bilutza931 Postat August 17, 2017 Share Postat August 17, 2017 Deci, da, lumina pe faza scurta este praf...am mers cu maxim 100, si cred ca un pic inconstient...ceva idei? Ma refer la cei care au facut un upgrade in ultima perioada si pot recomanda un produs ok...eventual si link.multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata207 Postat August 17, 2017 Share Postat August 17, 2017 Eu o sa incerc sa pun becuri h4 și să se aprindă ambele. (Cu mici modificări) Cunosc un tip priceput.. și.a făcut așa ceva la un r6. Nu am timp momentan. După ce fac modificarea, postez. » Post actualizat in 17 Aug 2017 19:30 Azi am schimbat uleiul dupa 1500 km,parca agata putin la schimbat.am avut 10w30 7100, si am pus Bel ray 10w40.sa vedem cum o fi dupa o tura buna de incins. Cum se comporta cutia? Mai agață? La mine se simte că agață doar după ce se încălzește .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat August 18, 2017 Share Postat August 18, 2017 Deci, da, lumina pe faza scurta este praf...am mers cu maxim 100, si cred ca un pic inconstient...ceva idei? Ma refer la cei care au facut un upgrade in ultima perioada si pot recomanda un produs ok...eventual si link.multumesc. eu am Osram night breaker de 5 ani si este OK. Am mers 130 pe autostrada noaptea, si pe nationale 90-100. La motor oricum e mai greu daca nu ai dungi de marcaj pe drum, dar pana si la masina i-ti poate da emotii un drum de munte nemarcat cum trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 18, 2017 Share Postat August 18, 2017 da ,putin mai agata,dar asa e la toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza931 Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Am facut drum galati-vama veche si retur( dupa doua zile) consum 5,4 la dus,5 la intors.viteza, in general 140,consum mai mic cu benzina de la lukoil.seaua te rupe, la doua ore opresc sa fumez si sa ma mai misc...super ok ca ciclistica, nu mi-a dat emotii sub nici o forma...in schimb , am injurat, cel putin la dus, vineri dupa amiaza o gramada de muisti cu conserve , care te sicaneaza ...te vede ca vii din fata , ca esti cu motorul si totusi se baga in depasire...si unul cu tirul , de olt parca era, dau semnal de depasire, ma asigur ca am loc,si incep manevra...moment in care il vad cum incepe sa alunece usor spre mine, peste axul drumului...al draq tir , nu se mai termina:)...sper ca ati avut un weekend minunat Ca fapt divers, cbf-isti pri galati braila sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Saua modifica la Moto vis ploiesti,am facut pe amandoua pt comfort,poti spune lui dacian de un cbf de la pitesti si stie ce sa ti faca,super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 Referitor la lumina data de faruri....eu am pus un Philips White Vision plus. E o imbunatatire destul de mare(aka vizibila).Nu prea mai am probleme noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 Da, H7 pe 600S cel putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 ok boss.sa pun si eu daca zici k ar fi bn.https://www.emag.ro/bec-auto-cu-halogen-pentru-far-philips-h7-vision-plus-60-12v-55w-1-buc-12972vpb1/pd/DPNRLBBBM/?gclid=Cj0KEQjwz_TMBRD0jY-RusGilOYBEiQAN-TuFO0E85XHS4oGgvV99pf_81gWGDWU4AgxJgt0VdORPP8aAgHV8P8HAQ&ref_cmp=ps&emagi_click_id=5bc005099e9d9f4a3ea575817536d9a6 Asta e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirel_a Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 ... Ca fapt divers, cbf-isti pri galati braila sunt? Din cate stiu, doar eu, CBF-ista in Galati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 ok boss.sa pun si eu daca zici k ar fi bn. Asta e? Nu e ala Brake ... il cheama Philips White Vision (plus). Se gaseste si la cutie de 2 bucati (cu 2 w5w de poziti cadou) si la blister de o bucata. https://www.emag.ro/set-2-becuri-auto-cu-halogen-pentru-far-philips-h7-white-vision-12v-55w-12972whvsm/pd/D450YMBBM/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Am inteles,dar pe ala scria plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata207 Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Salutare. Pe ce model gasim indicator nivel combustibil? sau din ce an au inceput sa puna..? Are cineva indicator aftermarket? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Ala e model 2007,sub are bec galben si se aprinde cand intri pe rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 Domnilor, Ati schimbat vreunul distributia sau intinzatorul la 60000 km plus reglare joc supape ? Cat, de unde, original sau aftermarket ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 La CBF nu am apucat, ca am vandut-o pe la 40.000km, dar schimbasem intinzatorul si patina la CB, pe vremea aia la Honda din Bucuresti, bd. Timisoara (nu mai exista acel service). A fost original si ieftin ca piese, dar a fost mai mult manopera de desfacut motorul complet si pus la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Domnilor, Ati schimbat vreunul distributia sau intinzatorul la 60000 km plus reglare joc supape ? Cat, de unde, original sau aftermarket ? Trebuie sa intorc rasplata.Daca ai piesele poti veni pana la topoloveni si se rezolva bine si ieftin.am aici un mecanic la care reparam toti din zona asta . » Post actualizat in 06 Sep 2017 08:44 La COC MOTORS am vazut lant distributie.bine au si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCB Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 @brake, ce mai face mecanicul de la Topo ? Eu sunt din Pitesti, as vrea sa vin cu mobra mea sa curat carburatoarele si sa le sincronizez. Se ocupa omul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Trebuie sa intorc rasplata.Daca ai piesele poti veni pana la topoloveni si se rezolva bine si ieftin.am aici un mecanic la care reparam toti din zona asta . » Post actualizat in 06 Sep 2017 08:44 La COC MOTORS am vazut lant distributie.bine au si altii. Stai domnule linistit, momentan fac doar calcule. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata207 Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Salut. CBF 600 din 2004, fara ABS, are imobilizator ? Cand pun contactul se aprinde bordul si cam atat, Astazi am pierdut cheia. Singura cheie mai exact. Ma puteti indruma la un lacatus bun sau la un centru de copiere chei unde pot sa fac cheia dupa contact? Nu stiu ce sa fac... as schimba contactul, busonul rezervorului, butucul de la sa.. dar nu gasesc. stie cineva daca se potriveste contactul de la CBR, sau Hornet? P.s. aveam si cheia de la antifurt si de la topcase )) sa fie treaba treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Scrie HISS acolo la contact? Daca da (99%) are immo. Incearca pe topicul "cum sa furi o mobra"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata207 Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Nu, nu scrie nimic. Am găsit cheia de rezervă. dar nu pot sta liniștit pt că știu că altcineva are o cheie de la motocicletă )) Am schimbat antifurtul și.. pot spune că nu mă încălzește cu nimic. Se potrivește contactul de pe hornet? Sau cbr? Mulțumesc pt răspuns ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Nu, pc38 nu are HISS. Referitor la intrebarea a doua, poti cauta part numberele pe siturile de microfiche. Posibil sa se potriveasca de pe Hornet acelasi an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 Crezi tu ala care a gasit cheia ta stie k e mobra ta?putin probabil sa ia mobrele la rand sa o gaseasca pe ata,plus k seamana cu alte chei ,chiar daca scrie pe ea honda.repede si fa copie de pe rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata207 Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 (editat) Pai ce crezi.. Aseara am lăsat un afiș. Pierdut cheie si nr de telefon. Azi, m.a sunat o băbuță. Mi.a înapoiat cheile. A zis ca le.a găsit exact lângă motocicletă și urma să le lase la administratorul scării blocului. Agonie-extaz )) Așa am găsit și cheia de rezervă. Singura pagubă, un antifurt pe care l.am tăiat cu fluxul. P.s. cu aceasta ocazie am găsit niște băieți pe la tineretului parcă, ce pot face cheia după butuc. http://www.cheiautobucuresti.ro/am-pierdut-cheia/ Sper sa nu se considere reclama. Seara plăcută tuturor și mulțumesc pentru raspunsuri Editat Septembrie 20, 2017 de cata207 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate