sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 ai, pai cu atata nori nu se mai poate. am dat telefon sa rezolve problema acolea sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 norii au comentat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 dar ce sa faci, cum m-am uitat putin la ei au fugit. la fizicu meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 iete si ceva "blanitze" expuse: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 ei, curba aia? o suta cinzeci, lejeeer.... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 adica asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 ca o fluaaareeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 si cum zicea bocioaca: "cine o sa creada ca te uitai la catzel?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 acu pe bune, trebuia sa-l vedeti pe mihai dezlantuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 intelegeti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 cu bateria de la camera pe terminate, la Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 da' cu moralu ridicat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 si in militari la sfarsit de zi: uite ca poate face si singur poze aparatu ala!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 (editat) intelegeti ? mai are ... cred ! sau ... Editat Septembrie 7, 2004 de AndreiC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 (editat) well, astea-s pozele. Mersi lu Bocioaca, e un conducator de grup fain si intelegator. Mersi si lu Marcela ca nu a ramas mult in urma sa o astept. Si mersi pentru plover, nu-i asa ca-s sexy-n el ? Sorin Editat Septembrie 7, 2004 de sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Foarte frumos, la cat mai multe plimbari! Cu ce viteza de grup v-ati deplasat? Si inca ceva, MIB poarta cheia de la motor la gat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 viteza a diferit functie de drum. eu merg incet ca-s incepator si ceilalti m-au asteptat din cand in cand. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 ce frumos, 3 motocicliste la plimbare, au mirosit flori, au mangaiat catelusi...marcela, sper ca fetele te-au ascultat si imediat cum au ajuns acasa si-au descalcit parul,au facut o baie fierbinte si au luat 3 aspirine sa nu cumva sa raceasca sau Doamne fereste sa faca febra musculara de la atat efort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 @sorin: e bine, te dai, cind o sa ajungi sa te intrebi de ce nu schimba bocioaca a 3a se cheama ca poti aspira sa ne plimbam meantime, PEDALEAZAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 vezi domnu toprescu... theastha ziceam sa facem un topic separat pentru plimbari. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 ce frumos, 3 motocicliste la plimbare, au mirosit flori, au mangaiat catelusi...marcela, sper ca fetele te-au ascultat si imediat cum au ajuns acasa si-au descalcit parul,au facut o baie fierbinte si au luat 3 aspirine sa nu cumva sa raceasca sau Doamne fereste sa faca febra musculara de la atat efort imi place sa cred ca am fost 3 motociclisti si ca am mers "ca baietzii" Iar de mingiiat catelusi ..recunosc ! daca nu aveam altceva ce sa fac in acel moment ! dar nu fi suparat Coxule, ca atunci cind iti va creste blana, promit sa te mingii si pe tine! PS: ce sa va fac eu , mah, daca nu ati vrut sa mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 hmmm, sa inteleg ca nu ele sint fetele ci tu esti baiatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 8, 2004 Admin Share Postat Septembrie 8, 2004 ma ce locuri faine, si aproape .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 sunt invidios da' sper sa-mi treaca data viitoare cind o sa vin cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 (editat) Categoric, imi vand Ij-ul si imi iau si io (in sfarsit) motocicleta Poate asa reusesc sa ma plimb si eu pe soselele patriei Editat Septembrie 8, 2004 de Hannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate