea ce calaresti, dar mai intai intra si tu cu dreptu' si prezinta-te inainte sa sara "lighioanele" pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 La multi ani si la multi km pe doua roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrriano Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 jardel-yamaha royal starbaciu-yamaha royal star negut-yamaha wild star marius-suzuki gsxf 600 conu-honda shadow florin-honda shadow george-kawasaki vn 15 marian-honda africa florin-bmw adi-bmw adi-yamaha tdm simu-yamaha r1 marian-suzuki marauder dragos-kawasaki ninja 623 eugen-yamaha r1 traian-kawasaki zl alin-yamaha fzr remus-suzuki gsxr 600 vioara-kawasaki zx10r marius-kawasaki zx10r elvis-yamaha r1 florin-yamaha r1 kit-yamaha r1 elefantu-yamaha r1 tomitza-yamaha r1 dragos-yamaha tdm gsn-honda shadow mihai-yamaha 1000 rr mihai-bmw k75 claudiu-dnepr seba-kawasaki zx10r irinel-kawasaki zzr 400 cristi-suzuki gsxf 600 + alti 10-15 pe care nu le stiu numele sasu-yamaha virago xv 535 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 La Multi Ani pe 2011! @adrriano: Frumos Virago. De unde din judetul Arges esti? Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrriano Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 La Multi Ani pe 2011! @adrriano: Frumos Virago. De unde din judetul Arges esti? Radu. Radu:din pitesti.u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate