Purghy Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Facem o excursie moto pe 2 iunie? Cine vrea si... pe unde vrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 La modul asta vei primi 15 raspunsuri cu 28 de destinatii, 14 ore diferite de plecare si poate si o data diferita de 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 Stiu, ma amuza fazele astea... Macar avem de unde alege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Facem o excursie moto pe 2 iunie? Cine vrea si... pe unde vrea? caateva propuneri 1. Bucuresti - Pitesti - Slatina - Craiova - retur (drum excelent) 2. Bucuresti - Cernavoda - Constanta - retur 3. Bucuresti - Iasi - retur 4. Eternul Bucuresti - Cheia - Brasov si retur 5. Bucuresti - Alexandria - Zimnicea - Giurgiu - Bucuresti 6. Bucuresti - Buzau - Siriu - Brasov - si aici variante : Campulung - Pitesti - Bucuresti, etc n: un drum super ok consider ca este: Bucuresti - Cheia - Brasov - Sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 caateva propuneri 1. Bucuresti - Pitesti - Slatina - Craiova - retur (drum excelent) 2. Bucuresti - Cernavoda - Constanta - retur 3. Bucuresti - Iasi - retur 4. Eternul Bucuresti - Cheia - Brasov si retur 5. Bucuresti - Alexandria - Zimnicea - Giurgiu - Bucuresti 6. Bucuresti - Buzau - Siriu - Brasov - si aici variante : Campulung - Pitesti - Bucuresti, etc n: un drum super ok consider ca este: Bucuresti - Cheia - Brasov - Sighisoara Nu recomand Bucuresti - Alexandria - Zimnicea! Am fost noi pe acolo sambata si: 1. Super aglomerat datorita numarului mare de sate dintre Bucuresti si Alexandria. 2. Numarul mare de sate 3. Drumul prost intre Alexandria si Zimnicea. Mai bine spre Sighisoara... Oricum, succes, eu merg la Oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 (editat) n: un drum super ok consider ca este: Bucuresti - Cheia - Brasov - Sighisoara tot spre sighisoara tragi ... (acolo nu mere decat daca trage a ploaie si mai vine cineva cu 3 masini ). Editat Mai 30, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 tot spre sighisoara tragi ... (acolo nu mere decat daca trage a ploaie si mai vine cineva cu 3 masini ). propun punctul 2 si poate facem si o baie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 Pe-astea le-am cam tot facut... Hai sa mergem pe la Moieciu si Dambovicioara! Se pare ca mai e un grup care pleaca din Ploiesti in directia aia si poate ne unim cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 (editat) Pe-astea le-am cam tot facut... Hai sa mergem pe la Moieciu si Dambovicioara! Se pare ca mai e un grup care pleaca din Ploiesti in directia aia si poate ne unim cu ei. Drumul bun pana dupa Moieciu incepe sa se strice vizibil dupa Fundata. Drumul prin defileu, spre Dambovicioara, nu este bun pentru motor daca acel motor nu este un enduro-turing... pentru vitezane e destul de greu :-) Nimic nu este imposibil insa atunci cand vrei Editat Mai 31, 2007 de Tano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 Noi ne-am mai gandit la un drum pana la Voineasa... Haideti ca vine sambata si nu ne-am hotarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Drumul prin defileu, spre Dambovicioara, nu este bun pentru motor daca acel motor nu este un enduro-turing... pentru vitezane e destul de greu :-) Nimic nu este imposibil insa atunci cand vrei Suna bine .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 Cines se baga pe traseul Bucuresti - Targoviste - Rucar - Moieciu - Bran - Rasnov - Azuga - Busteni - Sinaia - Ploiesti - Bucuresti? Pana acum suntem 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 FYI: Pe portiunea Rucar-Moieciu-Bran asfaltul este petecit foarte prost. Nici portiunea Targoviste-Rucar nu este extraordinara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 (editat) Pana la urma venim si cu propunerea Bucuresti - Urziceni - Sarata Monteoru - Valenii de Munte - Ploiesti - Bucuresti. Sarata Monteoru e singura locatie faina in care nu am reusit sa ajung pana acum. Pe restul, din sudul tarii, le-am facut si le-am tot facut... @sensei: Multumim de informatii. Ei, unde nu sunt drumuri proaste? Oricum, nu putem lasa un drum prost sa ne strice bucuria de a admira peisajul... Editat Mai 31, 2007 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Cines se baga pe traseul Bucuresti - Targoviste - Rucar - Moieciu - Bran - Rasnov - Azuga - Busteni - Sinaia - Ploiesti - Bucuresti? Pana acum suntem 3. ora si locul plecarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Eu plec diseara, pe la 4 jumate - 5 pana la mare (plaja Corbu), deocamdata singur, dorm o noapte la cort si ma intorc maine. Cineva interesat(a) de plimbare ? p.s. - locul din spate e deja ocupat de rucsac , deci fara speculatii dubioase, pls . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 ora si locul plecarii? Stai sa vezi ca pana la urma s-ar putea sa fie Sarata Monteoru. Stabilim azi si scriu aici in timp util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Daca se merge la Sarata Monteoru ma inscriu si eu pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 cati km sunt pe varianta asta : Bucuresti - Urziceni - Sarata Monteoru - Valenii de Munte - Ploiesti - Bucuresti ???? ma cam tenteaza si pe mine propun 09.00 @ Arcul de Triumf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Eu plec diseara, pe la 4 jumate - 5 pana la mare (plaja Corbu), deocamdata singur, dorm o noapte la cort si ma intorc maine. Cineva interesat(a) de plimbare ? p.s. - locul din spate e deja ocupat de rucsac , deci fara speculatii dubioase, pls . salut, merg si eu la mare azi viteza 120? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Cine vrea la Sarata Monteoru maine plecarea este la ora 9 din piata Alba Iulia, colt cu "La mama" (sau vis-a-vis de Spring). Viteze aprox legale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 ok , s-a notat ramane ora 9 din piata Alba Iulia, colt cu "La mama" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Cine vrea la Sarata Monteoru maine plecarea este la ora 9 din piata Alba Iulia, colt cu "La mama" (sau vis-a-vis de Spring). Viteze aprox legale. rugamintea ar fi fost sa se plece la un 9 juma ptr ca la 8 treb sa-mi montez alarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 rugamintea ar fi fost sa se plece la un 9 juma ptr ca la 8 treb sa-mi montez alarma pai da, intalnirea pe la 9 si plecarea pe la 9:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Ma bag si eu daca ma primitzi, am rugamintea sa postati mai multe detalii despre traseu daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate