Maximo74 Postat Septembrie 15, 2020 Share Postat Septembrie 15, 2020 https://www.manualslib.com/download/1068381/Honda-Cbf600sa.html intra aici si descarca l! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OmiM Postat Iunie 27, 2021 Share Postat Iunie 27, 2021 Hello, Recomandati un CBF 600 sa Pentru o fata și începătoare înălțime 1,65 !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2021 Share Postat Iunie 27, 2021 Nevasta-mea a avut asa ceva. Nu prea s-a inteles cu greutatea celei de 600, CBF-ul e totusi o motocicleta cu ceva kilograme. Numai ca doamna e putin mai inalta. Sta foarte bine si pe CBF-ul 1000. Daca trece peste aspectul asta cu greutatea, e ok. Daca vreti sa incercati una pe loc, pozitie, tot, va ajut cu a mea, cu 1000-le. E fix aceeasi pozitie si inaltime a seii ca si la cea de 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OmiM Postat Iunie 27, 2021 Share Postat Iunie 27, 2021 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Iunie 28, 2021 Share Postat Iunie 28, 2021 Pare un motor destul de greu si destul de puternic pentru un incepator (daca nu exista deloc experienta ma refer). Nu mi se pare chiar ideal daca acesta e cazul. PS: Eu nu am experienta 0, am experienta vreo "-5" ca nu am terminat scoala dar sunt familiar cu destule lucruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rob L Postat Noiembrie 23, 2022 Share Postat Noiembrie 23, 2022 Salutare! Vin si eu cu o problemă descoperită la al meu cbf 600 din 2005, am observat ca nu îmi indică in bord viteza corecta... Spre exemplu la o viteză de 100km/h in bord in realitate am undeva la 80km/h.. are cineva vreo idee despre problemă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate