R_MARCE Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 ...in fatza casei mele... aproape de pe loc! tocmai i-a facut botezul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 nu se pune, mi s-a incalcit scaritza de la motoreta. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 Asa era sa o patesc si io: mi s-au prins blugii in scarita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 era la plecare sau sosire? te-ai emotionat nebunule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 baiazid: tot in fatza la marce ? coxanelu: eram in timpu ma! te oftici ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 Nu s-a emotzionat....de fapt i-am facut noi vant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 Asa a vrut el s-o parcheze, CLAR?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 ...in fatza casei mele... aproape de pe loc! tocmai i-a facut botezul! Pai normal, ia uite ce face pe strada... FILMUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 daca avea 4 supape pe cilindru mergea si mai mult @sorin acerba competitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 daca avea 4 supape mergea si mai mult Pai 4 are, cate 2 pe cilindru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 Copii rai. Trebuia sa ghidatzi omu' la parcare. Sa-si cumpere senzor de parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 filmu nu se deschide. numaru de supape nu conteaza ci conteaza unde sunt ele amplasate ca sa modifice centrul de greutate al motoretei ma si sa nu va mire ca l-am mutat usor langa asfalt, asta pentru ca m-au inervat astia cu centrele lor. numa bine, Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 s-a schimbat modificarea filmu e pe ftp://82.76.89.50/IM000012.AVI si vine la set cu melodia ftp://82.76.89.50/IM000012.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 Bietu' om... Il facetzi de kko... Ma, Sorine, si tu ii lasi, ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 Bietu' om... Il facetzi de kko... Ma, Sorine, si tu ii lasi, ma? Are de-ales? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 ma scuzati ca nu am apucat sa fac misto de voi ma pensionarilor (stiti voi care) da am fost plecat la plimbarica (eu nu stau ma acasa asteptand pensia ma). acu inteleg ca sunteti invidiosi pe succesele altora, oameni rai ce sunteti, da uite, va arunc manusa: haideti la 10 la miorita mergem la plimbare.(azi 12 septembrie). Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 Pai normal, ia uite ce face pe strada... FILMUL Ce trebuie sa fac pentru a vedea si eu filmul??? De ce am nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 s-a schimbat modificareafilmu e pe ftp://82.76.89.50/IM000012.AVI si vine la set cu melodia ftp://82.76.89.50/IM000012.mp3 melodia nu merge!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 nu te mai lamenta atat aia nu merge aia nu merge. iti rezolva toate probleme de IT, platesti benzina ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate